Ελληνική Εταιρία

Femme-fatale.gr #review ❤ Kueshi, Sweeties, Ing

1:47 π.μ.

Σήμερα θα μιλήσουμε για προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών από το ελληνικό e-shop femme-fatale.gr. Για όσες δε γνωρίζετε το συγκεκριμένο e-shop, είναι μία ελληνική εταιρία η οποία έχει και φυσικά καταστήματα, και μας προμηθεύει προϊόντα ομορφιάς  όπως: Αρώματα, επαγγελματικά προϊόντα για μαλλιά και νύχια, μακιγιάζ, και γενικότερα προϊόντα αισθητικής και ευεξίας. Όλα σε πολύ χαμηλές τιμές!


Θα ξεκινήσουμε το σημερινό review με ένα προϊόν μαλλιών που σίγουρα το έχετε ξαναδεί σε κάποιο blog ή κανάλι ομορφιάς στο youtube. Είναι το 10 in 1, σπρέι μαλλιών από την εταιρία Ing και έχει μορφή παχύρρευστης κρέμας. Πράγματι αφήνει μία υπέροχη αίσθηση στα μαλλιά, τα κάνει να ξεμπερδεύονται εύκολα και αφήνει μία φρουτένια, απίθανη μυρωδιά. Περιέχει ένα μείγμα από συστατικά όπως: Argan, Macadamia, Μετάξι, κερατίνη, πρωτεΐνη σιταριού και προσφέρει 10 δράσεις. Για παράδειγμα, προστασία UV, προστασία από την ψαλίδα, απαλότητα, θρέψη, προστασία χρώματος. Αν έχεις μακριά μαλλιά πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις!

Περνάμε τώρα στην περιποίηση σώματος. Δοκίμασα την ενυδατική κρέμα της Sweeties με ρόδι, η οποία έχει βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα αλόης. Μυρίζει τέλεια, και εκτός από ενυδάτωση και απαλότητα που διαρκεί αφήνει στην επιδερμίδα μία απαλή μυρωδιά. Επιπλέον έρχεται σε συσκευασία των 250ml με μία πολύ βολική αντλία. Η Sweeties είναι μία σειρά προϊόντων της ελληνικής εταιρίας DBM. Το μόνο που θα προτιμούσα να είναι διαφορετικό σε αυτό το γαλάκτωμα σώματος είναι το ότι περιέχει parabens, κατά τ'άλλα είναι μία εξαιρετική κρέμα. 


Για το τέλος σας άφησα skincare προϊόντα προσώπου, από την ισπανική εταιρία Kueshi. Τα Kueshi περιέχουν ενεργά συστατικά κυρίως φυτικής προέλευσης, parabens free, με συστατικά φιλικά προς το δέρμα και δεν δοκιμάζονται σε ζωάκια. Το femme-fatale μου έστειλε 6 προϊόντα της Kueshi σε travel size συσκευασίες των 30 και των 60ml, και χάρηκα πολύ που τα δοκίμασα γιατί είναι όλα πολύ αξιόλογα. Αυτά που ξεχώρισα είναι: Το Purifying gel καθαρισμού με αλόη και χαμομήλι έχει μία φανταστική υφή, υπέροχη μυρωδιά και αφήνει μία επιδερμίδα πολύ καθαρή. Επειδή κάνει απαλό καθαρισμό θα το λατρέψεις αν έχεις ευαίσθητη/κανονική επιδερμίδα. Επιπλέον μου άρεσε πάρα πολύ το Aloe Vera Gel 99%, είναι διάφανο και άοσμο και ενυδατώνει τέλεια περιοχές του σώματος που μόλις έχουμε αποτριχώσει. Το δοκίμασα μετά από χρήση κεριού στο άνω χείλος, και μέσα σε λίγα λεπτά εξαφάνισε κάθε κοκκινίλα!  

Εκτός από τα 2 παραπάνω αγαπημένα μου προϊόντα Kueshi, δοκίμασα και ακόμα 4 -πολύ αξιόλογα κι αυτά. Το Silk Cleansing Scrub έχει ουδέτερη μυρωδιά, και ιδανικού μεγέθους κόκκους για την απολέπιση της επιδερμίδας του προσώπου. Το Silk Cleansing Milk είναι ένα γαλάκτωμα καθαρισμού ντεμακιγιάζ, που απομακρύνει αποτελεσματικά κάθε ίχνος μακιγιάζ. Όταν το χρησιμοποιώ για να κάνω ντεμακιγιάζ αφήνει ενυδατωμένη και απαλή την επιδερμίδα μου. Επιπλέον κάτι πολύ σημαντικό: Δεν τσούζει τα μάτια! Για το τέλος άφησα δύο ενυδατικές κρέμες προσώπου: Την Regenerist Emulsion και την Nutrix Canviar. Και οι 2 έχουν δείκτη προστασίας SPF 15, και είναι πολύ θρεπτικές κρέμες. Η πρώτη είναι ιδανική περισσότερο για πιο νεαρές ηλικίες, σε μένα ταίριαξε πολύ καλά που έχω κανονική επιδερμίδα. Η δεύτερη είναι πιο πλούσιας σύστασης, και ιδανική για μεγαλύτερες ηλικίες που χρειάζονται την εντατική ενυδάτωση που προσφέρει. 

Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη τόσο από τα brands που δοκίμασα, όσο και από το femme-fatale.gr. Το πακέτο μου έφτασε μετά από μία εργάσιμη μέρα με κούριερ, άριστα συσκευασμένο ώστε να μη χτυπηθεί τίποτα κατά τη μεταφορά. 

Εσύ έχεις παραγγείλει ποτέ από το Femme Fatale; Αν έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν από τα παραπάνω (ή θέλεις να δοκιμάσεις κάποιο), περιμένω τα σχόλιά σου!


You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πόσο αγαπημένο το multiaction spray της ING. Και δεν τελειώνει ποτέ! Πολύ όμορφο post! χοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως είναι ατέλειωτο, και πάρα πολύ αγαπημένο μου προϊόν μαλλιών! xx

      Διαγραφή