μακιγιάζ

Makeup Revolution ♡ Palettes #Review

11:06 π.μ.


Εδώ και ένα μήνα περίπου δοκιμάζω κάποια προϊόντα από το αγγλικό brand Makeup Revolution, και με έχουν ενθουσιάσει! Αρχικά ήμουν λίγο διστακτική σχετικά με το να παραγγείλω, διότι πριν από κάποια χρόνια είχα παραγγείλει προιόντα της Makeup Academy (άλλο ένα αγγλικό brand) και δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη. Με την Makeup Revolution όμως με περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη! Υπέροχη ποιότητα, τρομερή απόδοση και σικ συσκευασίες: Και όλα αυτά σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η Makeup Revolution λοιπόν στέλνει και στην Ελλάδα, μέσα από το e-shop της. Τα μεταφορικά είναι περίπου 8€, και αν θέλετε tracking number είναι +5€ οπότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να παραγγείλετε πολλές φίλες μαζί ώστε να τα μοιραστείτε.

Ξεκινάμε λοιπόν το σημερινό review με την παλέττα Ultra Contour, η οποία είναι κυριολεκτικά η απόλυτη παλέττα controuring! Όπως θα δείτε, είναι dupe και για την παλέττα της ABH. Περιέχει 8 αποχρώσεις από πούδρες για contouring & highlighting και επιπλέον έχει ένα τεράστιο καθρέφτη που την κάνει ιδανική για ταξίδια. Η συσκευασία της δείχνει πολυτελής και σικ, σαν να πρόκειται για κάποιο highend προϊόν. Για το καθημερινό μου μακιγιάζ χρησιμοποιώ την κίτρινη απόχρωση για να σετάρω το concealer μου κάτω από τα μάτια, την μεσαία απόχρωση contouring για να κάνω τα κοψίματά μου και ένα από τα 2 απαλά highlighters. Η απόδοση των σκιών είναι απίθανη, και η υφή τους βουτυρένια. Ένα ακόμα συν είναι ότι αναμιγνύονται πολύ εύκολα μεταξύ τους. Γενικά από την παλέττα αυτή έχω μείνει εντελώς ευχαριστημένη. Η τιμή της είναι στα 11.12€ και θεωρώ πως για την ποσότητα των σκιών είναι value for money.


Στη συνέχεια έχω να σας δείξω 4 προϊόντα που παρήγγειλα σε ένα μεγάλο pack, το οποίο μάλλον ήταν limited edition και δεν κυκλοφορεί πλέον. Ίσως όμως βρείτε τα προϊόντα μεμονωμένα αν σας αρέσουν. Το σετ ονομάζεται Blush & Highlight Expert, για αυτό και περιέχει 2 παλέττες και 2 πινέλα για να πετύχουμε υπέροχα αποτελέσματα σε ρουζ & γυαλάδες. Τα πινέλα μου άρεσαν κι αυτά πάρα πολύ, οι τρίχες τους είναι συνθετικές και αρκετά απαλές. Τα έχω πλύνει ήδη δύο φορές και δεν μάδησαν καθόλου. Το F104 είναι τέλειο για να απλώνεις πούδρα σε όλο το πρόσωπο, και το F105 δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου.

 Οι αποχρώσεις έχουν όλες εξαιρετική απόδοση, τόσο που στα ρουζ πρέπει να έχεις ελαφρύ χέρι για να αποφύγεις αποτέλεσμα "κλόουν".


Αυτή ήταν η πρώτη μου παραγγελία από τη Makeup Revolution και σίγουρα θα ετοιμαστεί σύντομα και δεύτερη! Εσύ έχεις δοκιμάσει ποτέ κάτι από το συγκεκριμένο brand;

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Έχει όντως εξαιρετικά προϊόντα!! Στην επόμενη παραγγελία σου έχε με υπόψη σου :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως όλα όσα δοκίμασα είναι πολύ καλά! χαχαχα γιατί όχι;, θα σε έχω!

      Διαγραφή
  2. Αχ, τα γλυκοκοιταω εδω και καιρο αλλα αποφαση δεν παιρνω. Τωρα που διαβασα και το review σου μου φαινεται οτι θα υποκυψω. Εχει βγαλει τωρα τελευταια και μια τεραστια παλετα με 30 σκιες που μου φαινεται πολυ λαχταριστη. xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η παλέττα όντως φαίνεται φανταστική, και μάλιστα νομίζω πως είναι συνεργασία με βρετανίδες bloggers ομορφιάς! Να υποκύψεις, δε θα το μετανιώσεις :) xx

      Διαγραφή
  3. Τέλεια φαίνονται τελικά! Θα πάρω σίγουρα την παλέτα για contouring!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την πάρεις Μαρία μου, περιμένω εντυπώσεις όταν τη δοκιμάσεις!

      Διαγραφή