Επαγγελματικά Προιόντα

Saryna Key ❤ Dry Body Oil #review

3:26 π.μ.

Κυριακή σήμερα, και επανέρχομαι στο blog με review για ένα κορυφαίο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας μας. Η Saryna Key είναι μία καινούργια εταιρία που γνώρισα πολύ πρόσφατα, μέσα από ένα κορυφαίο και πολυτελές προϊόν περιποίησης. Προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών προϊόντων για τα μαλλιά -και κάποια για το σώμα. Το συγκεκριμένο brand παρέχει μία μεγάλη ποικιλία πολυτελών προϊόντων, και αξίζει να τη γνωρίσουμε καλύτερα.


Ο ιδρυτής της Saryna Key, Mike Sabag είναι ο ίδιος άνθρωπος που στην ηλικία των 28 ίδρυσε την πολύ γνωστή εταιρία Morrocanoil. Μετά την πώληση της Morrocanoil, ανακάλυψε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του Shea Butter και της φυσικής κερατίνης: Συστατικά που συμπεριέλαβε στα προιόντα της καινούργιας του εταιρίας, Saryna Key. Για τη Saryna Key προτεραιότητα έχει πρώτα η ποιότητα των προϊόντων που παρέχει, και αυτό μπορείς να το καταλάβεις ακόμα κι από την πρώτη χρήση. Επιπλέον, στο μπροστινό μέρος του κάθε προϊόντος και δεξιά αναγράφεται το ד"סב, η οποία σημαίνει στα εβραϊκά "Στον Θεό που εμπιστευόμαστε" για να μας θυμίζει πως ότι κι αν δημιουργούμε πρέπει να μην ξεχνάμε να ευχαριστούμε το Δημιουργό της φύσης. 


Η Saryna Key κατέχει πλέον ηγετική θέση στον χώρο της ομορφιάς, και τα προϊόντα της είναι μοναδικής ποιότητας. Δοκίμασα λοιπόν ένα προϊόν για το σώμα της εταιρίας αυτής, το πολυτελές ξηρό λάδι και σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας την άποψή μου για αυτό. Από την πρώτη στιγμή που το βγάλεις από τη χάρτινη συσκευασία σε παραπέμπει πως πρόκειται για highend προϊόν περιποίησης. Η συσκευασία του είναι γυάλινη και σε σκούρο χρώμα, για να προστατεύει το περιεχόμενο και μοιάζει λίγο με μπουκαλάκι φαρμακείου. Το προϊόν βγαίνει από μία αντλία σε μορφή σπρέι, και απλώνεται ομοιόμορφα στο σώμα.


Αφήνει την επιδερμίδα τέλεια ενυδατωμένη, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρής αίσθησης και έχει ένα υπέροχο άρωμα. Όταν το φοράς μπορείς να παραλείψεις την κολόνια σου, αφού μυρίζει φανταστικά. Στην αρχή της εφαρμογής η μυρωδιά του είναι έντονη, μετά από μερικά λεπτά όμως γίνεται πολύ πιο απαλή. Περιέχει βούτυρο καριτέ, λάδι jojoba, σύμπλεγμα βιταμινών και ελαιόλαδο ώστε να κλειδώνει την υγρασία στην επιδερμίδα και να τη διατηρεί απαλή όλη την ημέρα. Είναι ένα υπέροχο προϊόν περιποίησης, κάθε φορά που το χρησιμοποιείς σου αφήνει μία αίσθηση πολυτέλειας. Η συσκευασία του είναι στα 110ml και κοστίζει 45€, τιμή που δικαιολογείται απόλυτα από την ποιότητά του. Θα βρείτε στο e-shop του Cherrybox μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων της Saryna Key για να επιλέξετε αυτό που χρειάζεστε. Περισσότερα μπορείτε να δείτε και στο επίσημο site του brand, sarynakey.com.

Αν αγαπάς κι εσύ τα ξηρά λάδια και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πραγματικά πολυτελές και ποιοτικό, το ξηρό λάδι της Saryna Key είναι σίγουρα αυτό που ψάχνεις.


You Might Also Like

2 σχόλια