Επαγγελματικά Προιόντα

Silver is the new blonde ♡ Ανανεωση λευκων για τα ωριμα μαλλια

6:30 π.μ.


Το στυλ δεν έχει ηλικία, και αυτό αποδεικνύεται περισσότερο όσο εξελίσσεται ο χώρος της ομορφιάς και της μόδας. Οι γυναίκες μπορούν να είναι όμορφες σε όλες της ηλικίες, αρκεί να φροντίζουν σωστά και να αγαπούν τον εαυτό τους. Τα μαλλιά είναι από τα πρώτα χαρακτηριστικά που όσο αυξάνεται η ηλικία ωριμάζουν, για αυτό και χρειάζονται κατάλληλες σειρές προϊόντων και φυσικά σωστό επαγγελματία κομμωτή ώστε να αναδειχτούν και να είναι υγιή. Είναι γνωστό άλλωστε πως τα υγιή μαλλιά δείχνουν και νεανικά. 

Η νέα τάση στο χώρο της ομορφιάς και της μόδας είναι το ασημί χρώμα στα μαλλιά. Κολακεύει ιδιαίτερα τις ώριμες ηλικίες, οι οποίες αντί να καλύπτουν τα λευκά μαλλιά τους μπορούν να τα αναδείξουν. Με τη νέα τεχνική της Schwarzkopf Pro μπορεί να επιτευχθεί άμεση αντικίτρινη δράση στα μαλλιά, λάμψη, εξουδετέρωση των φυσικών λευκών και μη ορατή ρίζα. Παράλληλα, υπάρχουν πολλές αποχρώσεις ασημί για να διαλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα. Τέσσερις μοναδικές αποχρώσεις Igora Royal Absolutes Silverwhite σας περιμένουν να τις δοκιμάσετε! Επιπλέον, για να διατηρήσετε λαμπερά και απαλά τα μαλλιά σας υπάρχει μία καινούργια, εξειδικευμένη σειρά για ώριμα και βαμμένα silver μαλλιά: Η BC Excellium Q10+ Pearl.

Αναδείξτε τα λευκά μαλλιά σας αντί να τα καλύπτετε, και κάντε τη διαφορά! Ευχαριστούμε πολύ τα κομμωτήρια Zaphira για τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το silver χρώμα στα μαλλιά, και την περιποίησή του.

You Might Also Like

0 σχόλια