οικονομικά προιόντα

❤ Evitamins #Unboxing ❤

9:07 π.μ.


Πριν μερικές μέρες έλαβα 2 παραγγελίες από το e-shop Evitamins, το οποίο είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της Αμερικής με τεράστια ποικιλία φυσικών ειδών, βιταμινών, υγιεινών τροφών και ροφημάτων, συμπληρωμάτων διατροφής και φυσικών καλλυντικών. Η πρώτη παραγγελία που σας δείχνω είναι από το Evitamins για να τη δοκιμάσω, και η δεύτερη αγοράστηκε από μένα χρησιμοποιώντας και κάποιους πόντους που είχα μαζέψει. Συνολικά δηλαδή έχουμε 5 πραγματάκια, και θα σας τα δείξω σήμερα αναλυτικά. Δυστυχώς δεν έχω τα κουτιά τους να σας δείξω, γιατί το evitamins κάνει πάντα φοβερό packaging και προστατεύει 100% το περιεχόμενο του δέματος με άφθονο bubble wrap.

Yogi Πράσινο Τσάι
Ένα τσάι γεμάτο με φυτικά εκχυλίσματα, που είναι πράσινο και αρκετά γευστικό. Είναι ιδανικό για όσες κάνετε δίαιτα, καθώς ενεργοποιεί το μεταβολισμό. Η τιμή του είναι στα 3.82€, περιέχει 16 φακελάκια και θα το βρείτε εδώ.

Αποσμητικό Herbal Magic Deodorant
Είναι άοσμο, δεν περιέχει επικίνδυνα συστατικά και κρατάει μακριά όλες τις άσχημες οσμές. Κοστίζει 4.52€ και θα το βρείτε εδώ.

Desert Essence 100% Tea Tree Oil - 15ml
Αφού άκουγα και διάβαζα συχνά στο ίντερνετ για τα θαύματα που κάνει το tea tree oil στα σπυράκια και στην ακμή, είπα να το δοκιμάσω. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο, ή να προστεθεί στο καθαριστικό του προσώπου ή στη λοσιόν μας. Κοστίζει 4.84€ και θα το βρείτε εδώ.



NYX Hot Singles Eye Shadow Coquette
Ναι, το eVitamins έχει και NYX και μάλιστα σε απίθανες τιμές! Διάλεξα μία σκιά σε ουδέτερη απόχρωση, ιδανική για πρωινά look. Η απόδοσή της είναι αρκετά καλή, σύντομα θα σας πω περισσότερα και για τη διάρκειά της. Κοστίζει μόνο 3.97€ και θα το βρείτε εδώ.

NYX Eyebrow Powder Blonde

Το αγαπημένο μου προϊόν φρυδιών! Είναι τέλειο για καθημερινή χρήση, οι σκιές σε συνδυασμό με το κερί έχουν μεγάλη διάρκεια και το κιτ τέλειο για την τσάντα μας. Αν είσαι ξανθιά ή καστανόξανθη, η απόχρωση Blonde είναι ότι πρέπει! Η τιμή του είναι στα 5.46€ και θα το βρείτε εδώ.

Τα μεταφορικά χρεώνονται ανάλογα με το βάρος, και το πακέτο φτάνει συστημένο στο ταχυδρομείο μετά από 20-30 μέρες. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε 5 δολλάρια στην πρώτη σας αγορά, χρησιμοποιήστε τον κωδικό "beautymaniacgr". 




Facebook-Instagram-Twitter-Bloglovin'

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. αχ τη σκιά αυτή την έχω και γω και τη βρίσκω εξαιρετική :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως! Και τέλειο μέγεθος για ταξίδια, είναι τόσο μικρή που χωράει σε κάθε νεσεσέρ. xx

      Διαγραφή
  2. Πωωωωω αυτά τα τσάι τα βλέπω παντού και θέλω πάρα πολύ να τα δοκιμάσω. Ευτυχώς ΝΥΧ έχουμε φυσικό κατάστημα εδώ οπότε θα δω αν έχουν διαθεσιμότητα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν τα έχω δει αλλού τα συγκεκριμένα, απλά ήθελα να αρχίσω να πίνω πράσινο τσάι :) Στο φυσικό κατάστημα των NYX δεν έχω πάει ποτέ (ντροπή μου, είμαι και Θεσσαλονικιά!)

      Διαγραφή
  3. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία όλα :) Και το tee tree oil φαίνεται πολύ καλό! Αν θες κάνε ένα review :) Με γεια σου Να τα χαρεις όλα :) Φιλιά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως θα κάνω! Αν και μέχρι στιγμής σκέτο σαν έλαιο δεν με έχει βοηθήσει με τα εσωτερικά μου σπυράκια, σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω και σε κάποιες κρέμες :) xx

      Διαγραφή