Ελληνική Εταιρία

SempreViva #Review ♡ Σετ Ροδι

12:30 μ.μ.


Μετά την απαγωγή της ωραίας Ελένης από τον Πάρη, το ερωτευμένο ζευγάρι σταμάτησε στα Κύθηρα, το νησί της θεάς Αφροδίτης. Η ωραία Ελένη ζήλεψε την ομορφιά της θεάς, και τότε ο Πάρης, δείχνοντάς της ένα κίτρινο άνθος, τη διαβεβαίωσε πως η δική της ομορφιά θα διαρκέσει για πάντα. Από τότε λοιπόν το λουλούδι αυτό ονομάστηκε Sempreviva, και αποτελεί σύμβολο ομορφιάς που αντιστέκεται και κερδίζει τη μάχη με το χρόνο και τα σημάδια του.

Sempreviva λοιπόν ονομάζεται μία ελληνική εταιρία φυσικών προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας μας, εμπνευσμένη από τη σημασία της ομορφιάς και της υγείας που μένει αναλλοίωτη στο χρόνο. 


Δοκίμασα το σετ με το ρόδι, το οποίο είναι ένα αγαπημένο μου συστατικό σε προϊόντα περιποίησης για το σώμα. Τα αρώματα όλων των προϊόντων είναι μοναδικά και αρκετά έντονα -κάτι που μου αρέσει πολύ! Το αφρόλουτρο είναι στα 400ml, έχει μία υπέροχη μυρωδιά και αναζωογονεί την επιδερμίδα στο μπάνιο. Έχει πολύ απαλή υφή, κάνει πλούσιο αφρό και είναι ιδανικό ακόμα και για το ξύρισμα. Χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα κάθε φορά, είναι ένα προϊόν must have ειδικά για όσες αγαπάτε το ρόδι. Αυτό το προϊόν ξυπνά τις αισθήσεις, σε κάνει να αισθάνεσαι γεμάτη ενέργεια και ευεξία! Μετά από το μπάνιο, για να διατηρήσετε περισσότερο το άρωμα και την απαλότητα του ροδιού η κρέμα σώματος της σειράς θα σας αρέσει πολύ! Είναι πάρα πολύ λεπτόρευστη, με υφή που απλώνεται σαν χάδι και απορροφάται άμεσα αφήνοντας απαλότητα και τέλεια μυρωδιά. Η αντλία του προϊόντος βοηθά στην εύκολη και γρήγορη εφαρμογή του. Ένα ακόμα πολύ λαχταριστό προϊόν της σειράς με το ρόδι είναι το χειροποίητο σαπούνι, με το ελαφρύ άρωμα. Εγώ γενικά δε χρησιμοποιώ συχνά σαπούνι για την καθαριότητα του σώματος, αλλά το συγκεκριμένο έχει φανταστικό άρωμα και δεν ξηραίνει την επιδερμίδα όπως τα κλασσικά σαπούνια. Έχει και αυτό το φανταστικό χρώμα, οπότε δεν είναι και δύσκολο να το αγαπήσεις!


Έμεινα λοιπόν πολύ ικανοποιημένη από όλα τα προϊόντα που δοκίμασα από τη σειρά, και ήδη σκοπεύω να αναζητήσω τα επόμενα! Το επόμενο που θα ψάξω από τη Sempreviva είναι το σετ με γάλα γαϊδούρας, το οποίο είναι ένα συστατικό που δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να δοκιμάσω. Φυσικά η Sempreviva μας δίνει μία μεγάλη επιλογή από sets εκτός από το ρόδι, με συστατικά όπως: σταφύλι, μαστίχα, χαμομήλι & μέλι, αλόη, ελιά, white musk. Επιπλέον, η Sempreviva έχει μία μεγάλη ποικιλία φυσικών προϊόντων: body butters, body scrub, κρέμα χεριών, body splash, απολεπιστικό σαπούνι.

Πού θα βρεις τα προϊόντα Sempreviva:
Στα Hondos center, Notos galleries, στα ΑΒ Βασιλόπουλος και στα CareLab by Attica.


Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα προϊόντα της εταιρίας Sempreviva, στα συστήνω σίγουρα! Και όπως μας προτρέπει και η εταιρία... Enjoy the feeling! 

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πάρα πολύ ωραίο review! Εγώ χρησιμοποιώ την σειρά της ελιάς και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Εγώ την επόμενη φορά λέω να δοκιμάσω τη σειρά με το γάλα γαϊδούρας, αλλά είμαι σίγουρη πως και η σειρά της ελιάς θα είναι τέλεια. Φιλιά ♥

      Διαγραφή