διαγωνισμός

Sis Style ❤ Unboxing & #Giveaway!

11:20 π.μ.


Χαίρομαι πάρα πολύ όταν ανακαλύπτω καινούργια ηλεκτρονικά καταστήματα καλλυντικών, και μπορώ εκεί να κάνω τις ιντερνετικές μου βόλτες, να χαζεύω καινούργια καλλυντικά και φυσικά να βρίσκω αγαπημένα brands σε απίστευτες τιμές. Τα τελευταία χρόνια εξάλλου νομίζω πως οι beauty addicts αγαπάμε όλο και περισσότερο τα online shops. Το Sis Style λοιπόν είναι ένα καινούργιο e-shop που ανακάλυψα, με αγαπημένες μάρκες καλλυντικών, ενώ μας παρέχει και προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών. Τα brands που θα βρεις στο Sis Style είναι: Golden Rose, w7, Maybelline, L'oreal, Max Factor, Cera di Cupra, Bioten, Farcom, Veet, Garnier και άλλες.

Πάντα όταν ξεκινάω να βλέπω κάποιο καινούργιο -σε μένα- eshop, ανοίγω την καρτέλα About για να μάθω περισσότερα σχετικά με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή την προσπάθεια. Το Sis Style λοιπόν είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών που έφτιαξαν με πολλή αγάπη 3 αδερφές, σαν συνέχεια του φυσικού τους καταστήματος που βρίσκεται στο Πλατύ Ημαθίας.



Το Sis Style είναι ένα e-shop πολύ χαρούμενο, girly και βρίσκεις εύκολα ότι ψάχνεις καθώς όλα είναι σε κατηγορίες. 

Πάμε να κάνουμε το Unboxing;
Να σας πω ότι το κουτί που βλέπετε εξωτερικά είναι και μία προστατευτική σακούλα επιπλέον των Elta Courier. Ανοίγοντας το χάρτινο κουτί λοιπόν αντίκρισα αυτό το υπέροχο, μεταλλικό στρόγγυλο κουτάκι που μέσα είχε τα προϊόντα που παρήγγειλα καθώς και μία ευχή που πραγματικά μου έφτιαξε τη μέρα. Όταν άνοιξα το καπάκι, μου ήρθε μία πολύ ευχάριστη αρωματική αύρα!



Το κουτάκι εσωτερικά είχε και ένα φούξια προστατευτικό χαρτί. Μόλις το άνοιξα, είδα μέσα τα 5 πραγματάκια που παρήγγειλα.



Και εδώ είναι όλα τα προϊόντα που διάλεξα από το Sis Style. Τα 3 είναι της εταιρίας w7, και έχουμε άλλα 2 από τις εταιρίες Maybelline και Golden Rose. Όλα πολύ όμορφα, περιποιημένα και με τις απαραίτητες ταινίες για να μην ανοίξουν κατά τη μεταφορά. Εκτός από τις υπάρχουσες προστατευτικές ταινίες των προϊόντων, το Sis Style είχε και κάποιες επιπλέον.



Το προϊόν που με ενθουσίασε με την πρώτη ματιά είναι η Sheer Loose Powder της w7, στην απόχρωση Ivory. Όπως βλέπετε είναι μία πούδρα ελεύθερης μορφής, και μάλιστα στην τεράστια ποσότητα των 20ml! Αν έχετε παρατηρήσει τις πούδρες σας, οι περισσότερες είναι το πολύ 10ml. Τη δοκίμασα ήδη, είναι αρκετά καλυπτική και αφήνει το πρόσωπο αψεγάδιαστο και εντελώς ματ. Εννοείται πως θα τη δοκιμάσω πιο εντατικά και θα σας μιλήσω ξανά για αυτή. Η τιμή της είναι στα 5.50€ και είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα θα κρατήσει πολύ καιρό! Η συσκευασία της είναι πολύ σικ, και περιέχει μάλιστα και ένα μικρό πινελάκι. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ loose powder, οπότε είμαι ενθουσιασμένη!



Δεύτερο προϊόν που βρήκα στο κουτάκι είναι το HD Foundation της w7 στην απόχρωση Buff. Η συσκευασία του είναι γυάλινη ματ, και μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο, και ήθελα εδώ και καιρό να το δοκιμάσω. Είναι πάρα πολύ καλυπτικό, κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται σαν πορσελάνη και εξαφανίζει κάθε ατέλεια. Από κοντά φαίνεται αρκετά βαρύ, όμως στις φωτογραφίες και στο βίντεο σίγουρα θα φαίνεται φανταστική η επιδερμίδα. Άλλωστε το HD αυτό υπόσχεται, πως ουσιαστικά κάνει την επιδερμίδα μας να φαίνεται εντελώς τέλεια και αλαβάστρινη. Σίγουρα θα το δοκιμάσω περισσότερο και θα σας μιλήσω στο μέλλον. Επιπλέον η απόχρωση Buff είναι η πιο ανοιχτή, και ταίριαξε τέλεια με το φυσικό μου τόνο! Είναι στα 30ml και κοστίζει μόνο 5.80€ (από τα πιο οικονομικά foundation της αγοράς!).



Τελευταίο προϊόν που επέλεξα από τη w7 είναι ένα ρουζάκι, και είναι το Candy Blush στην απόχρωση Galactic. Δεν είχα σκοπό να πάρω κάποιο ρουζ, αλλά εντυπωσιάστηκα από τη χαμηλή τιμή του και την όμορφη συσκευασία και είπα να το δοκιμάσω. Κοστίζει μόνο 3.50€, είναι 6gr και η συσκευασία του περιέχει και καθρέφτη! Η απόδοσή του στο χέρι δεν είναι τόσο καλή όσο στο πρόσωπο. Γράφει αρκετά καλά, δεν είναι πολύ pigmented αλλά για ένα όμορφο αποτέλεσμα με άφησε πολύ ικανοποιημένη. Επιπλέον η απόδοση χτίζεται, για ένα πιο έντονο look. Η απόχρωσή του είναι φανταστική για άνοιξη/καλοκαίρι.



Από τη Maybelline έχω δοκιμάσει πολλές μάσκαρα (ας πούμε έχω μεγάλη αδυναμία στη The Rocket που επίσης υπάρχει στο Sis Style), όμως δεν έτυχε να δοκιμάσω κάποια από τη σειρά The Colossal. Επέλεξα λοιπόν τη Go Extreme! Leather Black της συγκεκριμένης σειράς, για να τη δοκιμάσω. Έχει ένα βουρτσάκι ιδανικό για να δίνει στις βλεφαρίδες μήκος, και έντονο βραδινό αποτέλεσμα. Guess what: Παρακάτω σου την κάνουμε δώρο!


Για το τέλος σας άφησα ένα μολύβι-κραγιόν της απίθανης σειράς της Golden Rose που όλες αγαπάμε! Διάλεξα την απόχρωση #05, που είναι ένα φανταστικό σκούρο φούξια. Τα συγκεκριμένα κραγιόν δεν είναι η πρώτη φορά που τα δοκιμάζω, για αυτό και ξέρω πως έχουν υπέροχη βουτυρένια υφή και εντονότατη απόδοση.



Στο Sis Style μπορείς να πληρώσεις με κάρτα (χρεωστική/πιστωτική), με Paypal και φυσικά με αντικαταβολή. Το πακέτο σας στέλνεται με την Ελτά κούριερ, για να το λάβετε άμεσα. Τα μεταφορικά είναι +5€ σε παραγγελίες κάτω των 30€, ενώ αν παραγγείλεις πραγματάκια αξίας άνω των 30€ είναι δωρεάν.


Πάμε και στο δωράκι σας; Σε συνεργασία με το Sis Style σας χαρίζουμε τη μάσκαρα The Colosal Go Extreme! Leather Black από τη Maybelline, για μοναδικό όγκο! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα. Τα απαραίτητα πεδία είναι τα δύο πρώτα, για τα επόμενα απλά κερδίζετε επιπλέον συμμετοχές (κάθε πεδίο είναι μία επιπλέον συμμετοχή). 
Ο διαγωνισμός θα λήγει στις 25 Απριλίου, και το δώρο θα σταλεί απευθείας στη νικήτριά μας από το Sis Style. Good luck ladies!

Και η τυχερή μας νικήτρια είναι η: Niki Karamitsiou!
Συγχαρητήρια! Περιμένουμε τα στοιχεία σου εντός 48 ωρών, αλλιώς το δώρο θα δωθεί στην επόμενη νικήτρια.

You Might Also Like

20 σχόλια

  1. Με γεια σου!!! Η πούδρα φαίνεται ενδιαφέρουσα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TΕΛΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. good luck λοιπον να παρουμε και ενα πασχαλινο δωρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπώ κι εγώ πολύ τα ηλεκρονικά καταστήματα. Καθώς ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος πλέον, μου προσφέρουν πολλά! Θα δοκιμάσω την πρόταση σου!
    Επίσης, να σου πώ ότι λάτρεψα τις φωτογραφίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο ποστ! Η πούδρα μου κίνησε πολύ πολύ το ενδιαφέρον...
    Φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι πραγματι πολύ βολικά και προσφέρουν χαμηλότερες τιμές στα προϊόντα ;) Ή πουδρα αυτή σταθεροποιεί το foundation και είναι καλή για τη λιπαροτητα; Να τα χαρείς όλα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 😙 🌼 🌷💙 💖 Πολύ ωραίο το δωράκι!! 🎁 🎁 🎁 💋 🎈 ❤️ 💌 💌 💕 💕💝 💕 💕 🎈 🎈 💙 🎁 🎁 👍 🎁 🎁 🎀 💝 🎁 🎁 👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σουπερ τελειο το δωρο σας!!!!❤❤❤❤❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ ωραιο το κουτάκι ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχο, απαραίτητο....
    Κωνσταντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπέροχο, απαραίτητο....
    Κωνσταντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με δελεάζεις να πάρω την πούδρα!
    Πάντως έχω χρησιμοποιήσει και τελειώσει το HD foundation, στην πιο ανοίχτη απόχρωση κι εγώ κι έχω να πω τα καλύτερα.
    Ακριβώς σαν απόχρωση μιας και είμαι πολύ λευκή, απλώνεται υπέροχα, είναι "ελαστικό", πολύ ωραία διάρκεια (έχω μεικτή επιδερμίδα) και σε μένα προσωπικά καθόλου βαρύ.
    Απλά θέλει προσοχή στην ποσότητα και ένα μείον είναι η αντλία του, ώρες-ώρες μου έκανε "κενά" και πιτσιλούσε παντού foundation.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και έψαχνα μια μάσκαρα καλή, ευχαριστούμε πολύ κορίτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή