βερνίκια νυχιών

Essence Spring/Summer New Stuff ♡ Review & Swatches

8:29 π.μ.


Πριν από δέκα μέρες περίπου έφτασε στα χέρια μου η καινούργια, Spring/Summer συλλογή από την Essence. Την Essence τη γνωρίζουμε όλες για τα girly, μοδάτα, ποιοτικά και κυρίως σούπερ οικονομικά καλλυντικά που μας προσφέρει και σίγουρα την αγαπάμε. Στο νεσεσέρ μου έχω πάντα προϊόντα της Essence, και ειδικά κάποια από αυτά έχουν γίνει αγαπημένα μου. Σήμερα θα μιλήσουμε λοιπόν για όλα αυτά τα πραγματάκια, και θα σας κάνω ένα mini review για το καθένα. Εννοείται πως υπάρχουν και φωτογραφίες με τα αντίστοιχα swatches στο χέρι, για να δείτε πως γράφουν.


Ξεκινάμε με 3 βερνίκια νυχιών, τα οποία είναι από 3 διαφορετικές σειρές της Essence. Το πρώτο με εντυπωσίασε περισσότερο από τα επόμενα, και είναι το Colour & Care Strengthening nail polish, #02 I care for you. Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις, και ουσιαστικά είναι ένα βερνίκι εμπλουτισμένο με φυτικά συστατικά, που υπόσχεται ότι δυναμώνει τα νύχια μας και
κοστίζει μόνο 2,49€. Το επόμενο βερνίκι έχει μία πολύ εντυπωσιακή φόρμουλα, και στο μπουκαλάκι του φαίνεται πως κάνει "νερά". Είναι το ♡ Trends,The Metals #34 turn up the volumeΣτο νύχι όμως εφαρμόζεται τέλεια και ομοιόμορφα. Η απόχρωση του είναι φανταστική, και τα μεταλλικά χρώματα στα νύχια πάντα εντυπωσιάζουν! Η τιμή του είναι στα 2,29€. Για το τέλος, σας άφησα το βερνίκι της σειράς The Darks, το οποίο είναι στη φανταστική απόχρωση #58 need your love. Τα σκούρα χρώματα στα νύχια είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού, και σίγουρα θα φορεθούν πολύ! Το καλύτερο; Κοστίζει μόνο 1,99€.


Περνάμε λοιπόν στο αγαπημένο κομμάτι του μακιγιάζ! Η Essence έχει μία τεράστια ποικιλία σε μάσκαρα, είτε σου αρέσει το τρίχινο βουρτσάκι είτε το πλαστικό, σίγουρα θα βρεις αυτήν που ψάχνεις και σε απίθανη τιμή. Το καινούργιο λανσάρισμα της Essence λοιπόν είναι η Forbidden Volume Mascara, η οποία υπόσχεται πως είναι τόσο καλή που θα έπρεπε να είναι απαγορευμένη! Τη δοκίμασα λοιπόν, και ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα! Έχει ένα κωνικό, τρίχινο βουρτσάκι και "φορτώνει" αρκετό προϊόν ώστε να δώσει ένα τέλειο look στα μάτια μας. Την έχω φορέσει και πολλές ώρες, και με εντυπωσίασε το ότι μία τόσο οικονομική μάσκαρα διαρκεί και δεν κάνει κομματάκια. Η τιμή της είναι στα 3,79€, και αν έχεις μικρές βλεφαρίδες χωρίς ιδιαίτερο όγκο πρέπει να τη δοκιμάσεις! Το επόμενο προϊόν είναι και αυτό από την ίδια σειρά, και μιλάμε για ένα Top Coat βλεφαρίδων. Τι σημαίνει αυτό; Πρόκειται για μία μάσκαρα με fibers, δηλαδή μικρές ίνες που τοποθετείται πάνω από οποιαδήποτε μάσκαρα ώστε να δείχνουν οι βλεφαρίδες πιο μακριές και πυκνές. Σε συνδυασμό με την Forbidden Volume Mascara δίνει ένα πολύ έντονο, βραδινό αποτέλεσμα. Είναι ένα προϊόν που το συστήνω σε κοπέλες που είναι λίγο πιο εξοικειωμένες με το μακιγιάζ, καθώς χρειάζεται λίγο υπομονή στην εφαρμογή του για να μην κολλήσουν οι βλεφαρίδες μεταξύ τους. Η τιμή του είναι στα 3,59€.

Το Superfine eyeliner pen βγαίνει πλέον και σε αδιάβροχη εκδοχή, και είναι σίγουρα από τα πιο must have προϊόντα της νέας συλλογής! Γενικά έχω μείνει 100% ικανοποιημένα από όλα τα eyeliner pens της Essence, και αν ψάχνεις ένα eyeliner οικονομικό και καλό με μεγάλη διάρκεια μην ξεχάσεις να τσεκάρεις το stand της Essence. Το συγκεκριμένο λοιπόν έχει μία πολύ λεπτή μύτη, ιδανική για να κάνουμε λεπτομέρεια. Η σύνθεσή του είναι απίστευτα μαύρη, και όταν στεγνώσει γίνεται εντελώς waterproof. Κοστίζει 3,59€ και θα σε βοηθήσει να κάνεις την πιο λεπτή και chic γραμμή eyeliner.


Μένοντας στο μακιγιάζ των ματιών, δοκίμασα το soft touch concealer της νέας συλλογής στην απόχρωση #10 Soft Beige. Η σύνθεσή του είναι τέλεια, έρχεται σε μορφή μους και απλώνεται τόσο ανάλαφρα αφήνοντας ένα πουδρένιο αποτέλεσμα. Η απόχρωση του είναι αρκετά ανοιχτόχρωμη, οπότε αν έχεις μαύρους κύκλους σαν εμένα σου συστήνω να βάλεις κάποιο corrector για να μη "γκριζάρει" η περιοχή κάτω από τα μάτια. Χρειάζεται κάθε φορά πάρα πολύ μικρή ποσότητα, και είναι μέτρια καλυπτικό. Η συσκευασία του έρχεται σε ένα πολύ όμορφο, γυάλινο βαζάκι και κοστίζει 3,79€.

Το Silky Touch Blush στην απόχρωση #100 indian summer, έχει ένα τέλειο και απαλό χρώμα και απόδοση που χτίζεται. Μου αρέσει πολύ γιατί έχει μία διακριτική λάμψη, και σε μαυρισμένες επιδερμίδες θα δείχνει σούπερ και σαν highlighter. Η διάρκειά του δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά για ένα τόσο οικονομικό προϊόν είμαι ευχαριστημένη για διάρκεια 3-4 ωρών.


 Περνάμε στα χείλη! Το Glossy Kiss lipbalm μυρίζει κερασένια, χαρίζει λάμψη και χρώμα ενώ περιποιείται τα χείλη μας. Ιδανικό για καθημερινό μακιγιάζ, και για τις μέρες που θέλουμε να βαφτούμε ελαφριά. Η τιμή του; Μόλις στα 1,29€!

Η μαύρη σειρά με ματ κραγιόν από την Essence έχει εντυπωσιάσει πολλές bloggers & youtubers, οπότε χαίρομαι πολύ που τη δοκιμάζω κι εγώ! Οι αποχρώσεις που έχω είναι οι: #23 και #24 Matt Velvet. Η σύνθεσή τους είναι ματ, αλλά δεν ξηραίνουν καθόλου τα χείλη

Για το τέλος σας άφησα 2 κραγιόν από τη Limited edition σειρά Lights of orient, τα οποία είναι επίσης ματ και έρχονται σε μία πολύ σικ συσκευασία. Οι αποχρώσεις είναι οι: #02 princess jasmines choice και #03 the sultan's daughter. Η σύνθεσή τους είναι λίγο πιο ξηρή από αυτή των κραγιόν της κλασσικής σειράς, όμως έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Επίσης, μυρίζουν πολύ ευχάριστα! Κοστίζουν μόνο 2,99€.


Ποιοτικά, χαρούμενα και girly, τα καλλυντικά της Essence είναι πιο ανοιξιάτικα από ποτέ! Εσύ τι έχεις δοκιμάσει τελευταία από την Essence; Ποια προϊόντα μου προτείνεις;


You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Πολύ ωραία πραγματάκια, να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα όλα!!Το ρούζ φαίνεται τέλειο για τώρα το Καλοκαίρι!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, αν μαυρίσω και λίγο θα δείχνει ακόμα πιο τέλειο! Επειδή είναι πολύ ιδιαίτερο σαν χρώμα, νομίζω πως θα το χαρώ ιδιαίτερα τους επόμενους μήνες. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  3. το mousse concealer φαίνεται πολύ δελεαστικό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πολύ ωραία υφή και κάλυψη, απλά θέλει προσοχή γιατί πάνω από μαύρους κύκλους σίγουρα θα γκριζάρει. Γενικά πάντως είναι πολύ καλό προϊόν, και η συσκευασία του τόσο γλυκιά!

      Διαγραφή
  4. Φαίνονται όλα υπέροχα! Το concealer μου κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, ελπίζω να το βρω σε κάποιο σταντ για να το δοκιμάσω! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις, είναι πολύ ωραία η υφή του :) Φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Μας αρέσει πολύ που η Essence εμπλουτίζει τόσο συχνά τη σταθερή συλλογή της. Ο συνδυασμός των mascaras είναι υπέροχος και το color & care βερνίκι είναι εξαιρετικό. Υπέροχες οι φωτογραφίες σου! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα μου αρέσει αυτό, διότι συνέχεια μπορείς να δοκιμάζεις κάτι καινούργιο από την Essence και σε τέλειες τιμές! Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όλα τα καταστήματα Hondos Center, σε κάποια μικρά καταστήματα καλλυντικών και ηλεκτρονικά στο e-shop beautyaz :)

      Διαγραφή