Συνδρομητικό κουτί ομορφιάς

#Vana3 Unboxing ♡ Cherrybox

12:58 π.μ.

Το περιμέναμε καιρό, και επιτέλους ήρθε η στιγμή να το ανοίξουμε παρέα! Μιλάμε φυσικά για το special edition Cherrybox της γνωστής και αγαπημένης youtuber Βάνας Παπαδοπούλου, η οποία διάλεξε 6 must προϊόντα ιδανικά για την περιποίησή μας και τη λάμψη και τα έβαλε σε ένα μοναδικό CherryBag. Ναι, για πρώτη φορά αντί για κουτάκι η Βάνα και το Cherrybox επέλεξαν να τοποθετήσουν τα προϊόντα σε ένα υπέροχο τσαντάκι, το οποίο είναι ιδανικό τόσο σας beauty bag όσο και σαν αξεσουάρ για τις βόλτες μας. 


Μετά την ανακοίνωση της ώρας που θα μπορούσαμε να αγοράσουμε το κουτί, από την τεράστια επισκεψιμότητα το e-shop του Cherrybox αντιμετώπισε κάποια προβλήματα όμως όσες κάναμε αρκετά refresh καταφέραμε να το πάρουμε. Το κουτί της Βάνας λοιπόν, το #Vana3 έριξε το site και αυτό αποδεικνύει φυσικά την αγάπη που έχουμε τόσο στο Cherrybox όσο και στη Βάνα. Η τιμή του είναι στα 25€ όπως και τις 2 προηγούμενες φορές, και πριν καν δω τα προϊόντα που περιέχει ξετρελάθηκα με την ιδέα μίας τσαντούλας αντί για το κλασσικό κουτάκι. Το χρώμα του είναι μεν πιο χειμωνιάτικο, αλλά το μπορντό είναι ένα υπέροχο χρώμα και το ύφασμα που επιλέχθηκε απλά φανταστικό στην υφή. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, και το συγκεκριμένο τσαντάκι σίγουρα έχει ήδη λάβει μία θέση σε κάθε μου ταξίδι!


Μαζί με την ανακοίνωση του καινούργιου συνδρομητικού κουτιού λοιπόν, ήρθε και το βιντεάκι της Βάνας σχετικά με το περιεχόμενο που θα βρούμε στο #Vana3. Σήμερα θα κάνουμε και μαζί Unboxing λοιπόν (ή μήπως Unbagging;!), για να δούμε αναλυτικά τι περιέχει το δικό μου Vana3 και τις πρώτες μου εντυπώσεις με τα προϊόντα που δοκίμασα. Περιέχει λοιπόν 4 προϊόντα full size, 2 travel size και φυσικά το μπορντό τσαντάκι-beauty bag.


Kyana Sun Care Hair Oil στα 150ml
Την Kyana τη γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια, και έχει πολύ αξιόλογα προϊόντα για τα μαλλιά. Η αλήθεια είναι πως ήμουν σε αναζήτηση ενός τέτοιου προϊόντος, για να προστατεύσω τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά μου από τον ήλιο, τη θαμπάδα και το ξεθώριασμα. Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ καλή, είναι πάρα πολύ ελαφρύ και δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά. Επίσης έχει απίθανη μυρωδιά. Θα το δοκιμάσω και σίγουρα θα σας πω περισσότερα! Είναι το πρώτο full size προϊόν, και κοστίζει 18.80€.


Youth Lab Daily Cleanser - Oily Skin 200ml
Το καθαριστικό της Youth Lab ήθελα πολύ να το δοκιμάσω, οπότε χάρηκα που το επέλεξε η Βάνα για να το προσθέσει στο Vana3. Έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα της Youth Lab, και έχω μείνει ενθουσιασμένη με την ποιότητά τους. Η Youth Lab είναι μία ελληνική, φαρμακευτική εταιρία η οποία δημιουργεί φανταστικά δερμοκαλλυντικά, οπότε ανυπομονώ να το δοκιμάσω. Μιλάμε λοιπόν για το δεύτερο full size προϊόν, και κοστίζει 12€.


Natura Siberica Organic Shop Body Scrub - 250ml
Αυτό το body scrub μυρίζει απίστευτα, είναι σαν να έχεις μπροστά σου ένα κανονικό καφέ! Το θεωρώ πολύ καλή προσθήκη για ένα καλοκαιρινό κουτί, και είμαι σίγουρη πως τα ταλαιπωρημένα πόδια μας από τα χειμωνιάτικα παντελόνια θα το λατρέψουν. Εξάλλου, τα βήματα για ένα μοναδικά απαλό δέρμα είναι 3: απολέπιση, αποτρίχωση και ενυδάτωση. Η ποσότητά του είναι τεράστια, στα 250ml και σίγουρα θα μας κρατήσει για όλο το καλοκαίρι. Είναι το τρίτο full size προϊόν στο Cherrybag μας. Η τιμή του είναι 4,31€, και είναι σε προσφορά στο e-shop του Cherrybox από 8,62€.


Beauty Loop Glow Up Illuminator (White) - 11ml
Και περνάμε στο τελευταίο full size προϊόν της τσαντούλας, ένα υγρό highlighter σε μορφή που θυμίζει μάλλον μανό για τα νύχια. Είναι σε μία πολύ καλή, ψυχρή απόχρωση που σίγουρα ταιριάζει στις περισσότερες Ελληνίδες. Η απόδοσή του είναι φοβερή, σίγουρα θα το χαρώ για full glam μακιγιάζ! Η τιμή πώλησης του Beauty Loop Glow Up είναι 12.90€.

Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask - 15ml
Χάρηκα πάρα πολύ με αυτή την προσθήκη στο κουτί, γιατί η εταιρία Ren είναι πολύ διάσημη για τα αποτελεσματικά προϊόντα επιδερμίδας που μας παρέχει. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι από τα πιο γνωστά προϊόντα της εταιρίας, και κοστίζει σε full size 43€ στα 50ml. Τα 15ml πιστεύω πως είναι μία ικανοποιητική ποσότητα για να διαπιστώσουμε αν μας αρέσει, και έπειτα να επενδύσουμε στο full size προϊόν. 

Bioderma Hydrabio Perfect SPF 30 - 5ml
Τελευταίο προϊόν του κουτιού, η κρέμα ενυδάτωσης της εταιρίας Bioderma με Spf 30 -ιδανική και σαν βάση μακιγιάζ από ότι αναφέρει. Θα τη δοκιμάσω και θα σας πω την άποψή μου σύντομα. Η full size συσκευασία κοστίζει 20,90€, και το δειγματάκι είναι στα 5ml.


Σίγουρα θα προτιμούσα και κάποιο ακόμα προϊόν μακιγιάζ, αλλά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και από αυτό το Cherrybox! Το συγκεκριμένο κουτί άργησε αρκετά για να ολοκληρωθεί, αλλά πιστεύω πως άξιζε η αναμονή. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι πως όλα τα προϊόντα είναι πρωτότυπα, και δεν τα έχουμε δει σε κάποιο άλλο Cherrybox. Επιπλέον, επειδή μένω κι εγώ στη Θεσσαλονίκη επισκέπτομαι το κατάστημα του Cherrybox για να πάρω το συνδρομητικό κουτάκι και η εξυπηρέτηση είναι φοβερή! 

Τι λες, εσύ θα δοκιμάσεις το #Vana3;
Υπάρχει ακόμα διαθέσιμο, θα το βρεις εδώ.


ΥΓ: Όπως όλα τα special editions κουτάκια του Cherrybox, έτσι και το συγκεκριμένο αν γίνει sold out δε θα κυκλοφορήσει ξανά οπότε αν το θέλεις πρέπει να βιαστείς για να το αποκτήσεις.

You Might Also Like

12 σχόλια

  1. ευχομαι να τα ευχαριστηθεις! το καθαριστικο της youthlab ειναι το επομενο που θελω να δοκιμασω! δεν ηξερα οτι το cherrybox εχει κ φυσικο καταστημα..αν κ ειδα στο site τους την διευθυνση και ειναι αρκετα ανατολικα..μπορεις να μου πεις αν στα συστατικα του scrub αναφερει Mineral oil ή καποια απο τα petrolatum παραγωγα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Τα συστατικά του scrub είναι τα παρακάτω:
      INGREDIENTS: Sucrose ( Brown Sugar),Glycerin, Organic Shea Butter, Coffee Seed Powder, Organic Coffee Seed Oil Cetearyl Alcohol, Sodium Cocoyl Isethionate, Iron Oxides, Parfum

      Διαγραφή
  2. Πολύ εντυπωσιακό κουτάκι! Να το χαρείς!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ Αγγελική μου! Φιλάκια και σε σένα :) xx

      Διαγραφή
  3. ήθελα να το δοκιμάσω! αλλά τελικά λέω να πάρω κανένα κραγιόν απο nyx και απο mac! λες και δεν έχω ήδη πολλά :p
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως πρώτα καλό είναι να κοιτάμε τι χρειαζόμαστε, και μετά να ψωνίζουμε. Αν και εγώ δεν το κάνω πάντα, χαχα. Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  4. Είχα χαλάσει πολλά χρήματα τον τελευταίο καιρό και δεν μπήκα στον κόπο να χαλάσω κι άλλα :Ρ Αν και φάνηκαν πολύ δελεαστικά κρατήθηκα!! χαχα. Με γεια σου :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρέλαβες;;;; Φαίνονται υπέροχα!! Ανυπομονώ να παραλάβω το δικό μου!!! ΚΑι τα νύχια σου είναι υπέροχα!!! Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαίνεται υπέροχο!
    Να ευχαριστηθείς όλα τα προϊόντα :)

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Εδώ και 2 μέρες χρησιμοποιώ το καθαριστικό της Youth Lab και το έχω ήδη λατρέψει. xx

      Διαγραφή