bikini

My new bikini ❤ #review

1:32 π.μ.

Το νέο μου μπικίνι έφτασε στα χέρια μου πριν από 20 μέρες, και ανυπομονούσα να το δω από κοντά γιατί στις φωτογραφίες του zaful φαινόταν υπέροχο! Έκανα την παραγγελία λοιπόν, και μετά από 15 μέρες το έλαβα ως συστημένο πακέτο από το ταχυδρομείο μου. Το zaful.com λοιπόν έχει τεράστια ποικιλία σε ρούχα, αξεσουάρ και μάλιστα κάτι πολύ βοηθητικό: Έχει gallery με φωτογραφίες, για να βλέπουμε τα ρούχα φορεμένα από αληθινές γυναίκες, και όχι μόνο από μοντέλα.

 http://www.zaful.com/spaghetti-strap-lace-up-pink-bikini-set-p_63846.html?utm_source=beautymaniac.gr&utm_medium=ada-zaful&utm_campaign=beautymaniac

Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω κάτι από το συγκεκριμένο ασιάτικο e-shop, και έχω να πω πως έμεινα πολύ ευχαριστημένη τόσο από την ποιότητα του υλικού, όσο και από το σχέδιο. Είναι πολύ καλοραμμένο, δεν έχει κλωστές που να χρειάζονται να τις κόψουμε (όπως έχουν πολλά κομμάτια που έρχονται από τα ασιάτικα καταστήματα), και το νούμερο είναι ακριβώς το Small που παρήγγειλα (ούτε το Xs, ούτε το Medium!). Το μόνο θα ήθελα να δω πριν το επιλέξω θα ήταν πως το χρώμα του είναι ένα ανοιχτό, ψυχρό baby pink και όχι ένα πιο ζεστό και nude ροζ που φαινόταν στη φωτογραφία, αλλά είδα πως πλέον έχουν προσθέσει και φωτογραφία που φαίνεται το πραγματικό του χρώμα. Γενικά έμεινα πολύ ικανοποιημένη, το σχέδιο στρώνει τέλεια στο σώμα και στο επάνω μέρος περιέχεται και ενίσχυση. Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να πηγαίνω στην παραλία (δυστυχώς!), αλλά σίγουρα θα το φορέσω και θα σας πω περισσότερα για την ποιότητά του.
Μπορείτε να δείτε όλα τα bikini του zaful, κάνοντας κλικ εδώ. Όλα θα τα βρείτε σε μοναδικές τιμές, αυτό που διάλεξα εγώ κοστίζει μόνο 8.75€. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 30 δολλαρίων (περίπου 26€). Μερικά ακόμα bikini που μου άρεσαν: τροπικό black & white, άσπρο με πράσινα φύλλα.

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και σε περιμένει να το χαρείς! Πάρε το μαγιό σου, μην ξεχνάς ποτέ το αντηλιακό σου και εύχομαι να περάσεις τέλεια.

ΥΓ: Επειδή πάντα με ρωτάτε σχετικά με τις αγορές και τα capital controls, δείτε τη σχετική ανάρτηση που έχω κάνει εδώ.

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Πολύ girly το μαγιό σου! με γεια!!!! αυτό που έχει gallery με φωτογραφίες βοηθάει πάρα πολύ στο να αγοράσεις κάτι! Πολλά φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστική απόχρωση του ροζ! Να το χαρείς! Μαρτίνα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Όντως είναι πολύ ωραία η απόχρωση του ροζ ^^
      Φιλάκια Μαρτίνα μου :)

      Διαγραφή