L'oreal Paris

My Summer Makeup ❤ #mcblogawards16

11:34 π.μ.


Το μακιγιάζ είναι παιχνίδι και τέχνη ταυτόχρονα. Το πρόσωπό μας μετατρέπεται σε καμβάς, και επάνω του μπορούμε να σχεδιάσουμε και να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη. Έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας τους κανόνες του μακιγιάζ, αυτό το καλοκαίρι ξεκινάμε να φτιάξουμε μαζί το πιο in μακιγιάζ! Σήμερα θα εμπνευστώ το look που θα σας δείξω από τις πασαρέλες του 2016, και τα προϊόντα που χρειαζόμαστε είναι λίγα αλλά απαραίτητα για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ.


Ακολουθώντας τα τελευταία trends του καλοκαιριού, και συνδυάζοντας τα αγαπημένα μου χρώματα στο μακιγιάζ σήμερα μοιράζομαι μαζί σας το παρακάτω look:
Πρόσωπο λείο, επιδερμίδα αψεγάδιαστη και με απαλές φωτοσκιάσεις. Φυσικά, δεν θα παραλείψουμε να δοκιμάσουμε σήμερα την πιο μεγάλη τάση του καλοκαιριού: το strobing! Τα φρύδια και αυτό το καλοκαίρι παραμένουν καλοσχηματισμένα και πυκνά. Τα μάτια μας θα βαφτούν με γήινες και μπρονζέ σκιές, και στα χείλη θα προτιμήσουμε ένα neon κραγιόν που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. 



Πάμε να δημιουργήσουμε ένα εύκολο και γρήγορο, σούπερ καλοκαιρινό λουκ;

Face
Ξεκινάμε με foundation, για να αποκτήσουμε αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Λατρεύω το Infallible 24H -Matte Vanilla της L'oreal Paris, διότι αφήνει την επιδερμίδα τέλεια και ματ χωρίς να δείχνει βαρύ το τελικό αποτέλεσμα. Είναι ένα foundation ιδανικό για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Για έξτρα δόσεις λαμπερού μακιγιάζ, κάνω μίξη του makeup με το True match highlighter. Εφαρμόζω μία μικρή ποσότητα στο χέρι μου από το highlighter, και κάνω μίξη των δύο προϊόντων. Το εφαρμόζω με ένα σφουγγαράκι, ώστε να έχω ένα ελαφρύ και πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Eyes
Για τα μάτια θα επιλέξω τις αγαπημένες μου, γήινες αποχρώσεις! Τις αγαπάμε γιατί ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, εφαρμόζονται εύκολα και συνδυάζονται με κάθε look. Η παλέττα που χρησιμοποιώ είναι η La palette nude #02 beige, και έχει σατινέ αλλά και ματ αποχρώσεις. Σβήνουμε όμορφα τις σκιές με ένα φουντωτό πινελάκι για blending, ώστε να έχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Έπειτα, με λίγη σκούρα σκιά τονίζουμε επιπλέον την κόγχη. Τονίζω τις βλεφαρίδες μου με τη νέα μάσκαρα της L'oreal, που είναι η Mega Volume miss hippie και είναι η ιδανική μάσκαρα για όγκο.

Brows 
Τα φρύδια παρουσιάζονται πιο καλοσχηματισμένα και γεμάτα στα τελευταία trends, και εγώ προσωπικά τα αγαπώ! Επειδή τα δικά μου έχουν κάποια κενά, τα γεμίζω και ταυτόχρονα τονίζω το χρώμα τους με το Brow Artist Sculpt #01 blonde. Το σγουγγαράκι του με βοηθάει να γεμίσω τα κενά των φρυδιών μου, ενω το βουρτσάκι απλώνει ομοιόμορφα το αποτέλεσμα.

Contour+Highlight
Η αγαπημένη τεχνική, που χρησιμοποιούμε όλες για να δώσουμε σχήμα και πιο έντονες γωνίες στο πρόσωπο. Χρησιμοποιώ τη σκούρη απόχρωση της παλέττας L'oreal infallible sculpt - Contour highlight palette στην απόχρωση #01 light/medium ως bronzer. Είναι φανταστική αυτή η απόχρωση για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, και σβήνεται πανεύκολα! Προτιμώ να κάνω ελαφριά το contouring, ώστε να δώσω έμφαση στο πρόσωπό μου με το strobing. Με το υπέροχο, ροζ-ψυχρό True Match highlighter Rose Glow τονίζω τα ζυγωματικά μου, και τοποθετώ λίγο κάτω από το τόξο του φρυδιού για σούπερ λάμψη.

Lips 
Καλοκαίρι χωρίς έντονα χρώματα δε γίνεται. Επιτέλους, μπορούμε να φορέσουμε τα neon χρώματα που έχουμε στο νεσεσέρ μας: Για το σημερινό μακιγιάζ επιλέγω το Matte Infallible mega gloss στην απόχρωση #405 the bigger, the better. Γιατί το αγαπώ; Επειδή δεν κολλάει καθόλου στα χείλη, έχει μία βελούδινη σύσταση και δεν τα ξηραίνει. Επιπλέον είναι πολύ σταθερό, διαρκεί για ώρες και δεν κάθεται άσχημα στις γραμμές των χειλιών. Φυσικά, το αγαπώ και γιατί έχει αυτή τη μοναδική, φούξια απόχρωση!



Nails
Στα νύχια μου φοράω το #036 Fuchsia Riots, που είναι το πιο όμορφο τριανταφυλλί! Ανήκει στη σειρά των ημιμόνιμων βερνικιών της L'oreal Paris, έχει φοβερή λάμψη και διάρκεια μέχρι και 12 μέρες.



Μόνο με 8 προϊόντα από τη L'oreal Paris λοιπόν, έχουμε πανεύκολα το πιο καλοκαιρινό μακιγιάζ! Εσένα πιο είναι το δικό σου, αγαπημένο μακιγιάζ αυτό το καλοκαίρι;



Enjoy the summer feeling!
Photo shooting: Stavros Kardomatis

You Might Also Like

0 σχόλια