hair

Studio Pro Hair Experience by L'oreal Paris ❤ #mcblogawards16

12:39 π.μ.


Οι αλλαγές στα μαλλιά αρέσουν στις περισσότερες γυναίκες, καθώς τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι κάθε φορά που έχουμε να πάμε σε κάποιο σημαντικό event, μετά το outfit μας απασχολεί το πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας. Και στην καθημερινότητά σου ακόμα, πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να κοιτιέται στον καθρέφτη και να σκέφτεται με ποιο τρόπο μπορείς να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Επιτέλους, ήρθε ο τρόπος να μάθουμε εύκολα και γρήγορα ποιο χτένισμα ταιριάζει στο πρόσωπό μας και ποιο όχι, με τη βοήθεια της L'oreal Paris. 


Το νέο app της L'oreal Paris λοιπόν ήρθε για να δώσει τη λύση στο ερώτημα πώς να κάνεις τα μαλλιά σου, ανάλογα με τη διάθεσή σου. Είναι το Studio Pro App, και μπορείς να το κατεβάσεις τόσο σε android όσο και σε ios. Εγώ το κατέβασα ήδη, και έχω δοκιμάσει πολλά χτενίσματα μέσω του application.

Τι ακριβώς είναι το Studio Pro App;
Είναι μία εφαρμογή η οποία περιέχει πάρα πολλά  χτενίσματα, και διαλέγεις ποιο σου αρέσει ανάλογα με τη διάθεσή σου, το outfit σου κλπ. Αρχικά "σκανάρει" το πρόσωπό σου σε 4 διαφορετικές εκφράσεις, και έπειτα σου εμφανίζει το χτένισμα που διάλεξες προσαρμοσμένο ειδικά στο πρόσωπό σου. Εγώ δοκιμάζω σήμερα το #Smooth look, και μοιράζομαι μαζί σου τις εντυπώσεις μου!


Το συγκεκριμένο στυλ είναι το αγαπημένο μου, καθώς λατρεύω τα εντελώς λεία και Sleek μαλλιά ακόμα και τώρα το καλοκαίρι. Επειδή όμως τα φυσικά μου μαλλιά είναι σπαστά και ατίθασα, χρειάζομαι προϊόντα που θα με βοηθήσουν να πετύχω το στυλ που μου αρέσει, να προστατεύσουν την τρίχα από τη θερμότητα και να διατηρήσουν το χτένισμα για μέρες. 



Το app Studio Pro Hair μου πρότεινε τα 2 προϊόντα που είναι ιδανικά για να με βοηθήσουν να πετύχω το Smooth στυλ που διάλεξα. 

Step 1
Ξεκινάμε λοιπόν με την θερμοπροστατευτική κρέμα Sleek it, η οποία έχει υπέροχη μυρωδιά, απλώνεται εύκολα στα μαλλιά χωρίς να τους προσφέρει λιπαρότητα και μειώνει άμεσα το φριζάρισμα! Ακόμα και αν δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις θερμότητα, κατά τη γνώμη μου είναι μία τέλεια επιλογή για styling στα μαλλιά και sleek, απαλό και λείο αποτέλεσμα.



Step 2
Χρησιμοποιώ ένα σίδερο ισιώματος ώστε να δώσω στα μαλλιά μου το λείο αποτέλεσμα που επιθυμώ. Αρχικά τα χωρίζω σε 2 μέρη με ένα λαστιχάκι, και ξεκινώ να τα ισιώνω τούφα-τούφα. Μόλις τελειώσω με το κάτω μέρος, λύνω τα υπόλοιπα μαλλιά και συνεχίζω το ίσιωμα. Με τη βοήθεια της κρέμας Sleek it από τη L'oreal Paris, παρατηρώ πως το ίσιωμα των μαλλιών μου γίνεται πολύ πιο γρήγορα και με λιγότερα περάσματα του σίδερου στην κάθε τούφα.



Extra Tip: Αν σου αρέσει να ισιώνεις τα μαλλιά σου με το πιστολάκι, στο τέλος μην ξεχάσεις να τα περάσεις ένα γρήγορο πέρασμα με το σίδερο ώστε να αποκτήσουν αυτό το smooth αποτέλεσμα που θέλεις. Επίσης, στο τέλος της διαδικασίας χρησιμοποίησε κρύο αέρα στο πιστολάκι: μειώνει το φριζάρισμα, και αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά από ποτέ. 


Step 3
Τελευταίο προϊόν και αγαπημένο σε όλες τις γυναίκες, δεν είναι άλλο από τη λακ! Το hairspray Lock it θα με βοηθήσει να κλειδώσω το αποτέλεσμα στα μαλλιά μου, και θα το διατηρήσει για μέρες. Την έχω αγαπήσει διότι δεν κολλάει τα μαλλιά, τα αφήνει πράγματι τόσο λεία όσο υπόσχεται και δεν προσφέρει φριζάρισμα. 


Αυτό ήταν το δικό μου Smooth look, με τη βοήθεια του application Studio Pro της L'oreal Paris. Με μόνο 2 προϊόντα λοιπόν, αποκτώ μέσα σε 10 λεπτά ένα τέλειο χτένισμα ιδανικό για κάθε περίσταση. Τέλος, μην ξεχνάς ότι η νέα σειρά της L'oreal Paris περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για κάθε στυλ μαλλιών


ΥΓ: Αυτό είναι το δεύτερο μας task για τα Marie Claire Blog Awards 2016, σύντομα έρχεται και το τελευταίο (στην αγαπημένη μου κατηγορία, το μακιγιάζ!). #wow


Photo shooting: Stavros Kardomatis

You Might Also Like

0 σχόλια