αγαπημένα

Αγαπημενα Προϊοντα ♡ Ιουλιος 2016

5:02 π.μ.


Ξέρω πόσο σας αρέσουν τα αγαπημένα του μήνα, για αυτό προσπάθησα να μην καθυστερήσει πολύ αυτή η ανάρτηση! Γενικά όλο τον Ιούλιο βρισκόμουν εκτός σπιτιού, οπότε τα αγαπημένα είναι αυτό που θα λέγαμε "back to the basics". Λίγα και καλά προϊόντα δηλαδή, που τα χρησιμοποιούσα συνέχεια στην καθημερινότητά μου. Αυτό το μήνα έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στην περιποίηση της επιδερμίδας μου, καθώς συμβουλεύτηκα δερματολόγο προκειμένου να επαναφέρω το δέρμα μου από κάποια εσωτερικά σπυράκια για αυτό και τα καλλυντικά που χρησιμοποιούσα ήταν σχετικά λίγα.

Θα ξεκινήσουμε λοιπόν με skincare προϊόντα, και μετά θα περάσουμε στο -λατρεμένο- μακιγιάζ. Καλοκαίρι χωρίς αντηλιακό δεν είναι καλοκαίρι, για αυτό και το πρώτο μου αγαπημένο είναι σίγουρα το Sun Screen Velvet Face Cream από τη Frezyderm. Το βλέπετε συνέχεια σε αγαπημένα από bloggers & youtubers, διότι πολύ απλά η υφή του είναι υπέροχη: Περιέχει σιλικόνη και κλείνει τους πόρους, αφήνοντας ένα εντελώς ματ εφέ χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Επιπλέον, είναι σούπερ βελούδινο και απλώνεται πανεύκολα χωρίς να αφήνει άσπρα σημάδια (και γενικά χαίρεσαι να το φοράς!).

Αν και ακολουθώ θεραπεία για την ακμή όπως σας είπα, χρησιμοποίησα δύο φορές αυτό το μήνα τη μάσκα Ren Glycolactic Radiance Renewal, η οποία σου κάνει το δέρμα ονειρεμένα απαλό. Η υφή της είναι σαν κρέμα: την αφήνεις 10 λεπτά στο πρόσωπο, και την ξεβγάζεις με άφθονο νερό. Η μυρωδιά της είναι σαν γρανίτα πορτοκάλι, και αυτό την κάνει ακόμα πιο λαχταριστή. Μου άρεσε πάρα πολύ, τη συστήνω ανεπιφύλακτα. 


Το καλοκαίρι απολαμβάνω ιδιαίτερα τα λάδια στο σώμα, και ειδικά τα ξηρά λάδια που ενυδατώνουν τέλεια χωρίς να αφήνουν περιττή λιπαρότητα. Αυτό το μήνα το ξηρό λάδι από τη Saryna Key το χρησιμοποίησα στο σώμα, αλλά και στα μαλλιά: Αγαπώ τη φανταστική μυρωδιά του -μυρίζει σαν άρωμα!, και την απαλότητα που προσφέρει μετά τη χρήση του. Αν δε γνωρίζεις τη Saryna Key, είναι μία επαγγελματική σειρά με προϊόντα μαλλιών και σώματος, με ιδρυτή τον Mike Sabag είναι ο ίδιος άνθρωπος που στην ηλικία των 28 ίδρυσε την πολύ γνωστή εταιρία Morrocanoil. Το Dry Oil είναι ένα πολυτελές προϊόν που αν αγαπάς τα ξηρά λάδια, πρέπει να το δοκιμάσεις! 


Κάθε καλοκαίρι με πιάνει μία τάση προς το nude μακιγιάζ, και ιδίως φέτος μου αρέσουν ιδιαίτερα οι ροζ αποχρώσεις! Χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για το καθημερινό μου μακιγιάζ την παλέττα Iconic 3 από τη Makeup Revolution (που είναι σαφέστατα dupe για την Naked 3 από την Urban Decay). Οι αποχρώσεις γράφουν πάρα πολύ έντονα, και έχω μείνει ευχαριστημένη τόσο από την απόδοση των shimmer αποχρώσεων όσο και των ματ. Το μόνο αρνητικό της παλέττας θα έλεγα ότι είναι πως δεν έχει καθρέφτη, κατά τ'άλλα είναι must have αν σου αρέσουν οι ροζ αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου. 


Δοκίμασα τη miss Hippie από τη L'oreal Paris αυτό το μήνα, και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμά της. Αν και είναι μάσκαρα για όγκο δεν κολλάει τις βλεφαρίδες μεταξύ τους, και δίνει πολύ ωραίο και έντονο look αν τη χτίσεις. Επιπλέον δεν κάνει κομματάκια αν τη φοράς πολλές ώρες, και δε μουτζουρώνει.

Τελευταίο, αλλά πολύ λαχταριστό προϊόν που αγάπησα τον Ιούλιο είναι το Dandelion light pink lip gloss από τη benefit. Μυρίζει πολύ γλυκά, και κάνει τα χείλη να φαίνονται ζουμερά. Φυσικά μπορεί να φορεθεί και πάνω από κάποιο κραγιόν (ειδικά αν επιλέξεις nude, θα το απογειώσει!) για έξτρα λάμψη και γυαλάδα. Μαζί με nude μακιγιάζ ματιών, έντονες λάμψεις στο πρόσωπο και bronzer συνθέτει το τέλειο, καλοκαιρινό look!


Αυτά είναι τα δικά μου αγαπημένα για το μήνα που πέρασε! Περιμένω τις δικές σου εντυπώσεις για τα προϊόντα, και φυσικά τα δικά σου αγαπημένα του φετινού καλοκαιριού.

You Might Also Like

10 σχόλια

  1. Πραγματικά μου άρεσαν όλα! Δεν ξέρω ποιο να πρωτοσχολιάσω! Την μάσκαρα θέλω να την δοκιμάσω οπωσδήποτε!! Φιλιά πολλά και όμορφες διακοπές! Μαρτίνα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η παλέτα φαίνεται πραγματικά πολυ όμορφη .Έχω κάνει και εγω τα αγαπημένα αν θέλεις να το δεις.Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παλέττα είναι απίθανη, τη χρησιμοποιώ συνέχεια. Θα τα τσεκάρω και τα δικά σου αγαπημένα, φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Κι εγώ! Ειδικά όταν τα βάζεις στα πόδια, είναι φοβερή η αίσθηση ❤

      Διαγραφή
  4. Αγαπώ glycolactic mask από REN! Πολλά φιλιά Λίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή