βιολογικά καλλυντικά

Αφεσου στη σοκολατα: Η πιο γλυκια περιποιηση ❤ #Cherrybox

9:36 π.μ.


Αγαπώ τη σοκολάτα και κάθετι σοκολατένιο, και ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δε λένε εύκολα όχι στα γλυκά. Από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, πέρασαν αρκετά προϊόντα στα χέρια μου που είτε μύριζαν σοκολάτα, είτε υπόσχονταν μία μοναδική σοκολατοθεραπεία. Σε γενικές γραμμές, να σας πω ότι δεν με ενθουσίαζε η ιδέα να κάνω αφρόλουτρο, ή scrub με ένα προϊόν που να θυμίζει σοκολάτα -και γιατί να θέλω, αφού θα προτιμούσα να το φάω στην τελική; Μέχρι που πήρα στα χέρια μου 3 σοκολατένια προϊόντα τη σειρά Body Desserts, του Organic Shop. Τα προϊόντα μοσχομυρίζουν σαν αληθινή σοκολάτα! Επιπλέον, έρχονται σε ποσότητες τεράστιες (των 450ml!) και σίγουρα θα σου κρατήσουν για πολύ καιρό. Δοκίμασέ τα: Θα είναι μία δόση πολυτέλειας στο μπάνιο σου, σε απίστευτη τιμή! Η σειρά Organic Shop ανήκει στην γνωστή εταιρία βιολογικών προϊόντων (με 4 παγκόσμιες πιστοποιήσεις) Natura Siberica.


Ξεκινάμε τη δική μας, skincare ιεροτελεστία ομορφιάς με το Chocolate & Macadamia Nut Softening Bath Foam. Μυρίζει απίστευτα γλυκά (σαν σοκολάτα και καραμέλα μαζί), και ενώ έχει βουτυρένια υφή κάνει αρκετό αφρό. Περιέχει έλαιο macadamia, βιολογικό βούτυρο κακάο και βιταμίνη Ε, για αυτό και αφήνει μία απίστευτα απαλή αίσθηση στο δέρμα μετά τη χρήση του. Δεν το περίμενα, αλλά μετά τη χρήση του δε χρειάζεται καν να βάλω κρέμα σώματος! Η μυρωδιά του διαρκεί στο σώμα για λίγες ώρες μετά το μπάνιο, αλλά η απαλότητά του θα σε ενθουσιάσει.

Για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και να κάνουμε απολέπιση, συνεχίζουμε με το Hot Chocolate Warning Body Scrub. Περιέχει βούτυρο κακάο,βιολογική βανίλια και εκχύλισμα καυτερής πιπεριάς. Μυρίζει σαν λαχταριστό, σοκολατένιο κέικ που μόλις βγήκε από το φούρνο! Οι κόκκοι του είναι περίπου στο μέγεθος της ζάχαρης, ιδανικοί για peeling στο σώμα μας. 


Η σοκολατοθεραπεία μας ολοκληρώνεται με το Royal Chocolate Nourishing Body Souffle! Είναι τόσο λαχταριστό, που μυρίζει σαν πραγματικό σουφλέ σοκολάτας. Περιέχει βιολογικό βούτυρο κακάο, και βιολογικό ελαιόλαδο ώστε να προσφέρει τέλεια ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα μας. Η σύστασή του είναι ανάλαφρη, και αν απλωθεί σωστά δεν αφήνει καθόλου χρώμα στο δέρμα -κάτι που με εντυπωσίασε, γιατί όσα προϊόντα σοκολάτας είχα δοκιμάσει λέρωναν τα ρούχα.


Τα σοκολατένια προϊόντα της σειράς Organic Shop σου τα συστήνω ανεπιφύλακτα για home spa, αλλά και σαν ένα μοναδικό δώρο σε κάποια φίλη σου. Θα τα βρεις στο e-shop του Cherrybox, σε τιμές πολύ χαμηλές (είναι εντελώς value for money!). Αλήθεια, εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν της σειράς Body Desserts; Ποιό είναι το αγαπημένο σου;

PS: Αν έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι, καλύτερα να μην τα δοκιμάσεις! Ή, αν τα θέλεις πολύ να πάρεις τα απαραίτητα μέτρα.

You Might Also Like

0 σχόλια