Ελληνική Εταιρία

Σεμιναρια Ομορφιας #Seventeen ❤ Θεσσαλονικη

3:01 π.μ.


Την προηγούμενη Τετάρτη είχα τη χαρά να παρευρεθώ σε ένα σεμινάριο ομορφιάς της Seventeen, μαζί με τη φίλη μου την Αμαλία, και σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου αλλά και θα σας δείξω φωτογραφίες. Τα σεμινάρια που διοργανώνει η Seventeen είναι τρίωρα, και δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Έχουν ως στόχο να μας μάθουν πώς γίνεται σωστά η περιποίηση του προσώπου μας και πώς να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Φυσικά, στα σεμινάρια αυτά γνωρίζουμε καινούργια προϊόντα στη Seventeen και τα δοκιμάζουμε.


Καθίσαμε λοιπόν όλες μαζί γύρω από το τραπέζι, και μπροστά μας είχαμε καθρέφτη αλλά και όλα τα απαραίτητα καλλυντικά και είδη περιποίησης. Η αισθητικός μας, κυρία Δέσποινα Δούκα, μας σύστησε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης αλλά και foundation/concealer ώστε να τα σημειώσουμε στο ειδικό έντυπο που μας μοίρασε και να τα έχουμε μαζί μας φεύγοντας. Τα προϊόντα που θα μοιραστώ μαζί σας  είναι τα ιδανικά για το δικό μου τύπο επιδερμίδας.

Ξεκινήσαμε λοιπόν  με προϊόντα καθαρισμού και τόνωσης της επιδερμίδας, χρησιμοποιώντας πρώτα τη διφασική λοσιόν καθαρισμού για μάτια και χείλη Ideal Makeup Remover. Η σύνθεσή της είναι πολύ απαλή, καθαρίζει άμεσα ακόμα και το πιο βαρύ μακιγιάζ και περιέχει αλόη. Είναι κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια, καθώς και για κοπέλες που φορούν φακούς επαφής. Έπειτα, συνεχίσαμε για ντεμακιγιάζ προσώπου με το γαλάκτωμα Gentle Cleansing Milk το οποίο έχει μία λεπτόρευστη υφή και είναι ιδανικό ακόμα και για λιπαρές επιδερμίδες. Η κάθε κοπέλα είχα μπροστά της ένα μπολ με νερό, οπότε το επόμενο βήμα ήταν το peeling προσώπου Glow & Renew Exfoliating Cream το οποίο έκανε την επιδερμίδα μας πιο απαλή από ποτέ. Για να επαναφέρουμε το pH της επιδερμίδας μας και να την καταπραύνουμε, χρησιμοποιήσαμε την τονωτική λοσιόν Stimulating Lotion σε όλο το πρόσωπο με ένα βαμβάκι.

Στη συνέχεια, περάσαμε στην περιποίηση επιδερμίδας χρησιμοποιώντας την κρέμα ματιών Anti Puffing Gel που απορροφήθηκε σχεδόν αμέσως, και μάθαμε πώς να την εφαρμόζουμε σωστά κάνοντας μασάζ. Η κρέμα True Balance spf 15 είναι αυτή που χρησιμοποίησα στο πρόσωπο, και μου άρεσε πάρα πολύ το αποτέλεσμα που άφησε στην επιδερμίδα μου καθώς και το ότι είναι ιδανική για βάση μακιγιάζ.


Η απόλυτη τάση για το φετινό φθινόπωρο είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις, για αυτό και επέλεξα από όλα τα looks του καταλόγου το Serene (Metal Smokey Τάση). Για να αναδειχτεί το συγκεκριμένο look, χρειαζόμαστε ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο και ένταση τόσο σε μάτια όσο και φρύδια.


Τα προιόντα για το μακιγιάζ:
 Το Natural Velvet Long Lasting Matte Foundation #05 για ημι-μάτ αποτέλεσμα, που απλώσαμε με στεγνό σφουγγαράκι για μέγιστη κάλυψη. Για να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους, χρησιμοποιήσαμε το Matt Concealer Extra Coverage #02 που προσφέρει τέλεια κάλυψη και πολύ καλή διάρκεια. Για ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήσαμε το ρουζ Natural Matte #04 με ελαφρύ χέρι.

Στα μάτια, χρησιμοποιήσαμε 2 σκιές τις οποίες εφαρμόσαμε με σφουγγαράκι για να έχουν ακόμα πιο έντονη απόδοση. Στην εσωτερική γωνία του ματιού τοποθετήσαμε την ασημί Extra Sparkle Shadow #18, και στην εξωτερική τη σκούρη, γκρι με ιριδισμούς Star Sparkle Shadow #501. Έπειτα, με ένα blending σφουγγαράκι κάναμε ανάμιξη των σκιών για τέλειο αποτέλεσμα. Ολοκληρώσαμε τα μάτια, προσθέτοντας τη μάσκαρα X-Traordinaire #01 Black.
Στα φρύδια, εφαρμόσαμε το Longstay Eye brow Shaper Pencil #07.

 Τέλος, για τα χείλη επέλεξα ένα κλασσικό, nude κραγιόν που αναδεικνύει τέλεια τα έντονα μάτια: το matte lipstick spf 15 #35.


Τελικά, αυτό ήταν το αποτέλεσμα του μακιγιάζ. Πώς σας φαίνεται; Συνήθως δεν επιλέγω τόσο έντονο μακιγιάζ στα μάτια, αλλά μου άρεσε και θα το τολμάω πιο συχνά!


Η Αμαλία διάλεξε το In Harmony Look από τον κατάλογο της Seventeen, που έχει μοβ τόνους στα μάτια, μπλε μάσκαρα και απαλά ροζ χείλη. Νομίζω πως ταίριαξε τέλεια με τα πράσινα μάτια της!


Τα σεμινάρια ομορφιάς της Seventeen λοιπόν είναι μία πολύ καλή εμπειρία, γεμάτη χρήσιμες συμβουλές είτε είσαι αρχάρια, είτε απλά αγαπάς το μακιγιάζ και ασχολείσαι περισσότερο. Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, σου προτείνω να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα για να πάρεις μέρος στο επόμενο σεμινάριο της πόλης σου.

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. πρέπει να ειναι ενδιαφέρουσα εμπειρία! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραία εμπειρία, συνολικά έχω πάει 3 φορές και κάθε φορά μαθαίνεις κάτι καινούργιο! xx

      Διαγραφή