ομορφιά

Christmas in New York ❤ Too Faced Chocolate Shop & Swatches

5:55 π.μ.


Περίμενα με ανυπομονησία την κυκλοφορία των χριστουγεννιάτικων sets της Too Faced! Κάθε χρόνο γίνονται ολοένα και πιο όμορφα, οπότε φέτος σκέφτηκα πως σίγουρα θα ήθελα να κάνω δικό μου κάποιο. Φέτος λοιπόν, η σειρά ονομάζεται Christmas In New York και τα χρώματα της συσκευασίας κινούνται σε τόνους του απαλό ροζ και mint (ένας υπέροχος συνδιασμός!). Στην Αμερική κυκλοφόρησαν ήδη από το Σεπτέμβριο (πολλές youtubers μάλιστα τα παρουσίασαν, με τίτλους όπως "X-mas In September?"), και στην Ελλάδα κατέφτασαν αυτή την εβδομάδα σε κάποια καταστήματα Sephora σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από 14 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Sephora, αλλά και στο sephora.gr. Το σετ που επέλεξα λοιπόν είναι το Chocolate Shop, είναι exclusive των Sephora και κοστίζει 57€.


Η συσκευασία του πακέτου είναι super cute, και είναι εμπνευσμένη από το κουτί των macarons, ενώ μας δείχνει τη χιονισμένη Νέα Υόρκη! Μόλις το ανοίξουμε, βλέπουμε ένα ζευγάρι να περνάει έξω από το Chocolate Shop (κρατώντας μία σακούλα Sephora!), παρέα με το σκυλάκι τους. Όλα είναι προσεγμένα ακόμα και στη λεπτομέρεια, και σίγουρα είναι από τα πιο χαριτωμένα kits που θα βρεις για τα Χριστούγεννα.

Περιέχει λοιπόν: 3 best sellers προϊόντα σε deluxe μέγεθος και μία μεγάλη παλέττα με 21 σκιές ματιών και 3 προϊόντα για το πρόσωπο (highlighter, ρουζ και bronzer). 


 Στη βιτρίνα του Chocolate Shop λοιπόν βρίσκουμε τα deluxe προϊόντα από την Too Faced, που είναι: Η Better Than Sex Mascara, το primer σκιών Shadow Insurance 24+ hour Anti-Crease και το Melted Lipstick στην απόχρωση Chocolate Milkshake.


 Η παλέττα Cocoa Powder Infused συνεχίζει κι αυτή το πανέμορφο, ροζ απαλό print με τη χιονισμένη Νέα Υόρκη και έχει μαγνητικό κλείσιμο. Στο πάνω μέρος της έχει το σχέδιο με τη βιτρίνα από το Chocolate Shop, το οποίο είναι μεν πανέμορφο αλλά θα προτιμούσα να υπάρχει καθρέφτης.


Τα χρώματα της παλέττας είναι πολλά, και σίγουρα οι συνδιασμοί είναι αμέτρητοι! Περιέχει διάφορα χρώματα για highlighting στο κόκαλο του φρυδιού ή σαν βάση, μεταβατικά και κάποια πιο σκούρα για έντονα looks. Κάποια είναι ματ, κάποια έχουν ελαφρύ shimmer ενώ υπάρχουν και μεταλλικά. Στην τελευταία σειρά υπάρχουν και κάποια εξαιρετικά χρώματα, όπως το Mint Chip που είναι ένα μεταλλικό μπλε. Νομίζω πως η Too Faced έκανε πολύ καλή επιλογή χρωμάτων, τόσο στις σκιές όσο και στα 3 προϊόντα προσώπου. Η σύστασή τους είναι βουτυρένια, και κάνουν πολύ εύκολα blending μεταξύ τους. Επιπλέον, μόλις ανοίξεις την παλέττα μυρίζει σαν σοκολάτα!


 Πάμε να δούμε και τα swatches! Οι περισσότερες σκιές έχουν πολύ καλή απόδοση χρησιμοποιώντας το primer Shadow Insurance, και τα προϊόντα για το πρόσωπο είναι επίσης πανέμορφα. Οι μόνες σκιές που δεν έχουν καλή απόδοση είναι η Cookie Dough, και η Chocaholic: η πρώτη δε γράφει καθόλου, και η δεύτερη χρειάζεται 4-5 περάσματα για να φανεί. Οι υπόλοιπες όμως είναι ιδιαίτερα pigmented.

 *Από αριστερά προς τα δεξιά: Inner Light Highlighter, Chocolate Soleil Bronzer, και το Chocolate Covered Strawberry Blush*

 Οι πρώτες μου εντυπώσεις λοιπόν είναι πολύ καλές, και σίγουρα σου προτείνω το συγκεκριμένο set αν ψάχνεις ένα ιδιαίτερο, Χριστουγεννιάτικο δώρο: για κάποια φίλη ή για τον εαυτό σου. Πρόκειται για την τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσεις προϊόντα της Too Faced, ειδικά αν δεν έχεις πολλές σκιές από τη συγκεκριμένη εταιρία. Λόγω του ότι η παλέττα περιέχει πολλά nudes, γήινα χρώματα δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να την αγοράσεις αν έχεις ήδη πολλές παλέττες της Too Faced. Είναι όμως σίγουρα value for money σαν σετ, καθώς περιέχει

Better Than Sex Mascara, 4.8g
Shadow Insurance, 5g
Melted Chocolate, 5ml
και στην παλέττα Cocoa Powder Infused περιέχονται:
18 Σκιές Ματιών, συνολικά 17,1g
3 Σκιές Ματιών, συνολικά 6,6g
και 1 Highlighter 2.5g -1 Bronzer 2.5g και 1 ρουζ 2.5g


Εκτός από το Chocolate Shop, θα κυκλοφορήσει στα Sephora και το σετ Grande Hotel Cafe. Ποιά είναι η δική σου άποψη για τα Χριστουγεννιάτικα σετ της Too Faced; Εσένα ποιό είναι το αγαπημένο σου;

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Είναι απλά υπέροχη! με γεια σου γλυκειά μου!!! ο Clover δεν λείπει σχεδόν απο καμία συσκευασία, χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Νατάσα μου!! ❤️ Εντάξει, νομίζω ότι ομορφαινει ακόμα περισσότερο τη συσκευασία με την παρουσία του :) xx

      Διαγραφή
  2. Αυτό λέγεται έρωτας με την πρώτη ματιά!❤ Να την χαρείς Λίλα μου (νομίζω πως ξέρω τι θα ζητήσω φέτος από τον Άγιο Βασίλη χιχι)
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα μου ^^ "Santa, that's my only wish this year" που λέει και το τραγούδι :P xx

      Διαγραφή