MakeUpAcademy

MUA Greece ❤ #Unboxing & Πρωτες Εντυπωσεις

6:50 π.μ.

 Χθες το απόγευμα έφτασε ένα πακετάκι στα χέρια μου, από το αγγλικό brand Makeup Academy και όπως ήταν φυσικό με ενθουσίασε! Την εταιρία τη γνωρίζω εδώ και χρόνια, καθώς πρόκειται για πολύ γνωστά και προσιτά καλλυντικά από την Αγγλία με σούπερ ποιότητα. 


Πέρυσι είχα κάνει μία παραγγελία από το αγγλικό e-shop της εταιρίας (μπορείτε να δείτε εδώ τις επιλογές μου), φέτος όμως ξεκίνησε και ελληνικό e-shop για να γνωρίσουμε ακόμα πιο εύκολα τα Makeup Academy!


Τα προϊόντα ήρθαν σε ένα πολύ όμορφο, μαύρο κουτί και ήταν τυλιγμένα με μαύρο χαρτάκι για να προστατεύονται κατά τη μεταφορά. Επιπλέον, το κουτί της μεταφοράς τους από την εταιρία κούριερ είχε επιπλέον προστατευτικά ώστε όλα να έρθουν τέλεια και προσεγμένα στα χέρια μου. 


 Πάμε λοιπόν να δούμε τι έλαβα, και φυσικά να σας πω τις πρώτες μου εντυπώσεις!

Pro-Base Prime & Conceal Palette
Το πρώτο προιόν που βρήκα στο κουτάκι ήταν αυτή η παλετίτσα, με concealers & correctors. Ελπίζω η κίτρινη απόχρωση να με βοηθήσει με τους μαύρους κύκλους μου. Θα το βρεις εδώ, και κοστίζει 6,49€.

Undress Your Skin Shimmer Highlighter #Iridescent Gold
Αν παρακολουθείς bloggers & youtubers του εξωτερικού, σίγουρα θα έχεις δει τα υπέροχα highlighters της MUA. Η συγκεκριμένη, χρυσή απόχρωση είναι απλά εξαιρετική και η συσκευασία τεράστια: έρχεται στα 7.5g και μάλιστα με πανέμορφο print. Θα το βρεις εδώ, και κοστίζει 5,49€.

MUA Luxe-Velvet Colour Enhance Laquer
Ένα καινοτόμο προϊόν, που σίγουρα κάθε makeup addict θα ήθελε να δοκιμάσει. Πρόκειται λοιπόν για ένα βελούδινο, λευκό προιόν που απλώνεται πριν από οποιοδήποτε κραγιόν ώστε να μεγιστοποιήσει την απόδοσή του! #wow

Blusher #BonBon 
Ένα ρουζάκι στην πιο όμορφη, κλασσική απόχρωση της υγείας-σαν κάποιος να σου τσίμπησε μόλις τα μάγουλα! Η συσκευασία είναι πολύ σικ, και travel friendly καθώς χωράει ακόμα και στο πιο μικρό νεσεσέρ. Θα το βρείτε εδώ, και κοστίζει μόνο 1,99€.

Lip Scrub με βιταμίνη Ε
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάποιο lip scrub, πέρα από κάποια κλασσικά DIY's οπότε ανυπομονώ να σας πω την άποψή μου για το συγκεκριμένο.

MUA Luxe- Velvet lip laquer #Symphonic
Φανταστική απόχρωση, και υπέροχη βελούδινη υφή! Τη συγκεκριμένη σειρά της MUA ήθελα πολύ να τη δοκιμάσω, οπότε χάρηκα ιδιαίτερα που βρήκα το Symphonic στο κουτάκι μου. Είναι ένα πανέμορφο, μωβ χρώμα που όταν στεγνώνει γίνεται ματ. Επιπλέον, το swatch στο χέρι μου ήταν τόσο σταθερό που χρειάστηκε διφασικό ντεμακιγιάζ για να φύγει! Θα το βρείτε εδώ, και κοστίζει 5,49€.


 Οι πρώτες μου εντυπώσεις λοιπόν για τα MUA είναι πολύ καλές, όπως ήταν αναμενόμενο! Σύντομα θα επιστρέψω και με reviews, για περισσότερες πληροφορίες. Για να δεις όλα τα προϊόντα μπορείς να κάνεις κλικ στο muagreece.gr. Επιπλέον, για αγορές άνω των 45€ έχεις δωρεάν μεταφορικά! Καλό shopping λοιπόν!


You Might Also Like

0 σχόλια