μακιγιάζ

My Top 10 Products Under 10€ #2 ♡

6:07 π.μ.


Ξέρω πόσο αγαπάς να ανακαλύπτεις αξιόλογα, οικονομικά προϊόντα για αυτό και το σημερινό post έχει τα δικά μου top αγαπημένα, που κοστίζουν κάτω από 10€. Η συγκεκριμένη ανάρτηση αποτελεί το δεύτερο μέρος, καθώς πριν από (πολύ!) καιρό είχα κάνει μία παρόμοια ανάρτηση που θα βρείτε εδώ. Πάμε να ξεκινήσουμε;

 
No Photos Please - I ♡ Makeup London
 Μία από τις πιο pigmented παλέττες της συλλογής μου, με πανέμορφα χρώματα και σούπερ χαμηλή τιμή! Έχει πολύ καλή συσκευασία, μεγάλο καθρέφτη και χρώματα με απίθανη απόδοση. Οι σκιές δεν έχουν ιδιαίτερο fall out, και είναι αρκετά εύκολες στο blending (αν και όχι οι πιο βουτυρένιες που έχω δει). Πάντως για την τιμή της είναι σίγουρα προϊόν value for money. Θα τη βρείτε εδώ, και η συσκευασία περιέχει εκτός από την παλέττα και ένα mini primer.


Wycon Soft Eyeshadow #11 Rose Gold
 Από τότε που γνώρισα τα Wycon, είμαι ενθουσιασμένη με την απόδοσή τους, την ποιότητα και τις χαμηλές τους τιμές. Η συγκεκριμένη σκιά λοιπόν είναι πράγματι πολύ απαλή στα μάτια (σε μορφή μους), και απλώνεται πολύ εύκολα. Επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει και σαν βάση για άλλες σκιές. Προσοχή: Μη βάλεις παχύ στρώμα, γιατί θα σου "μαζέψει"!

NYX Eye Shadow #Coquette
 Ένα όμορφο, μεταβατικό και ματ χρώμα που θα αγαπήσεις σε κάθε σου μακιγιάζ -ειδικά αν είσαι ανοιχτόχρωμη. Είναι ιδανικό για την κόγχη, και αναμειγνύεται πανεύκολα. Η απόδοσή του είναι αρκετά καλή, και σταδιακά χτίζεται. Θα τη βρείς εδώ, στο eVitamins.


Radiant Professional Makeup - Eye Shadow Base
 Η αγαπημένη μου βάση ματιών δε θα μπορούσε να λείπει από το σημερινό Top 10. Αν και διάφανη, μετατρέπει τις σκιές σε αδιάβροχες και τις κάνει να διαρκούν όλη μέρα. Εκτός αυτού, μεγιστοποιεί την απόδοση των σκιών και η ποσότητά της είναι πολύ μεγάλη. Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα κάθε φορά, για αυτό και θα σου κρατήσει για πολύ καιρό.

Kiko Makeup Milano Precision Eyeliner #black
 Ένα eyeliner εντελώς μαύρο, με ματ τελείωμα και πολύ λεπτό πινελάκι. Αν αγαπάς τέτοιου είδους eyeliner, σου το συστήνω σίγουρα. Δυστυχώς δεν έχουμε κατάστημα KIKO στην Ελλάδα, αλλά θα το βρεις online εδώ. Είναι και long lasting!


L'oreal Paris Nail Laquer - #332 Violet Vendome 
 Η σειρά βερνικιών για τα νύχια της L'oreal είναι μία από τις αγαπημένες μου, λόγω της πανέμορφης συσκευασίας! Το βουρτσάκι τους είναι πολύ βολικό, και η διάρκειά τους αρκετά καλή. Μία τέλεια απόχρωση για φθινόπωρο/χειμώνα είναι η #332, και είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μωβ χρώμα.

Liquid Palisade Latex #blue
 Αν βλέπεις συχνά βιντεάκια με nail art (εγώ ας πούμε βλέπω τα βίντεο της Sveta Sanders στο instagram), σίγουρα θα έχεις δει το Liquid Palisade. Είναι ένα υγρό που περιέχει latex, και τοποθετείται γύρω από την επιφάνεια του νυχιού (περιμετρικά δηλαδή). Εφαρμόζουμε λοιπόν κανονικά τα βερνίκια μας, κάνουμε το stamping μας και στο τέλος του αφαιρούμε: και ιδού, καθαρά επωνύχια! Ήθελα να δοκιμάσω κάποιο οικονομικό liquid palisade λοιπόν, και αγόρασα ένα ανώνυμο από το ebay το οποίο μου βγήκε πολύ καλό. Κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα, και θα το βρεις εύκολα στο ebay με δωρεάν μεταφορικά.


Maybelline New York ColourDrama - #110 Pink So Chic
Αυτό το μολύβι-κραγιόν της Maybelline είναι ένα τέλειο, τριανταφυλλί που αγαπώ για όλες τις εποχές! Κάνει τα χείλη να φαίνονται πανέμορφα, είναι βουτυρένιο και έχει έντονη απόδοση. Η διάρκειά του είναι μέτρια, και η συσκευασία του ιδιαιτέρως travel friendly -τόσο που θες να το βγάλεις από την τσάντα!

Essence lipliner #14 Femme Fatale
 Τα μολύβια χειλιών της Essence είναι βουτυρένια, γλιστράνε πάνω στα χείλη και έχουν πολύ έντονη απόδοση. Η τιμή τους είναι επίσης απίθανη (κοστίζουν κάτι παραπάνω από 2€!), και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως bloggers+youtubers τα αγαπάμε. Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει ακόμα, σου τα συστήνω σίγουρα! Το συγκεκριμένο είναι ένα καθαρό, Merlin red που φοριέται όλες τις ώρες.


L'oreal Paris StudioPro - Sleek It Θερμοπροστατευτική Κρέμα
 Μία πολύ συχνή ερώτηση που μου κάνουν οι φίλες μου είναι ποιό θερμοπροστατευτικό προϊόν να προτιμήσουν, που να μην κοστίζει πολλά χρήματα και να είναι αξιόλογο. Αυτή η κρέμα της σειράς Studio Pro από τη L'oreal Paris είναι μία από τις αγαπημένες μου θερμοπροστατευτικές κρέμες, διότι: Μυρίζει πολύ ευχάριστα, δε βαραίνει τα μαλλιά, κοστίζει περίπου 8€ και περιέχει 150ml προϊόντος. Χρειάζεται λίγη ποσότητα κάθε φορά, και επιπλέον μειώνει το φριζάρισμα. Προστατεύει από τη θερμότητα εως 230 βαθμούς, και διαρκεί 96 ώρες σύμφωνα με την ετικέτα. Τι άλλο να ζητήσει κάνεις από ένα τέτοιο προϊόν;


Αυτό είναι το δικό μου top 10 προϊόντων, που κοστίζουν λιγότερο από 10€. Περιμένω και τα δικά σου must-haves στα σχόλια, για να πάρω και ιδέες για μελλοντικές αγορές.

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ ωραια αναρτηση! Αυτο της L'oreal δεν μου αρεσει καθολου... και ουτεβη μυρωδιά του ουτε πώς καθεται στα μαλλια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ελένη μου!! Αν και μου κάνει εντύπωση πως δεν σου έκατσε καλά το συγκεκριμένο προϊόν (όσες φίλες μου το δοκίμασαν είχαν μόνο καλά να πουν), έχω να σου προτείνω και το θερμοπροστατευτικό της εταιρίας Sexy Hair, είναι τέλειο!

      Διαγραφή