διαγωνισμός

Κερδιστε: 3 Oscura Seduction Μασκαρα ❤ #Wycon

11:52 μ.μ.

Ένας ακόμη υπέροχος διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα, με ένα μοναδικό δώρο για 3 τυχερές νικήτριες. Σε συνεργασία με το αγαπημένο brand καλλυντικών Wycon, που συνδυάζει μοναδική, ιταλική ποιότητα με απίθανες τιμές χαρίζουμε σε 3 από εσάς την φοβερή Oscura Seduction Mascara! Η συγκεκριμένη μάσκαρα, εκτός από την πανέμορφη και πρωτότυπη συσκευασία έχει ένα μοναδικό, τρίχινο βουρτσάκι που μπορεί να "γραπώσει" ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες, δίνοντας τέλειο μήκος. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την εταιρία Wycon, και το καινούργιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που άνοιξε πριν από λίγους μήνες κάνε κλικ εδώ.

Για να λάβεις μέρος αρκεί να κάνεις: Like στις σελίδες Beauty Maniac Blog και Wycon Cosmetics Thessaloniki Greece και like στη φωτογραφία  του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ. Για περισσότερες συμμετοχές μπορείς να κάνεις σχόλιο στη φωτογραφία, με το αγαπημένο σου προϊόν από τα Wycon (ή ποιό θα ήθελες περισσότερο να δοκιμάσεις).

*Οι 3 τυχερές νικήτριες θα παραλάβουν το δώρο τους από το κατάστημα Wycon στη Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 76.*

Ο διαγωνισμός μας λήγει στις 17 Δεκεμβρίου, και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν εδώ, καθώς και θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο facebook.

Update 18/12/2016
Οι 3 τυχερές είναι: Αντωνία Καλαιτζή, Σοφία Σκεντερίδου και Εύη Αλεξοπούλου.

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

You Might Also Like

0 σχόλια