6 second Nails

Best Beauty Products ♡ #Awards 2016

4:55 π.μ.


Το ξέρω πως έχω να ανεβάσω beauty ανάρτηση πάρα πολύ καιρό, όμως λίγο οι διαγωνισμοί για να γιορτάσουμε τα 4 χρόνια beautyμανίας, λίγο οι γιορτές, το παραδέχομαι πως αποσυντονίστηκα! Μέσα στο Δεκέμβριο συνέβησαν και κάποια αναπάντεχα γεγονότα (ξεκίνησα γυμναστήριο!), είχα να δώσω κάποιες εξετάσεις και να ξεκινήσω εργασίες οπότε για αυτό άφησα τις αναρτήσεις μου για την ομορφιά στην άκρη. Σήμερα λοιπόν επιτέλους βρήκα χρόνο, και επιστρέφω με μία ανάρτηση που έχει γίνει "θεσμός" τα τελευταία δύο χρόνια, και φυσικά δεν μπορούσα να μην τη συνεχίσω και φέτος! Τα beauty awards λοιπόν "αποδόθηκαν" για τις χρονιές 2014 και 2015, και φέτος είμαστε πάλι μαζί για να δούμε τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα της χρονιάς που πέρασε. Οι κατηγορίες μας είναι πέντε, και σε κάθε κατηγορία θα δούμε τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα. Δεν σας γράφω αναλυτικά τι αγαπώ στο κάθε προιόν (για να μη βγει huge η ανάρτηση!), όμως σίγουρα αν ψάξετε λίγο στο blog θα τα βρείτε όλα σε αναρτήσεις μου.

 Μακιγιάζ
 Ξεκινάμε με την αγαπημένη κατηγορία του μακιγιάζ, που όπως είναι λογικό έχει και τα περισσότερα προϊόντα. Φέτος γνώρισα τόσα πολλά "διαμαντάκια" στη συγκεκριμένη κατηγορία, που δεν ήξερα τι να διαλέξω πρώτο! Επέλεξα λοιπόν τα 7 αγαπημένα μου, και σας τα παρουσιάζω:

  •  Wycon Cosmetics, Geisha Secret #01
  • The Balm-Frat Boy Shadow/Blush
  • MUA Pro Base Prime & Conceal
  • Flawless Face Foundation Primer - Absolute New York
  • Πινέλα των Real Techniques+Διαμαντάκι
  • Roller Lash-Benefit
  • Lip Matic - Pierre Rene Professional 

Μαλλιά
Στην κατηγορία των μαλλιών ξεχώρισα 2 προϊόντα, που μήνες χρησιμοποιώ και με βοήθησαν πολύ στη βελτίωση της υφής των μαλλιών μου.
  • SarynaKey Pure African Shea Oil Damage Repair
  • Macadamia NO-Tangle 


Περιποίηση Επιδερμίδας
 Για το 2016 μπορώ να σας πω πως η επιδερμίδα μου ήταν πιο "προβληματική" από κάθε άλλη φορά, αφού κάθε λίγο και λιγάκι είχα κάποια έντονα σπυράκια στο πηγούνι, αλλά και μικρότερα στο υπόλοιπο πρόσωπο. Ακολουθώ λοιπόν θεραπεία από δερματολόγο για την ακνεική επιδερμίδα, και ξεχώρισα δύο προιόντα για την περιποίηση του προσώπου μου που μου άρεσαν πολύ.
  •  Euthalia Refreshing Uplifting Toner
  • Frezyderm Eye Cream Anti-Wrinkle Effect


Άρωμα
Αν και δεν είμαι άνθρωπος που ασχολείται ιδιαίτερα με διαφορετικά αρώματα, για αυτή τη χρονιά μία ήταν η μυρωδιά που μου έκλεψε την καρδιά!
  •  My Burberry Black


Νύχια 
 Σε αυτή την κατηγορία δεν μπορώ να πω ότι ξεχώρισα κάποια συγκεκριμένη απόχρωση για βερνίκι νυχιών, όμως σίγουρα θέλω να σου δείξω 2 must have προϊόντα νυχιών, που επιβάλλεται να δοκιμάσεις.
  •  Nails Alive-Aromatotherapy Polish Dryer 6-Second
  • Sally Hansen Hard as Nails-Hardener
 Αυτά είναι τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα ολόκληρης της χρονιάς, για το 2016! Ανυπομονώ να μου πείτε στα σχόλια ποιά ξεχωρίσατε εσείς, για να τα έχω υπόψιν μου σε μελλοντικές αγορές. Κι επειδή μάλλον αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση της χρονιάς, σας εύχομαι ένα υπέροχο 2017 με πολλές όμορφες στιγμές και χαμόγελα.

You Might Also Like

12 σχόλια

  1. Τέλειο ποστ! Εγώ φέτος δοκίμασα και απο NYX τα lip Lingerie και κου αρεσαν πολυ!! Καλη χρονια κοριτσι μου ❤❤🎄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτά τα προϊόντα από NYX, οπότε ίσως μέσα στο 2017 να τα τσιμπήσω για δοκιμή! Σε ευχαριστώ πολύ Αλεξία μου, καλή χρονιά και σε σένα εύχομαι.❤

      Διαγραφή
  2. Καταπληκξτικο post,ευχαριστουμε Λιλα💋💟😍👌👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο post!!!! Καλή χρονιά να έχεις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερίνα μου! Καλή χρονιά και σε σένα! ❤

      Διαγραφή
  4. Καταπληκτικό ποστ Λίλα μου! Πολύ καλές και ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σου!
    Τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα για φέτος είναι για την περιποίηση προσώπου από Apivita το τζελ καθαρισμού με προπολη και κιτρο και το σκραμπ με ελιά, ότι πρέπει για επιδερμίδες με τάση ακμής! Για μαλλιά ερωτεύτηκα από την πρώτη χρήση τα dry shampoo batiste και το λαδάκι mythic oil. Απο βερνίκια νυχιών ξεχώρισα αυτά της εταιρίας CND τα οποία γνώρισα από σένα (τα κέρδισα σε ένα διαγωνισμό σου το φθινόπωρο και σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!). Τέλος από μακιγιάζ πολλά είναι τα αγαπημένα μου αλλά ξεχωρίζω την παλέτα AutoBalm California από The Balm (με ρουζ, 2 σκιες και ενα χαιλαιτερ) και την καινούρια μου αγάπη που πρωτοδοκίμασα και ερωτεύτηκα πριν λίγο καιρό, τα κραγιον απο MAC, ιδιαίτερα το κατακόκκινο ruby woo! Καλή χρονιά γεμάτη λάμψη και ομορφιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαριλίζα μου!! ♡ Το gel καθαρισμού της Apivita το έχω σε travel size, οπότε αφού μου το προτείνεις θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα. Χαίρομαι πολύ που γνώρισες την φοβερή CND από το blog μου, γιατί τα αγαπώ τα βερνίκια της! Όλα όσα μου αναφέρεις είναι ένα κι ένα. Καλή χρονιά και σε σένα, να σου φέρει ότι επιθυμείς και πολλά χαμόγελα ^^ xx

      Διαγραφή
  5. αχ αυτό το άρωμα...είναι η ανακάλυψη που έγινε λατρεία.Σου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει κανείς που να το μυρίσει και να μην το λατρέψει το My Burberry Black! Σε ευχαριστώ πολύ, και ανταποδίδω τις ευχές για μία τέλεια χρονιά :) Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφο post! Καλή χρονιά κούκλα μου, γερή ,δυνατή και πάντα ευτυχισμένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ Νατάσα μου! Και σε σένα εύχομαι να έχεις μια υπέροχη χρόνια ❤️ Φιλάκια!

      Διαγραφή