ημερολόγιο

Το πιο θηλυκο ημερολογιο για το #2017 ❤ Feminine Boudoir

6:35 π.μ.


 Η αγάπη μου για κάθε είδους ημερολόγιο, planner και ατζέντα νομίζω πως μεγαλώνει περισσότερο, όσο μεγαλώνω κι εγώ. Περίμενα λοιπόν με ανυπομονησία το ημερολόγιο The Feminine Days Weekly 2017, από τη γλυκειά Κλαίρη και το Feminine Boudoir, για να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου, τις υποχρεώσεις μου και να κάνω σχέδια-όνειρα για το μέλλον. Είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να σε βοηθήσει ένα ημερολόγιο να βάλεις τις σκέψεις σου σε σειρά, και να οργανώσεις τη ζωή σου όπως πραγματικά το επιθυμείς. Ειδικά αν δεν είναι ένα απλό ημερολόγιο, αλλά πολλά παραπάνω.

 Ήρθε σε αυτή την πανέμορφη συσκευασία!

Το πιο θηλυκό ημερολόγιο για το 2017 δημιουργήθηκε από την Κλαίρη Βενούκα, με πολλή αγάπη για κάθε γυναίκα που θα το έχει στα χέρια της. Είναι τόσο προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, με εμπνευσμένο περιεχόμενο για κάθε στιγμή και υπέροχο design. Είναι limited edition, και είναι φιλοτεχνημένο αποκλειστικά από Έλληνες δημιουργούς! Το εξώφυλλό του είναι πουά, και είναι εκτυπωμένο με χρυσοτυπίες για να σε κάνει να αισθάνεσαι σαν βασίλισσα κάθε φορά που το βλέπεις. Περιλαμβάνει σελιδοδείκτη, λάστιχο, σκληρό εξώφυλλο για να μην φθείρεται και είμαι σίγουρη πως θα το ερωτευτείς με την πρώτη ματιά!


Μπορείς να μάθεις περισσότερα για το θηλυκό ημερολόγιο του 2017 εδώ, και αν θέλεις να το αγοράσεις θα το βρεις στο e-shop Jam Jar. Η τιμή του είναι 25€, και το θεωρώ εξαιρετικό δώρο για κάθε γυναίκα που αγαπάς: φυσικά, και στον εαυτό σου. Εκτός από ημερολόγιο, το the Feminine Days Weekly 2017 είναι και planner, ατζέντα και αποτελεί ένα τέλειο εργαλείο για να σχεδιάσεις τη ζωή σου, ενώ σέβεσαι και αγαπάς τον εαυτό σου. Είναι το πιο εντυπωσιακό δώρο, που θα σου κρατάει συντροφιά σε κάθε πτυχή της ζωής σου για έναν ολόκληρο χρόνο!

Το 2016 δε μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη χρονιά μου, αλλά σίγουρα ήταν από τις πιο καλές. Το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθα; Ότι η αλλαγή έρχεται πρώτα από μέσα μας! Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται πάνω από όλα αυτοαγάπη και σεβασμός στον εαυτό μας. Με τη βοήθεια της Κλαίρης, και του θηλυκού ημερολόγιου δίνουμε αυτή την υπόσχεση στον εαυτό μας, και ξεκινάμε εμπνευσμένα τη νέα χρονιά, δίνοντας πρώτα αγάπη σε εμας

You Might Also Like

4 σχόλια