αποτρίχωση

Veet Sensitive Precision Trimmer Beauty Styler ♡ #Review

11:43 π.μ.


Πριν από λίγο καιρό πήρα στα χέρια μου ένα πολύ όμορφο κουτί, το οποίο περιείχε το καινούργιο trimmer από τη Veet, μαζί με κάποια προιόντα φρυδιών της Maybelline New York (για τα οποία θα μιλήσουμε σε επόμενες αναρτήσεις). Είναι λοιπόν το Sensitive Precision Trimmer, και υπόσχεται πως μπορεί να αφαιρέσει την τριχοφυία χωρίς πόνο από τις ευαίσθητες περιοχές: μπικίνι, μασχάλες και πρόσωπο. Είχα ακούσει τις καλύτερες κριτικές από τη φίλη μου την Ηρώ για αυτή τη συσκευή, οπότε ήμουν πολύ ενθουσιασμένη για να τη δοκιμάσω κι εγώ.


Η συσκευασία περιέχει 7 ανταλλακτικά, τη συσκευή trimmer, ένα όμορφο πουγκί για να τα αποθηκεύουμε όλα εύκολα και μία μπαταρία. Όταν άνοιξα το πακέτο, δεν περίμενα πως μία τόσο οικονομική συσκευή θα είχε τόσα διαφορετικά ανταλλακτικά, και μάλιστα μπαταρία για να μην ψάχνουμε τελευταία στιγμή. Η αρχική μου εντύπωση λοιπόν ήταν πάρα πολύ καλή. Μετά τη χρήση του, μπορώ να σας πω ότι την αγάπησα, και αν ψάχνετε μία τέτοια συσκευή αξίζει να τη δοκιμάσετε. Πάμε να δούμε τι προσφέρει;


 Αφαιρεί την τριχοφυία απαλά, χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα και παράλληλα με τα κατάλληλα ανταλλακτικά μπορείτε να πετύχετε τέλειο σχεδιασμό και λεπτομέρεια. Είναι ιδανικό ακόμα και για "διορθώσετε" το σχήμα των φρυδιών σας, ή να κάνετε αποτρίχωση στις μασχάλες σας αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα. Ουσιαστικά δεν ξυρίζει την τρίχα, αλλά την κόβει οπότε είναι τέλειο για όσες υποφέρετε συχνά από θηλακίτιδα και ενοχλητικά σπυράκια. Δεν αφήνει τις τρίχες πιο "σκληρές" όπως το ξυραφάκι, και αυτό είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα.


Η τιμή της συσκευής είναι 24,99€ και μπορείτε να τη βρείτε σε Hondos Center, σούπερ μάρκετ αλλά και φαρμακεία. Αυτή την περίοδο τη βλέπω συχνά σε προσφορά, οπότε αν θέλεις να την αποκτήσεις κάνε τη δική σου έρευνα αγοράς για να αποκτήσεις το καινούργιο trimmer της Veet στην καλύτερη τιμή.


Αν το έχεις ήδη δοκιμάσει, μην ξεχάσεις να μου αφήσεις σχόλιο με τη δική σου εμπειρία.

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Δεν το έχω δοκιμάσει.. Αλλά με έπεισες να το κάνω! Ωραίο άρθρο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Αν χρειάζεσαι trimmer για τις ευαίσθητες περιοχές του σώματος, νομίζω πως δεν υπάρχει καλύτερο. xx

      Διαγραφή
  2. Είναι και για αποτρίχωση για τα πόδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομίζω πως βολεύει, γιατί η κεφαλή του trimmer είναι πολύ μικρή σε μέγεθος :) Είναι ιδανική για μπικίνι και μασχάλες ❤

      Διαγραφή