Επαγγελματικά Προιόντα

Real Techniques Your Picks #Berlin ♡ Limited Edition Set

2:27 π.μ.


Πριν από μερικούς μήνες, οι δημιουργοί των πινέλων Real Techniques (οι γνωστές makeup artists και αδερφές Sam & Nic Chapman) ανακοίνωσαν ψηφοφορία, για να επιλέξουμε τα αγαπημένα μας πινέλα από 5 διαφορετικά σχέδια: Εμπνευσμένα από τις πόλεις Σαγκάη, Βερολίνο, Λονδίνο, Μπουένος Άιρες και Σίδνει. Τελικά επικράτησε το σχέδιο που εμπνεύστηκε από τα graffiti του Βερολίνου, και έτσι ξεκίνησε η πώληση του limited edition set Berlin, της σειράς Your Picks. Σαν ιδέα, το να επιλέξει το κοινό ποιό από τα 5 σετ επιθυμεί μου φάνηκε τέλεια! Αν και στην αρχή δεν είχα σκοπό να αγοράσω το συγκεκριμένο σετ, τελικά το funky print του, η σούπερ ποιότητα που όλες αγαπάμε στα RT και η τιμή τους με έκαναν να ενδώσω.


 Το σετ περιέχει 5 γνωστά, και ήδη αγαπημένα πινέλα των Real Techniques στο print που επιλέξαμε: του Βερολίνου. Αν έχεις ήδη στη συλλογή σου πινέλα RT, σίγουρα κάποιο (ή κάποια) από τα πινέλα του σετ το έχεις ήδη.


Buffing Brush: Ιδανικό για να απλώνεις πούδρα, ή και το foundation αν επιθυμείς υψηλή κάλυψη.

Contour Brush: Το αγαπημένο μου πινέλο για highlighter.

Stippling Brush: Το χρησιμοποιώ για ένα καθημερινό αποτέλεσμα, καθώς απλώνει τέλεια το foundation και το κάνει να φαίνεται ένα με την επιδερμίδα -χωρίς να αφήνει εφέ μάσκας.


Deluxe Crease Brush: Αυτό το πινέλο είναι πολυχρηστικό, αφού μπορείς να αναμείξεις τα χρώματα σκιών στην κόγχη, να τοποθετήσεις σκιά στην κόγχη ή να εφαρμόσεις concealer.

Base Eyeshadow Brush: Ιδανικό για την εφαρμογή σκιάς στο άνω βλέφαρο, αλλά και για την ανάμειξη των σκιών στην κόγχη (ειδικά αν έχεις μικρά μάτια).



Μου αρέσει πολύ το ότι επάνω στο κάθε πινέλο Real Techniques αναγράφεται το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί, είναι ιδανικό για κάποια κοπέλα που ξεκινάει τώρα το μακιγιάζ της. Φυσικά, όλα είναι πολυχρηστικά και δεν έχουν μόνο μία χρήση. Τα πινέλα είναι πολύ φουντωτά, και αυτό βοηθά στην τέλεια ανάμειξη των προιόντων και στο πανεύκολο blending. Τα έχω πλύνει πάρα πολλές φορές, και δεν έχουν χάσει ούτε μία τρίχα. Από όλα τα πινέλα RT που έχω στη συλλογή μου, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.

Τα πινέλα Real Techniques μπορείς να τα βρεις σε διάφορα e-shops σε Ελλάδα & στο εξωτερικό, θα σου προτείνω όμως τα δικά μου αγαπημένα. Αν είσαι εξοικιωμένη με αγορές από το εξωτερικό, μπορείς να τα βρεις στο iHerb ενώ αν θέλεις να τα παραγγείλεις πιο άμεσα από κάποιο ελληνικό e-shop, θα τα βρεις εύκολα στο αγαπημένο Cherrybox. Αν τα θέλεις σου προτείνω να τα παραγγείλεις σύντομα, καθώς είναι limited edition το σετ.

Πώς σου φάνηκαν λοιπόν τα πινέλα του σετ Berlin; Τα έχεις αγοράσει ή σκέφτεσαι να τα αποκτήσεις; Περιμένω τις εντυπώσεις σου.

You Might Also Like

2 σχόλια