alba botanica

Evitamins ❤ Beauty & Cosmetics #Review

4:38 π.μ.


 Πριν από λίγες μέρες έλαβα 2 παραγγελίες από το Evitamins, το οποίο είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της Αμερικής με τεράστια ποικιλία φυσικών ειδών, βιταμινών, υγιεινών τροφών και ροφημάτων, συμπληρωμάτων διατροφής και φυσικών (vegan/vegeterian και eco-friendly) καλλυντικών. Δυστυχώς δεν κράτησα τα κουτιά τους να σας δείξω, γιατί το evitamins κάνει πάντα φοβερό packaging και προστατεύει 100% το περιεχόμενο του δέματος με άφθονο bubble wrap. Τα μεταφορικά χρεώνονται ανάλογα με το βάρος, και το πακέτο φτάνει συστημένο στο ταχυδρομείο μετά από 20-30 μέρες.


 Αν και σπάνια χρησιμοποιώ γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ, δοκίμασα το Makeup Remover για πρόσωπο και μάτια της εταιρείας Andalou Naturals. Έχει ελαφριά υφή, ουδέτερη μυρωδιά και χρειάζεται μικρή ποσότητα σε κάθε χρήση. Αφαιρεί εντελώς το μακιγιάζ και τους ρύπους, και δεν ερεθίζει/τσούζει τα μάτια. Παρόλο που έχω λιπαρή επιδερμίδα, το γαλάκτωμα αυτό δεν αφήνει στο δέρμα ίχνη λιπαρότητας -για αυτό και μου άρεσε.


 Το τελευταίο διάστημα έχω μανία με τα αρωματικά κεριά, για αυτό και διάλεξα το αρωματικό κερί λεβάντα και βανίλια από την εταιρία The Honest co. Μυρίζει πάρα πολύ όμορφα, θα σε βοηθήσει πολύ να χαλαρώσεις και να ηρεμίσεις μετά από μία κουραστική μέρα καθώς έχει ένα ιδιαίτερα χαλαρωτικό άρωμα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν περιέχει τοξικά υλικά, είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά και έλαια και έχει μία πανέμορφη συσκευασία-πλήρως ανακυκλώσιμη. Θέλω πολύ να δοκιμάσω και τις άλλες μυρωδιές του ίδιου κεριού: gardenia-jasmin και orange-cypress.


Το πρώτο μου, 100% Vegan σετ πινέλων είναι της εταιρίας earth lab cosmetics, και αποτελείται από 7 πινέλα. Επιπλέον το σετ περιλαμβάνει και μία όμορφη θήκη μεταφοράς. Η ποιότητα των πινέλων είναι πολύ καλή, οι τρίχες τους είναι απαλές και δεν έχουν μαδήσει καθόλου στο πλύσιμο. Είναι κατασκευασμένα από μπαμπού, και συνθετικές τρίχες. Τα 4 πινέλα είναι για τα μάτια, και τα 3 για το πρόσωπο. Είναι ένα σετ που θα σε βολέψει πάρα πολύ για ταξίδια, αφού περιέχει όλα τα απαραίτητα πινέλα που χρειάζεσαι για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ.


Αν έχεις λιπαρή/μικτή επιδερμίδα και αγαπάς τις λεπτόρευστες κρέμες, αυτή είναι η ιδανική για σένα. Είναι η alba botanica, hawaiian oil free moisturizer με αλόη και green tea. Έχει ευχάριστη και ελαφριά μυρωδιά, απλώνεται εύκολα και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα. Ειδικά για το καλοκαίρι που πάντα εμφανίζουμε περισσότερη λιπαρότητα, είναι η ιδανική επιλογή! 

 Αυτά είναι τα προϊόντα που δοκίμασα τελευταία, από το αγαπημένο μου Evitamins. Ποιό σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση;

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Ενδιαφερον αρθρο,μου αρεσει να δοκιμαζω φυτικα προιοντ.Thanks για το review

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Και μένα τελευταία μου αρέσει πολύ να ψάχνω, και να δοκιμάζω εταιρίες με φυσικά -και φυτικά- καλλυντικά.xx

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο review! Με γεια σου, να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή