Επαγγελματικά Προιόντα

Orly #Breathable ♡ Βαση, Θεραπεια, Χρωμα και Top Coat Μαζι!

7:19 π.μ.

 Αν θέλεις κι εσύ να βλέπεις τα νύχια σου συνεχώς βαμμένα και περιποιημένα, αλλά φοβάσαι να μην τα καταστρέψεις, σου έχω φανταστικά νέα! Η Orly για πρώτη φορά λανσάρει μία υπέροχη σειρά βερνικιών για τα νύχια, η οποία συνδιάζει πανέμορφες αποχρώσεις με περιποίηση των άκρων μας. Ονομάζεται Breathable, και κυκλοφορεί σε 18 τέλειες αποχρώσεις!


Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε Base Coat & Top Coat: Τα βερνίκια της σειράς Breathable χρησιμοποιούνται μόνα τους, για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Παρομοιάζοντας τη τεχνολογία των φακών επαφής, η προηγμένη OxygenTechnology επιτρέπει να εισχωρήσει στο νύχι αέρας και ενυδάτωση


Η σειρά Breathable Treatment + Color περιέχει θρεπτικά συστατικά όπως Αργανέλαιο, Βιταμίνη Β5 και Βιταμίνη C και συμβάλει στη βελτίωση της ενυδάτωσης και στην υγιή ανάπτυξη του φυσικού μας νυχιού. Τα βερνίκια έρχονται σε συσκευασία των 18ml και με το πολύ βολικό GENIUS BRUSH. Στεγνώνουν αρκετά γρήγορα, και διαρκούν όσο ένα απλό βερνίκι (7-10 μέρες περίπου στα νύχια μου).


Το Love My Nails είναι το απόλυτο, υπέροχο και αγαπημένο κόκκινο που όλες θέλουμε να έχουμε στα νύχια μας, χειμώνα-καλοκαίρι! Έχει πολύ έντονη απόδοση και καλύπτει εντελώς το φυσικό χρώμα του νυχιού.

 Το Pamper Me είναι ένα χρώμα το οποίο αγάπησα από την πρώτη στιγμή, και είναι ένα απαλό baby pink. Αν και δεν είναι τόσο οπάκ όσο το Love Me Nails, με 2 στρώσεις δείχνει απόλυτα οπάκ και όμορφο.


Τα βερνίκια Orly Breathable είναι ιδανικά για σένα, που:
-Θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα ανάμεσα σε ημιμόνιμα και gel βερνίκια.
 -Είσαι έγκυος, και θέλεις τα νύχια σου να αναπνέουν.
-Έχεις αδύναμα ή κατεστραμμένα νύχια.
-Απλά θέλεις να προστατεύσεις λίγο περισσότερο τα νύχια σου, και να τα διατηρήσεις υγιή.
-Θέλεις ένα βερνίκι νυχιών All in 1! 


Πού μπορείς να βρεις τα υπέροχα Orly Breathable; Στα Gallery de Beaute, σε nail studios και στο e-shop www.orly.gr.

You Might Also Like

0 σχόλια