Συνδρομητικό κουτί ομορφιάς

Summer Makeup Box | Bronzed Goddess by Cherrybox & MUA ❤ Unboxing & Swatches

1:44 μ.μ.


Η γνωστή εταιρία καλλυντικών του Λονδίνου, Makeup Academy, γιορτάζει φέτος τα πρώτα της γενέθλια στην ελληνική αγορά, και συνεργάζεται με το αγαπημένο Cherrybox δημιουργώντας 3 σούπερ, επετειακά & limited edition κουτάκια. Το πρώτο που ξεκίνησε την κυκλοφορία του ήταν το Bronzed Goddess, το δεύτερο ήταν το Unicorn Babe και το τρίτο (που ανοίγουν οι παραγγελίες του στις 24 Ιουλίου) είναι το Flawless Doll. Το καθένα από αυτά περιέχει προϊόντα ήδη αγαπημένα από τη MakeUp Academy, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το αντίστοιχο look. Εγώ διάλεξα το πρώτο, διότι μου άρεσε περισσότερο σαν theme και γενικά λόγω του ότι δε μαυρίζω εύκολα το καλοκαίρι, μου αρέσει να χρησιμοποιώ λιγάκι πιο σκούρες, bronze αποχρώσεις στο μακιγιάζ μου.


Τα προϊόντα έρχονται σε αυτό το πανέμορφο κουτάκι, και σε μαύρο, σικ περιτύλιγμα! Όλα είναι άρτια συσκευασμένα, η παλέττα είχε εξτρά bubble wrap για παραπάνω προστασία, και η κάθε συσκευασία είχε προστατευτική ζελατίνη. 


Ποια προϊόντα θα βρεις μέσα στο Bronzed Goddess;
1. Luxe Bronze and Sculpt Contour Kit, #Light/Medium
2. Blush Perfection Cream Duo, #Cavort
3. Luxe Velvet Lip Lacquer, #Passion
4. Luxe Eyeshadow Palette, #Enchanted
5. Eye Define Felt Liner 

Πάμε να δούμε τα προϊόντα αναλυτικά, και να σας πω τις πρώτες μου εντυπώσεις. Φυσικά, δεν έχω παραλείψει να σας κάνω swatches για να δείτε και την απόδοσή τους.


Το πρώτο προϊόν που βλέπεις μόλις ανοίξεις το κουτάκι είναι το Luxe Bronze & Sculpt Contour Kit, στην απόχρωση Light/Medium. Έχει μία πολύ όμορφη συσκευασία, και περιέχει ένα αρκετά βολικό καθρεφτάκι. Στο πρώτο επίπεδο έχει ένα ελαφρύ highlighter, και στο δεύτερο επίπεδο έχει ένα bronzer. Η απόχρωση του highlighter είναι αρκετά ανοιχτόχρωμη, και με ελαφριά/μέτρια απόδοση (είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση). Η απόδοση του bronzer από την άλλη, είναι πολύ πιο έντονη.


 Ρουζ σε μορφή στικ δε χρησιμοποιώ συχνά, το συγκεκριμένο όμως έχει βουτυρένια υφή και τα χρώματα απλώνουν και κάνουν blending πανεύκολα. Το Blush Perfection Perfect Duo #Cavort περιέχει 2 διαφορετικές αποχρώσεις, οι οποίες υπόσχονται πως είναι buildable και μάλιστα πως μπορούν να συνδυαστούν για ένα υπέροχο, ηλιοκαμμένο look!


Η παλέττα σκιών Luxe Eyeshadow Palette #Enchanted με εντυπωσίασε, για 2 διαφορετικούς λόγους: Περιέχει ένα ανάγλυφο, πολύ ιδιαίτερο print και 5 φοβερές αποχρώσεις, μέσα σε μία μαύρη, σικ συσκευασία με μεγάλο καθρέφτη. Η απόδοσή τους δε, είναι άκρως εντυπωσιακή! Έχουν σατινέ τελείωμα, και πολύ όμορφη, βουτυρένια υφή που απλώνεται ομοιόμορφα.


Τα eyeliners σε μορφή στυλό ήταν πάντα τα αγαπημένα μου, γιατί με λίγες και εύκολες κινήσεις μπορώ να πετύχω μία λεπτή και όμορφη γραμμή. Το Eye Define Felt Liner είναι εντελώς μαύρο, και έχει μία πραγματικά λεπτή μύτη ώστε να πετύχουμε την πιο τέλεια γραμμή!

Τα Luxe Velvet Lip Lacquers της MUA έχουν φανταστική, βελούδινη υφή και στεγνώνουν εντελώς ματ. Έχω ήδη ένα στη συλλογή μου σε απόχρωση ανοιχτού μωβ (!), και μέσα στο κουτάκι μου βρήκα και την #Passion. Έχει κάποιους κοραλλί υποτόνους, και θα φαίνεται τέλειο σε μαυρισμένη/bronze επιδερμίδα.


Παρακάτω σας έχω και τα swatch-άκια!

*Επάνω Φωτογραφία: Στα αριστερά είναι το Velvet Lip Laquer #Passion, στα δεξιά και κάτω το Blush Perfection Cream Duo #Cavort*

 *Κάτω φωτογραφία: Επάνω έχουμε της 5 αποχρώσεις της παλέττας Luxe Eyeshadow Palette #Enchanted, και κάτω τις 2 αποχρώσεις του bronze & sculpt contour kit, light/medium*


Μου άρεσε πολύ το κουτάκι Bronzed Goddess, και σίγουρα θα με βοηθήσει στο να πετύχω ένα μπρονζέ, λιγάκι ηλιοκαμμένο look τώρα το καλοκαίρι. Η τιμή του είναι 27.00€, και θα το βρείτε στο Cherrybox. Σίγουρα πρόκειται για value for money σετ, και ανυπομονώ να δοκιμάσω όλα τα προϊόντα! 

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Πολύ όμορφη συνεργασία και τα προϊόντα εντυπωσιακά! Εγώ ξεχώρισα το Unicorn Babe κουτάκι και είμαι ένα κλικ μακριά για να το παραγγείλω :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η MUA έχει φανταστικά προϊόντα σε σχέση με την τιμή τους ❤️ xx

      Διαγραφή
  2. Μα ποσο αγαπαμε τετοια κουτια και επιτελους οι εταιρειες βγαζουν κουτια μονο με καλλυντικα.....Υπέροχες φωτογραφίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι σπάνια οι εταιρίες βγάζουν κουτάκια μόνο με προϊόντα μακιγιάζ, οπότε το συγκεκριμένο είναι πολύ καλή ευκαιρία!

      Διαγραφή