αγαπημένα

My summer essentials ❤ #2017 #favs

3:41 π.μ.


Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, και μπορούμε να το χαρούμε! Παρόλο που οι περισσότεροι ήδη επιστρέψαμε στην πόλη, τα καλοκαιρινά μας αγαπημένα προϊόντα τα χρησιμοποιούμε ακόμα. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας 7 αγαπημένα μου προϊόντα, που χρησιμοποιώ πολύ αυτό το καλοκαίρι.

Το πιο σημαντικό προϊόν του καλοκαιριού, που δε θα μπορούσε να λείπει από τα αγαπημένα μου, είναι το αντηλιακό προσώπου! Το Expert Sun Aging Protection Cream της Shiseido έχει SPF 30, λεπτή υφή που δεν αφήνει λευκά σημάδια στο πρόσωπο και επιπλέον μία τέλεια καινοτομία: όταν έρχεται σε επαφή με το νερό ή με τον ιδρώτα, μεγιστοποιείται η δράση του.


Τα λαδάκια της Hei Poa είναι έρωτας, με την πρώτη μυρωδιά! Όλο το καλοκαίρι, το δικό μου αγαπημένο λάδι για το σώμα και τα μαλλιά είναι το Monoi Moringa από τη Hei Poa, διότι ενυδατώνει σε βάθος και μυρίζει ονειρεμένα.


Επισκέπτομαι αρκετά συχνά το κατάστημα Lush στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και πάντα ανακαλύπτω καινούργια, φανταστικά προϊόντα! Η πρώτη φρέσκια μάσκα που διάλεξα για να δοκιμάσω είναι η "Don't Look At Me", που έχει μία πολύ έντονη, γαλάζια απόχρωση και μυρίζει lime. Καθαρίζει τέλεια την επιδερμίδα, και περιέχει κόκκους, οπότε στην αφαίρεσή της κάνει και ένα ελαφρύ scrub. Είναι ιδανική για κανονική, μεικτή και λιπαρή επιδερμίδα. Το μόνο της αρνητικό είναι πως λήγει μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, οπότε πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε γρήγορα (και είναι στα 75gr, δηλαδή αρκετά μεγάλη!). 


Το Hoola της Benefit είναι η μοναδική μου ευκαιρία να δείχνω λίγο "ηλιοκαμμένη", τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν μαυρίζω! Το χειμώνα μου πέφτει σκούρο σαν απόχρωση, οπότε τώρα είναι η ιδανική μου ευκαιρία να το φορέσω.


Το Mac Craving Amplified Lipstick by Celia Kritharioti είναι το πιο όμορφο χρώμα, ώστε τα χείλη μας να είναι ζουμερά! Η συνεργασία της Celia Kritharioti με τη Mac έγινε πολύ γνωστή στο χώρο της ομορφιάς, και το κραγιόν που επέλεξε η γνωστή σχεδιάστρια είναι το Craving. Η συσκευασία που δημιούργησε είναι απλά ερωτεύσιμη, όπως και το ίδιο το Craving: είναι ιδανικό για κάθε εποχή, και δεν ξέρω πώς, αλλά σε κάθε γυναίκα φαίνεται διαφορετικό!


Πριν από λίγους μήνες επισκέφθηκα τα Sephora και έτσι απλά (σχεδόν αυθόρμητα!) βρέθηκε η παλέτα Sweet Peach της Too Faced στο καλάθι μου. Η παλέτα έχει ένα πάρα πολύ γλυκό, χαριτωμένο packaging με ροδακινάκια και μαγνητική, μεταλλική συσκευασία. Μόλις την ανοίγεις, σου έρχεται μία υπέροχη μυρωδιά ροδάκινου και σου φτιάχνει τη διάθεση. Όσον αφορά την ποιότητα των σκιών, είναι απλά εξαιρετική! Είναι βουτυρένιες, με έντονη απόδοση και κάνουν πανεύκολα blending μεταξύ τους. Επιπλέον, οι σκιές αυτές είναι buildable και μπορούμε να τις "χτίσουμε" σταδιακά για πιο έντονο look. Η επιλογή των χρωμάτων είναι, κατά τη γνώμη μου, πάρα πολύ έξυπνη: Περιέχει κάποια όμορφα ροζ, ροδακινί χρώματα και κάποια πιο σκούρα μωβ -που ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους! Εκτός από αυτά όμως, περιλαμβάνει και τα κλασσικά μπεζ, σαμπανιζέ καθώς και μεταβατικά χρώματα για την κόγχη. Σε σχέση με τα Χριστουγεννιάτικα set της Too Faced, η ποιότητα είναι πολύ καλύτερη! Η τιμή της είναι λιγάκι τσιμπημένη, αλλά είναι μία παλέτα φανταστική! 


Αν και δεν υπήρξα στο παρελθόν μεγάλη fan του highlighter, τον τελευταίο καιρό δεν αφήνω ούτε το πιο απλό μου μακιγιάζ χωρίς αυτό! Το Body Bling Platinum του πολύ γνωστού make-up artist Scott Barnes είναι ένα φανταστικό προϊόν που ενυδατώνει το σώμα (ή και το πρόσωπο), χαρίζοντας του όμορφη και έντονη λάμψη. Το αγαπώ γιατί παρόλο που είναι έντονο, δεν δείχνει καθόλου φθηνό και φαίνεται φυσικό.


Ελπίζω να σας άρεσαν τα δικά μου summer essentials! Περιμένω και τα δικά σας. Και μόλις ξεκινήσει ο καινούργιος μήνας, σας ετοιμάζω σούπερ δώρα!

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Η μάσκα από Lush φαίνεται υπέροχη, αλλά πάντα δίσταζα να αγοράσω μια τόσο μεγάλη μάσκα που λήγει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Πολύ όμορφη ανάρτηση :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη χρησιμοποιουσα αρκετά συχνά, οπότε την τελείωσα ακριβώς στην ημερομηνία λήξης της. ❤️ Φιλάκια Αγγελική μου!

      Διαγραφή
  2. Εξαιρετικές οι επιλογές σου! Αγαπάμε το Hoola και το Craving. Ανυπομονούμε να έρθουν κάποια στιγμή τα Lush και στην Αθήνα. Η μάσκα φαίνεται τόσο ενδιαφέρουσα! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα ανοίξουν και στην Αθήνα κάποια στιγμή ❤️ Φιλάκια κορίτσια!!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχα όλα τα προϊόντα που μας έδειξες,δεν έχω στην κατοχή μου κάποιο,αλλά η παλέτα της Too faced είναι πολύ δελεαστική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ την έβλεπα για πολύ καιρό σε αναρτήσεις και βίντεο, μέχρι να πάρω την απόφαση να την αγοράσω :) xx

      Διαγραφή
  4. Υπεροχα ολα τα αγαπημενα σου προϊοντα! Ταυτιζομαι σε μεγάλο βαθμό καθώς και δικά μου αγαπημένα για φετος είναι το αντηλιακό (και γενικά οτιδήποτε από αυτή τη σειρά) της Shiseido, αυτο το πανέμορφο κραγιον mac και η ονειρεμένη παλέτα της too faced. Αν και δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερη φαν των σκιών και θεωρούσα τις συγκεκριμένες παλέτες υπερεκτιμημένες, την έλαβα ως δώρο τον Ιούλιο, την ερωτεύτηκα και δεν μπορώ να την αποχωριστώ με τίποτα! Τα υπόλοιπα μου φαίνονται εξίσου δελεαστικά και ελπίζω να τα δοκιμάσω σύντομα! Ειδικά στα lush νομίζω ότι πρέπει να πάω άμεσα, μόλις μαζέψω λεφτά μετά τις καλοκαιρινές σπατάλες. Φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα Lush κάθε φορά που μπαίνω, την κάνω σίγουρα τη ζημιά ^^ Φιλάκια ♥♥

      Διαγραφή