καλλυντικά

Kat Von D ♡ Επιτελους και στην Ελλαδα! #Sephora

2:55 π.μ.


Έχουμε υπέροχα νέα, για κάθε beauty addict: Τα καλλυντικά της Kat Von D, έρχονται επιτέλους και στην Ελλάδα! Το πολυσυζητημένο brand, που δημιούργησε η γνωστή καλλιτέχνιδα, μουσικός και tattoo artist έχει αποστάσει πολύ καλές κριτικές, και πλέον θα μπορούμε κι εμείς να το γνωρίσουμε. Όπως θα δείτε και παρακάτω, τα καλλυντικά KatVonD συνδυάζουν τη goth αισθητική με τη διαχρονική κομψότητα, παρέχοντάς μας προϊόντα με υπέροχες συσκευασίες και υψηλή ποιότητα. Οι πηγές έμπνευσης της Kat; Όπως αναφέρει η ίδια, είναι το κλασσικό σε συνδυασμό με το ροκ. Επιπλέον, λόγω του ότι η Kat είναι vegan, όλα τα προϊόντα είναι cruelty free.

Τα Sephora διοργάνωσαν ένα φανταστικό event, για αυτό το φοβερό, καινούργιο λανσάρισμα στο οποίο δυστυχώς δε μπόρεσα να παρευρεθώ. Είμαι όμως πολύ χαρούμενη που έλαβα το PR Kit, και ξεκίνησα ήδη να δοκιμάζω κάποια προϊόντα της Kat Von D. Φυσικά, έχω ήδη προσθέσει και κάποια στη wishlist μου. Τα προϊόντα που θα σας δείξω τα έχω περίπου 2 εβδομάδες, και ήδη τα χρησιμοποιώ αποκλειστικά για το μακιγιάζ μου. 


Θα ξεκινήσω το σημερινό μας review, με την παλέτα Shade+Light, η οποία είναι για να κάνουμε contouring και να αναδεικνύουμε/δημιουργούμε τις γωνίες του προσώπου μας. Η συσκευασία της είναι χάρτινη, με πολύ μεγάλο καθρέφτη και μαγνητικό κλείσιμο. Αν και χάρτινη, σου δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα ποιοτικό προϊόν διότι είναι πολύ γερή και καλοφτιαγμένη. Περιέχει 3 σκιές για highlighting (για υπερφωτισμό, δηλαδή για να δώσει φωτεινότητα χωρίς shimmers), και 3 σκιές για να κάνουμε κοψίματα. Οι σκιές είναι πάρα πολύ βουτυρένιες, έχουν έντονη απόδοση, όμως κάνουν εκπληκτικό blending. Αν και είχα πολλές παλέτες contouring στη συλλογή μου, τις άφησα στην άκρη για να χρησιμοποιώ μόνο αυτή. Έχουν ένα μικρό fallout, για αυτό χρειάζονται ελαφρύ χέρι. Για μένα, είναι σίγουρα ένα must have από τα KatVonD


Περνάμε στο δεύτερο must-have, που είναι η alchemist holographic palette, face & eye highlighter palette. Αν αγαπάς τα highlighters, πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις αυτήν την παλέτα! Εκτός από την εκπληκτική, ολογραφική της συσκευασία, περιέχει 4 αποχρώσεις (αρκετά προχωρημένες) για να φωτίζουμε ζυγωματικά, και μάτια. Οι αποχρώσεις της ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες: πράσινο-emerald, μπλε-saphyre, απαλό μωβ-amethyst και ροζ-opal.


Το πινέλο προσώπου Shade+Light έχει πάρα πολύ απαλές τρίχες (πολύ πιο απαλές, από ότι τα συνηθισμένα συνθετικά που έχουμε συνηθίσει), και το χρησιμοποιώ συνέχεια για το contouring. Και οι 2 του μεριές είναι υπέροχες, για να βρούμε ακριβώς τα σωστά σημεία ώστε να τα σκουρύνουμε ή να τα φωτίσουμε. Extra Info: Έρχεται σε συσκευασία που μοιάζει με mini-φέρετρο!


Τα eyeliners σε μορφή στυλό, είναι τα αγαπημένα μου. Σε βοηθούν να κάνεις την πιο λεπτή γραμμή, με μεγάλη ακρίβεια και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το tattoo liner είναι waterproof, και η μυτούλα του είναι πάρα πολύ λεπτή, για να κάνουμε το τέλειο cat eye. 

Από τότε που ανακαλύψαμε τα liquid lipsticks, τα αγαπάμε όλο και περισσότερο! Η KatVonD έχει μία πλούσια γκάμα σε αποχρώσεις (συγκεκριμένα, 41!), του Everlasting Liquid Lipstick, ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες μας. Όταν στεγνώσουν, γίνονται ματ και διαρκούν για πολλές ώρες! Το bestseller της σειράς είναι το απόλυτο nude, και ονομάζεται Lolita. Λόγω του ότι μου αρέσουν πολύ οι nude αποχρώσεις, η συγκεκριμένη ήδη έγινε αγαπημένη! Μία ακόμη φανταστική απόχρωση που δοκίμασα, είναι η L.U.V., και πρόκειται για ένα μοναδικό μοβ που θα τραβήξει τα βλέμματα. Είναι πάρα πολύ σταθερά στα χείλη, και έχουν απίθανη απόδοση ακόμα και με ένα πέρασμα. 


  Για το τέλος σας άφησα ένα κλασσικό, κόκκινο κραγιόν σε μία από τις πιο όμορφες συσκευασίες! Τα studded kiss lipstick θα κάνουν ακόμα πιο όμορφο το boudoir σου, και κυκλοφορούν σε 39 αποχρώσεις. Το δικό μου είναι το Underage Red, και είναι ακριβώς το φλογερό κόκκινο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

"Τα KatVonD δεν είναι μακιγιάζ. Είναι attitude".

Τα καλλυντικά της KatVonD θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora: Από 22 Σεπτεμβρίου online, και από 29 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα.

You Might Also Like

0 σχόλια