καλλυντικά

10 Must-Have Προϊοντα Ομορφιας & Μακιγιαζ ♡

2:35 μ.μ.


Μετά από πραγματικά πολύ καιρό, επιστρέφω -επιτέλους- στο blog μου με καινούργια ανάρτηση! Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας 10 αγαπημένα μου must-have προϊόντα μακιγιάζ, αλλά και skincare που πρέπει να δοκιμάσει κάθε beauty junkie. Κάποια είναι πιο οικονομικά, και κάποια highend...όπως και να 'χει όμως, τα αγαπάμε.
Πάμε να τα δούμε;


Αν αγαπάς πολύ το μακιγιάζ, το πιο πιθανό είναι πως θα έχεις και μεγάλη -ή μικρή- συλλογή πινέλων. Όλες ξέρουμε λοιπόν πόσο βαρετό είναι το πλύσιμό τους με νερό και σαμπουάν, και συνήθως μας παίρνει πολλή ώρα για να το ολοκληρώσουμε. Η λύση είναι πολύ απλή: Πλέον υπάρχουν ειδικές επιφάνειες, που με βεντούζες τις τοποθετουμε στο νεροχύτη και μας βοηθούν στο πιο γρήγορο σαπούνισμα των πινέλων. Θα σου εξοικονομήσει πολύ χρόνο, και συνήθως είναι πολύ οικονομικά.


2)RCMA - The Original No Color Powder
Πιστεύω πως όταν για κάποιο προιόν δημιουργείται ντόρος, και είναι συνεχώς sold out, καθώς και best seller της εταιρίας, ότι αυτό δεν είναι τυχαιό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όντως δεν ήταν τυχαίο! Η διάφανη πούδρα της RCMA είναι προιόν κυρίως επαγγελματικό, και έρχεται σε μία τεράστια ποσότητα. Αν εξαιρέσουμε τη συσκευασία, σαν ποιότητα είναι απλά υπέροχη. Δεν κάνει flash back στις φωτογραφίες, και απλά σετάρει τα υγρά προιόντα χωρίς να αφήνει καθόλου χρώμα, ή κάνει μουντά τα χρώματα. Υπάρχουν διάφορα βίντεο στο youtube που τη συγκρίνουν με την Translucent Powder της Laura Mercier, και μάλιστα συνήθως τελικά κερδίζει το challenge! Θα τη βρείτε στο beautybay, περίπου στα 15€.


3)The Balm - Mary Lou Manizer
Η καλύτερή μου φίλη έχει γίνει πλέον η Mary Lou, καθώς έχει την πιο τέλεια απόχρωση highlighter για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Η συσκευασία της περιέχει και καθρέφτη, και είναι ένα υπέροχο προϊόν για να έχεις στη συλλογή σου -ειδικά αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.


4) MAC Mineralize Blush - Warm Soul
Το πρώτο ρουζ που δοκίμασα από τη Mac, είναι μία ουδέτερη απόχρωση που δίνει χρώμα υγείας, και ταιριάζει με κάθε μακιγιάζ. Η διάρκεια των ρουζ της MAC είναι απλά the best!


5)Nip+Fab Smooth - Viper Venom Fix Blurring Shot
Το αγαπημένο μου serum το τελευταίο διάστημα, είναι αυτό από τη Nip+Fab. Έχει μία κολλώδη υφή, απορροφάται μέσα σε δευτερόλεπτα και αφήνει την επιδερμίδα υπερβολικά smooth! Είναι ιδανικό για χρήση πριν το μακιγιάζ, λόγω της κολλώδους αίσθησης που αφήνει. Το brand Nip+Fab μπορούμε να το βρούμε στα attica, καθώς και σε επιλεγμένα e-shops.


6)smashbox Photo Finish Foundation Primer, Oil Free
Μιάς που μιλήσαμε για primer, το δικό μου αγαπημένο (ειδικά όταν πρόκειται για φωτογραφίσεις), είναι το Photo Finish της smashbox. Περιέχει silica αντί για σιλικόνη, και εξαφανίζει τους πόρους, καθώς και γεμίζει τις λεπτές γραμμές ώστε το foundation να τοποθετηθεί τέλεια. Αναπτύχθηκε στα φωτογραφικά στούντιο στο LA με σκοπό να κάνει το μακιγιάζ να φαίνεται, και να διαρκεί καλύτερα. Συνεχίζει ακόμα και σήμερα να είναι best seller!


7)MAC Pro Long Wear Paint Pot - Soft Ochre
Τα Paint Pots της MAC είναι κρεμώδεις σκιές, οι οποίες απλώνονται πανεύκολα στα βλέφαρα και έχουν μεγάλη διάρκεια. Η απόχρωση Soft Ochre είναι ελαφρώς κίτρινη, και για αυτό αποχρωματίζει τις φλεβίτσες που έχουμε στα μάτια. Είναι, λοιπόν, ιδανική για να τη χρησιμοποιήσουμε σαν βάση σκιών.


8)benefit - The Roller Lash Mascara
Η αγαπημένη μου μάσκαρα, τα τελευταία χρόνια! Παρόλο που έχω κοντές και σχετικά λίγες βλεφαρίδες, η Roller Lash καταφέρνει να τις γυρίζει και να τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές, χωρίς όμως να κάνει κόμπους.



9)Wycon - Μολύβια Ματιών με Κερί Μέλισσας
Τόσο για προσωπική, όσο και για επαγγελματική χρήση, τα μολύβια ματιών της Wycon που περιέχουν κερί μέλισσας είναι καταπληκτικά! Είναι πολύ βουτυρένια, έχουν έντονη απόδοση και διαρκούν για πολλές ώρες (στέκονται ως αδιάβροχα). Η τιμή τους είναι συνήθως 5.50€, και κυκλοφορούν σε πολλές αποχρώσεις για να διαλέξεις.


10)L.A. Girl - Pro Conceal HD
Ένα concealer που βλέπουμε συνεχώς στα social media, και μάλιστα πολλές makeup artists το επιλέγουν και για τις πελάτισσές τους. Είναι πολύ καλό ποιοτικά, δε μαζεύει στις λεπτές γραμμές και γενικά η σχέση ποιότητας-τιμής του είναι εξαιρετική.



Αυτά είναι τα 10 αγαπημένα μου προιόντα, που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ή έχετε να μου προτείνετε κάποιο δικό σας αγαπημένο;

You Might Also Like

0 σχόλια