διαγωνισμός

Μακιγιαζ με οικονομικα καλλυντικα ♡ BellaShop.gr

12:02 π.μ.


Το online shopping είναι μία αγαπημένη ασχολία για μένα, καθώς μπορεί να είναι διασκεδαστικό και να μας γλιτώσει αρκετά χρήματα. Εδώ και λίγο καιρό, γνώρισα το ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών bellashop.gr, και σήμερα θα μιλήσουμε για αυτό. Πρόκειται για ένα e-shop με αγαπημένα, οικονομικά brands καλλυντικών όπως: Sleek, w7, NYC, MUA, L'oreal, Ingrid, Hei Poa, Lavera και άλλα. Στο BellaShop θα βρείτε είδη περιποίησης επιδερμίδας, μαλλιών και προϊόντα για τα νύχια. Υπάρχει και η επιλογή της αντικαταβολής, καθώς και δωρεάν μεταφορικά σε αγορές άνω των 45€.  

  
Η κάθε παραγγελία έρχεται μέσα σε αυτό το υπέροχο κουτί, που είναι τέλειο και για συσκευασία δώρου. Για κάθε εποχή, το Bellashop έχει ετοιμάσει και διαφορετικό, θεματικό κουτί! Δοκίμασα, λοιπόν, 5 προϊόντα των εταιριών Sleek, w7 & Technic, και θα μοιραστώ την άποψή μου μαζί σας. 


 Οι παλέττες της Sleek από τη σειρά i-Divine είναι πολύ γνωστές για την απόδοση, και την ποιότητά τους. Έχοντας ήδη στην κατοχή μου την Au Naturel, γνώριζα ήδη πόσο καλές είναι οι παλέττες της Sleek. Η παλέττα με τα Ultra Mattes V.2 έχει τέλειες αποχρώσεις για όλες τις ώρες: Μπορείς να δημιουργήσεις πάρα πολλά μακιγιάζ, με γήινες αποχρώσεις ή με πιο έντονα χρώματα. Η απόδοση των σκιών είναι εντυπωσιακή, όπως και η διάρκειά τους. Είναι βουτυρένιες σαν σύσταση, και πολύ εύκολες στο blending. 


 Η μάσκαρα είναι το αγαπημένο μου προϊόν μακιγιάζ! Πολλές φορές φοράω λίγο concealer για να καλύψω τοπικά κάποιες ατέλειες και μάσκαρα, για ένα πολύ απλό και καθημερινό μακιγιάζ. Η συγκεκριμένη μάσκαρα είναι η πρώτη που δοκίμασα από τη w7, και δίνει ένα αρκετά ελαφρύ αποτέλεσμα. Προσφέρει στις βλεφαρίδες λίγο μήκος και περισσότερο όγκο, και επιπλέον έχει πολύ μαύρο χρώμα. Για τα χρήματά της και για χρήση σε πρωινό μακιγιάζ, νομίζω πως είναι αρκετά καλό value for money!

 Contour & Highlight: η τεχνική που αγαπήσαμε όσο καμία για το μακιγιάζ μας, τα τελευταία χρόνια. Εμένα για το καθημερινό μου μακιγιάζ, με βολεύουν κυρίως τα πουδρένια προιόντα για contouring & highlighting. Το Hollywood kit της w7 μου άρεσε πολύ για καθημερινή χρήση, καθώς δίνει ένα ελαφρύ αποτέλεσμα, το οποίο είναι ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις. Το αποτέλεσμα χτίζεται, και οι 2 αποχρώσεις που περιέχει είναι πολύ βολικές, ακόμα και για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

 Οι ψυχρές αποχρώσεις είναι αυτή την εποχή η πιο hot τάση, για αυτό και διάλεξα να δοκιμάσω την απόχρωση Glow από την technic. Η απόδοση του ρουζ δεν είναι πολύ έντονη, όμως σταδιακά το αποτέλεσμα χτίζεται. Λόγω του ότι το ρουζ είναι ένα προϊόν που χρειάζεται προσοχή, το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για αρχάριες και για κοπέλες που (σαν εμένα), δε συμπαθούν τα έντονης απόδοσης ρουζ. Η συσκευασία του περιέχει 2 αποχρώσεις ρουζ, καθρέφτη καθώς και ένα πινελάκι.


Το τριανταφυλλί είναι σίγουρα ένα από τα πιο κολακευτικά χρώματα για τα χείλη μας! Το Jemima είναι ένα πολύ βολικό χρώμα, που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες ακόμα και χωρίς lip liner, και έχει σούπερ απόδοση και καλή διάρκεια.

 *Αυτό είναι το μακιγιάζ που δημιούργησα, με τα παραπάνω προϊόντα. Πώς σας φαίνεται;*

PS: Σύντομα ετοιμάζουμε και εκπλήξεις με το Bellashop.gr, με δωράκια για σας! Μείνετε συντονισμένες, για να μην το χάσετε.

You Might Also Like

2 σχόλια