άρωμα

DKNY My NY Eau De Parfum #Review ♡ Venera.gr

5:26 π.μ.

 Κυκλοφόρησε το 2014 από τη Donna Karan, και είναι εμπνευσμένο από τις καλοκαιρινές μέρες στη Νέα Υόρκη. Το My NY Eau De Parfum είναι ένα girly, λουλουδένιο άρωμα που δημιούργησε ο Trudi Loren, ώστε να εκφράσει τη σύγχρονη εικόνα της κουλτούρας μέσα στην πόλη. Σίγουρα, πολλές θα θυμάστε και το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας, που είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια,  και ηθοποιός Rita Ora.



Το συγκεκριμένο άρωμα το επέλεξα από το e-shop venera.gr, στο οποίο μπορείτε να βρείτε μία πολύ μεγάλη γκάμα 100% αυθεντικών αρωμάτων, στις καλύτερες τιμές! Το πακέτο μου έφτασε στα χέρια μου εντός 2 εργάσιμων ημερών, από τη μέρα της παραγγελίας, και πολύ καλά προστατευμένο. Τα μεταφορικά έξοδα είναι 4€, ενώ σε παραγγελίες άνω των 80€ είναι δωρεάν. Επιπλέον, υπάρχει ειδική κατηγορία με αρώματα χωρίς την εξωτερική συσκευασία (ώστε να βρείτε ακόμη πιο χαμηλές τιμές), καθώς και προσφορές που συνεχώς ανανεώνονται!


Το άρωμα, λοιπόν, ανοίγει με τις ελκυστικές κορυφαίες νότες του βατόμουρου, του γαλβανού και του ροζ πιπεριού. Αυτές ακολουθούνται από μια χρωματισμένη καρδιά, που περιλαμβάνει φρέζια, ίριδα και αιγυπτιακό γιασεμί. Η ζεστή, αισθησιακή βάση περιέχει πατσουλί, βανίλια, μόσχο και κεχριμπάρι.



Νότες κορυφής: βατόμουρο, πιπέρι, ροζ πιπέρι
Μεσαίες νότες: γιασεμί, φρέζια, ρίζα ίριδας
Νότες βάσης: πατσουλί, βανίλια, μόσχος, γκρίζα άμβρα


Η συσκευασία του είναι ένα πραγματικό κόσμημα για το boudoir μας, καθώς πρόκειται για μία καρδιά που περιλαμβάνει διάφορα επίπεδα: για να θυμίζει τα κτίρια στη Νέα Υόρκη. Η διάρκεια που προσφέρει είναι μέτρια, για μένα που αγαπώ τα ανάλαφρα αρώματα και δε συμπαθώ τα πολύ βαριά, είναι η καλύτερη επιλογή για καθημερινή χρήση

Εσένα, ποιό είναι το αγαπημένο σου άρωμα, που δε θέλεις να αποχωριστείς αυτόν τον καιρό; 

Photo-shooting by Stavros Kardomatis

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ όμορφη η περιγραφή σου για ένα αξιολατρευτο άρωμα! Είναι πραγματικά ιδανικό για καθημερινή χρήση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή