beauty

Valentine's Day ♡ Must-Haves

10:36 π.μ.

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι σίγουρα μία από τις πιο "εμπορικές" γιορτές των τελευταίων ετών. Για μένα είναι μία ευκαιρία για λίγο παραπάνω pampering, και έκφραση αγάπης. Σαφώς και δε χρειάζεται να θέλουμε να "αποδείξουμε" την αγάπη μας, κάνοντας ένα ακριβό δώρο. Ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, μία χειροποίητη κάρτα ή να οργανώσουμε ρομαντικό δείπνο για δύο, είναι κινήσεις που μπορούν να κάνουν τη μέρα αυτή ιδανική. Σήμερα, λοιπόν, μοιράζομαι μαζί σας 8 must-haves προϊόντα, για να προετοιμάσετε τον εαυτό σας, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του. 


Μία μέρα πριν, μπορείς να φροντίσεις το σώμα σου, το πρόσωπό σου και τα μαλλιά σου, με την καθιερωμένη σου ρουτίνα ομορφιάς. Ένα bath bomb σε μία γεμάτη μπανιέρα με ζεστό-χλιαρό νερό θα σε κάνει να χαλαρώσεις, και να νιώσεις την επιδερμίδα του σώματος πιο απαλή από ποτέ. Τα bath bombs γενικά σαν διαδικασία είναι αρκετά χαλαρωτικά, οπότε σίγουρα θα το απολαύσεις! Σου προτείνω αυτά από Bomb Cosmetics ή Lush, που έχουν φανταστικά αρώματα και σχέδια. 

  Πριν πέσεις για ύπνο, σου προτείνω 2 βήματα ώστε να ξυπνήσεις με πολύ απαλή επιδερμίδα, αλλά και χείλη! Η ενυδατική μάσκα της Lierac με ροζ άργιλο έχει φανταστικό άρωμα, και θα δώσει στο πρόσωπό σου αναζωογόνηση και λάμψη. Το Coco Kisses από Bomb Cosmetics είναι ένα ενυδατικό balm χειλιών, για να νιώσεις τα χείλη σου πιο απαλά από ποτέ. Δε γνωρίζω αν μπορεί να επαναφέρει πολύ σκασμένα χείλη, αλλά για καθημερινή χρήση είναι φανταστικό, και μυρίζει υπέροχα και εξωτικά.


Τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φτιάξε τα μαλλιά σου με απλό χτένισμα, και διατήρησε το μακιγιάζ σου σε ήπιους τόνους. Ωραίο το κόκκινο κραγιόν, πάντα όμως οι άντρες το φοβούνται λιγάκι, "για να μην το χαλάσουν". Για αυτό σου προτείνω κάτι γήινο, ή nude. Η επιδερμίδα σου θέλεις να δείχνει λαμπερή, ξεκούραστη και φρέσκια, οπότε: Κοιμήσου τουλάχιστον ένα οχτάωρο την προηγούμενη νύχτα, και χρησιμοποίησε προϊόντα που θα τονίσουν τη φρεσκάδα σου. 

Η Strobe Cream της MAC στην απόχρωση Peachlite θα βοηθήσει το δέρμα σου να δείχνει λαμπερό, ειδικά αν συνδυαστεί με κάποιο αρκετά ελαφρύ και φυσικό foundation. Για ξεκούραστο βλέμμα, σου προτείνω το αγαπημένο μου Bobbi Brown Intensive Skin Serum Concealer, στην απόχρωση Porcelain 1 (αν είσαι ανοιχτόχρωμη). Μπορεί να μετατρέψει το βλέμμα σου, σε τόσο λαμπερό! Αν θέλεις μία πιο οικονομική επιλογή concealer, το Instant Anti-Age The Eraser Eye της Maybelline είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι.


Στα μάτια, σου προτείνω να κινηθείς σε γήινους, σοκολατί τόνους. Άπλωσε στην εσωτερική γωνία του ματιού την αγαπημένη σου, ιριδίζουσα και ανοιχτόχρωμη σκιά, και στο υπόλοιπο κάποια καφέ-σοκολατί. Η δική μου αγαπημένη; Η Seeker από την ColourPop. Για να τονίσεις τα ζυγωματικά σου, πρόσθεσε λίγο highlighter. Το Light Lustre της Makeup Academy είναι ότι χρειάζεσαι, για ένα απλό, αλλά εντυπωσιακό look. 

Πριν ολοκληρώσεις το look σου, μην ξεχάσεις να φορέσεις το αγαπημένο σου άρωμα. Θέλουμε κάτι ανάλαφρο και girly, όπως το Chloe Eau De Parfum. Και μην ξεχάσεις να αποφύγεις τις υπερβολές (σε μαλλιά, μακιγιάζ αλλά και στο outfit σου), καθώς πολλές φορές... Less is more!

Happy Valentine's Day, ότι κι αν κάνετε εύχομαι να περάσετε τέλεια.

You Might Also Like

4 σχόλια