Επαγγελματικά Προιόντα

Δοκιμαζουμε την καινουργια συλλογη ORLY Deep Wonder Holiday 2018 ❤

4:14 π.μ.


Η καινούργια, holiday συλλογή της Orly για τις γιορτές έφτασε, και είναι πιο λαμπερή από ποτέ! Περιλαμβάνει festive αποχρώσεις, σε υπέροχους χρωματικά συνδιασμούς που είναι σίγουρο ότι ήρθαν για να τραβήξουν τα βλέμματα. Αυτό που μου αρέσει πολύ στην Orly είναι ότι πάντα καταφέρνει και δημιουργεί τόσο όμορφες αποχρώσεις και τελειώματα στα νύχια, που κάθε φορά εντυπωσιάζουν!

Η σειρά Deep Wonder είναι εμπνευσμένη από οράματα φουτουριστικών και φωτεινών γιορτών, και έρχεται σε μία μοναδική, σκούρη παλέττα που περιέχει έντονη λάμψη. Με glitter αλλά και μεταλλικά τελειώματα, είναι μία συλλογή που σίγουρα θα αγαπήσεις όπως κι εγώ.


Lucid Dream: Αν θέλετε να σας προτείνω την αγαπημένη μου απόχρωση της συλλογής, είναι σίγουρα αυτή! Ένα ανοιχτό, μεταλλικό rose-gold σε μία τόσο ξεχωριστή απόχρωση, που ταιριάζει με κάθε outfit και ώρα της ημέρας. 


Retrograde: Μία από τις πιο ιδιαίτερες και πρωτότυπες αποχρώσεις της συλλογής, που έχει και ροκ επιρροές! Αφήνει στα νύχια ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα, και είναι πράσινο με μωβ ιριδισμούς.


Nebula: Εξίσου εντυπωσιακό με το προηγούμενο, αλλά πιο "ήσυχο". Το Nebula είναι ένα μοναδικό μωβ χρώμα με glitter, που αν θέλεις εύκολα χρώματα στα νύχια σου αλλά και λαμπερά, είναι η ιδανική επιλογή!


Cosmic crimson: Ένα μεταλλικό κεραμμυδί που ιριδίζει, και είναι η ιδανική επιλογή για σένα που θέλεις αυτές τις γιορτές να διατηρήσεις το κόκκινο στα νύχια σου, αλλά σε πιο λαμπερό!


Mystic Maven: Από τότε που ήμουν μικρή, είχα ιδιαίτερη αδυναμία στις συγκεκριμένες αποχρώσεις στα νύχια. Το Mystic Maven είναι ένα πολύ όμορφο ροζ-μωβ, που διαχρονικά αγαπάμε!


Wild wonder: Ποιά γυναίκα δεν έχει δοκιμάσει το κλασσικό, ζεστό κόκκινο χρώμα στα νύχια της; Το Wild Wonder είναι μία πιο βαθειά απόχρωση του κόκκινου, που ταιριάζει ιδανικά στο πνεύμα των γιορτών.

Όλα τα βερνίκια της συλλογής Deep Wonder είναι πάρα πολύ pigmented, και περιέχουν χρωστικές οι οποίες είναι εντυπωσιακές. Καλύπτουν την επιφάνεια του νυχιού ακόμα και με την πρώτη στρώση, 

Orly διαθέτει προϊόντα της σε πάνω από 90 χώρες παγκοσμίως, και τα βερνίκια της δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες όπως DBP, Toluene, Formaldehyd, Gamphor, Parabens, Gluten, Xylene, Ethyl, Tosylamide κ.α. Ιδρύθηκε το 1975 στην California, με έδρα το Los Angeles και έχει τιμηθεί συνολικά με 13 βραβεία για τη συμβολή της στο χώρο της ομορφιάς. Η εταιρία EvaBeauty έχει την αποκλειστική διάθεση της Orly για την ελληνική αγορά!

You Might Also Like

0 σχόλια