Ελληνική Εταιρία

Box #Unboxing ❤ Pharmacylife.gr

2:12 π.μ.


Μόλις παρέλαβα ένα κουτάκι γεμάτο όμορφα καλλυντικά από το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmacylife, και φυσικά αμέσως σκέφτηκα να κάνω ένα unboxing post καθώς έχω πολύ καιρό να σας δείξω κάτι παρόμοιο. Γενικά τα ηλεκτρονικά φαρμακεία τα αγαπάμε όλες οι beauty addicts, γιατί μπορείς 24 ώρες το 24ωρο να ψωνίζεις εύκολα και γρήγορα, να βρίσκεις μοναδικές προσφορές και να κερδίζεις. Το Pharmacylife μου αρέσει γιατί έχει αρκετά πακέτα με προσφορές, πέρα από τις μεγάλες εκπτώσεις (-30 με -40%) που κάνει σε όλες τις αγαπημένες μου ελληνικές εταιρίες όπως στον Κορρέ, στην Apivita και στη Frezyderm. Για αυτό και όπως θα δείτε παρακάτω η παραγγελία μου περιέχει και πακέτα προσφορών. Να σας πω ότι το κουτί μου έφτασε άριστα κλεισμένο, μέσα είχε πάρα πολλά προστατευτικά και bubble wrap και φυσικά βρήκα και μερικά δειγματάκια. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε παραγγελίες άνω των 50€, και αν επιλέξετε και αντικαταβολή θα χρεωθείτε +1,60€. Τέλος, η παραγγελία έφτασε μετά σε μία εργάσιμη οπότε και στο χρόνο παράδοσης με άφησε πολύ ικανοποιημένη.



Άνοιξα λοιπόν το πακετάκι, ξετύλιξα όλα τα πραγματάκια από τα προστατευτικά και σας δείχνω τι διάλεξα.

Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να το δοκιμάσω, όμως συνέχεια το ανέβαλλα γιατί είχα στην κατοχή μου 2 μαύρα μολύβια του Κορρέ από την παλιά του σειρά. Αυτό εδώ όμως λέγεται πως έχει μία μεγάλη διαφορά με το προηγούμενο: Παρόλο που γράφει απίστευτα έντονα και βουτυρένια είναι πολύ σταθερό! Είμαι πολύ περίεργη να το δοκιμάσω, γιατί το μολύβια του Κορρέ της παλιάς σειράς είναι μεν πολύ αποδοτικά, αλλά όχι τόσο σταθερά. Κοστίζει 6.74, από αρχική τιμή 8.99€.

Η twist eyeshadow του Korres ήταν επίσης πολύ καιρό στη wishlist μου, οπότε αφού τη βρήκα σε πακετάκι μαζί με τη μάσκαρα για όγκο σκέφτηκα να την προτιμήσω. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ροζ, και δεν έχω πολλές ροζ σκιές οπότε τελικά ήταν μία έξυπνη επιλογή το συγκεκριμένο πακετάκι. Κοστίζει 17.28, από αρχική τιμή 29,79€.

Για τις ενυδατικές κρέμες της Frezyderm έχω ακούσει τα καλύτερα, οπότε ήθελα πολύ να δοκιμάσω την ενυδατική για ηλικίες 20+. Το καλοκαίρι είχα αγοράσει την αντηλιακή Velvet Matte από τη Frezyderm και είχα ενθουσιαστεί με την υφή της, οπότε έψαχνα μία κρέμα για καθημερινή χρήση από την ίδια εταιρία. Υπόσχεται πως ενυδατώνει, προστατεύει προληπτικά από την πρόωρη γήρανση και την περιβαλλοντική ρύπανση και επίσης αναφέρει ότι είναι ιδανική για βάση μακιγιάζ! Κοστίζει 15.72 από αρχική τιμή 22.46€.


Τα αφρόλουτρα του Korres πάντα μου άρεσαν, γιατί οι μυρωδιές τους είναι πολύ ιδιαίτερες και κάνουν πλούσιο-υπέροχο αφρό! Η βανίλια είναι μία μυρωδιά που λατρεύω να μυρίζω (είτε σε αρωματικό χώρου, σε άρωμα γυναίκας, σε κρέμες/αφρόλουτρα), οπότε πιστεύω πως με το δαμάσκηνο θα κάνε τον τέλειο συνδυασμό. Επίσης, εκτός από την έκπτωση που είχε το Pharmacylife στο αφρόλουτρο δίνει και άλλο ένα δώρο. Θα τα βρείτε στα 4.04€ από αρχική τιμή 5.35€.

Για το τέλος σας άφησα 2 μάσκες ομορφιάς από την Apivita! Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, αισθάνομαι πως "πρέπει" να κάνω κάποια πιο εντατική περιποίηση όχι τόσο για να δείχνω πιο όμορφη όσο για να αισθάνομαι πιο όμορφη. Οι μάσκες της Apivita μου αρέσουν γενικά, πήρα λοιπόν 2 καινούργιες που δεν είχα δοκιμάσει ξανά: Τη μάσκα ενυδάτωσης και αντιοξειδωτικής προστασία με θαλάσσια λεβάντα και τη μάσκα αναζωογόνησης και λάμψης με ρόδι. Είναι και οι 2 σε φακελάκια, αλλά σίγουρα το κάθε φακελάκι είναι αρκετό για περισσότερες από μία χρήσεις. Κοστίζουν περίπου 2,40€, από αρχική τιμή 3,21€. 



Αυτά ήταν τα προϊόντα που βρήκα μέσα στο κουτάκι μου!
Μπορείτε να επισκευθείτε το pharmacylife.gr για να κάνετε κι εσείς τις δικές σας, Pharmacy αγορές!

 Facebook-Instagram-Twitter-Bloglovin'


You Might Also Like

0 σχόλια