Επαγγελματικά Προιόντα

CND Vinylux ♡ Craft Culture Collection #Review

12:00 μ.μ.


Κάθε φορά που κυκλοφορεί κάποια καινούργια συλλογή των αγαπημένων βερνικιών της εταιρίας CND, πάντα ενθουσιάζομαι με τις αποχρώσεις και τα διαφορετικά nail art που μπορούμε να δημιουργήσουμε στα νύχια μας. Ανάλογα με την συλλογή, τα χρώματα είναι πάντα προσεκτικά εμπνευσμένα και ιδιαίτερα, ώστε να τα λατρέψουμε. 


Η ολοκαίνουργια συλλογή της CND κυκλοφόρησε λοιπόν, τόσο στα ημιμόνιμα Shellac Brand +14 Day Nail Colour (6 μοναδικά χρώματα), όσο και στα Vinylux Weekly Nail Polish (8 χρώματα). Μιλάμε για τη συλλογή Craft Culture, που έρχεται να μας υπενθυμίσει την αξία που έχει κάθετι χειροποίητο. Τα νέα σχέδια και οι αποχρώσεις είναι εμπνευσμένα από ένα φθινοπωρινό περίπατο, και είναι ιδανικά για ένα φθινόπωρο χωρίς stress! Οι αποχρώσεις είναι κυρίως γήινες, με εντυπωσιακά τελειώματα. 


"Αυτές οι ρουστίκ αποχρώσεις χαρίζουν στη συλλογή Craft Culture διαχρονικό στυλ" σημειώνει η Jan Arnold, Co-Founder και Style Director της CND.

 Λίγα λόγια για τη CND, και το Creative Group
 Η CND είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της περιποίησης νυχιών, και ξεκίνησε χάρις την τυχαία ανακάλυψη ενός οδοντιάτρου! Εδώ και 36 χρόνια δημιουργεί καινοτόμα βερνίκια ομορφιάς, τα οποία διατίθενται σε 65 χώρες παγκοσμίως. Σήμερα η CND ανήκει στον όμιλο Revlon Professional και έχει καταξιωθεί ως ηγέτης στο χώρο της ομορφιάς. Όσον αφορά την εταιρία Creative Group, είναι ελληνική και ιδρύθηκε το 1994. Εδώ και 22 χρόνια δηλαδή είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο της ομορφιάς. Από το 2000 επιλέχθηκε από τη CND για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων του, και μέχρι σήμερα συνεχίζει. Μάλιστα, έχει πάνω από 35.000 ενεργά μέλη και συνεργασίες καθώς και της έχουν αναθέση τη διανομή προϊόντων νυχιών πάνω από 2.000 επαγγελματίες ομορφιάς!


Craft Culture Collection-CND Vinylux Weekly Polish
 Δοκίμασα λοιπόν 2 ολοκαίνουργιες αποχρώσεις από τη σειρά Craft Culture της CND Vinylux και ήρθε η ώρα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας. Όπως πάντα, το αγαπημένο μου Weekly Top Coat κλείδωσε τη λάμψη τους και τη διάρκειά τους για 10 ημέρες χωρίς να χαλάσει! Εξάλλου, είναι γνωστό πως τα CND Vinylux πολυμερίζονται με το φως του ήλιου και δε χρειάζονται λάμπα led, ώστε να διαρκούν πολλές μέρες και να κάνουμε εύκολα την εφαρμογή τους στο σπίτι.


Το Hand Fired #228 είναι ένα πανέμορφο bronze χρώμα με χρυσό ιριδισμό, το οποίο είναι εξαιρετικό τόσο για mani όσο και για pedi. Το Fern Flannel #224 είναι κι αυτό μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση, μπλέ με ασημί ιριδισμούς (και κάνει "νερά"). Σίγουρα λοιπόν η συλλογή Craft Culture ήρθε για να μας εντυπωσιάσει, αφού οι συγκεκριμένες αποχρώσεις είναι πανέμορφες και δύσκολα θα τις βρούμε σε άλλη εταιρία. Τα δοκίμασα, και η διάρκειά τους στα νύχια μου ήταν 10 μέρες -σε συνδιασμό με το αγαπημένο μου Weekly Top Coat φυσικά.

  
 Για να τα αγοράσετε, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το e-Creativegroup.gr στο οποίο θα βρείτε τα πάντα σε σχέση με τα νύχια και το μακιγιάζ. Ποια είναι η δική σου, αγαπημένη απόχρωση από τη νέα συλλογή Craft Culture;

You Might Also Like

0 σχόλια