Δωρεάν

Σεμινάρια Μακιγιάζ Seventeen

5:33 π.μ.

  Είχα διαβάσει πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα τρίωρα σεμινάρια που διοργανώνει η seventeen και μία από αυτές τις μέρες παρευρέθηκα σε ένα,ομολογώ ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένη!



Η διοργάνωση ήταν πολύ ωραία, όπως και το ξενοδοχείο που έγινε (Olumpia Hotel).Μέσα σε τρεις ώρες μάθαμε να κάνουμε peeling, να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας από το μακιγιάζ, και να βαφόμαστε σωστά. Η αισθητικός που μας βοηθούσε σε αυτά ήταν η κ.Αλεξία (η οποία και ήταν εξαιρετική) είχε μία κυρία για μοντέλο στην οποία μας έδειχνε τι να κάνουμε. Εμείς είχαμε μπροστά μας ένα καθρέφτη και ακολουθούσαμε ,αλλά αφού τελειώναμε επέβλεπε αν κάναμε σωστά την κάθε  διαδικασία, της κάναμε ερωτήσεις και διόρθωνε τυχόν λάθη που κάναμε. 


                                            
                                            Μερικά από τα προιόντα που χρησιμοποιήσαμε :

Οι συμμετέχουσες ήμασταν 12,οπότε ήμασταν αρκετά λίγες ώστε η αισθητικός να μπορεί να ασχολείται με ευκολία με την κάθεμία από εμάς.Στο τέλος,πήραμε τα σφουγγαράκια που χρησιμοποιήσαμε μαζί μας,όπως και 2 δείγματα από πίλινγκ και μάσκα για να τα δοκιμάσουμε.

                                     Μας είχαν ετοιμάσει και έναν ωραίο μπουφέ.


  Με λίγα λόγια ήταν μία πολύ ωραία εκδήλωση στην οποία μάθαμε πολλά πράγματα για το μακιγιάζ και την περιποίηση του προσώπου μας, γνωρίζοντας και τα προϊόντα seventeen. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα και σε κοπέλες που δε γνωρίζουν πολλά για το μακιγιάζ, αλλά και σε αισθητικούς, και με χαρά θα λάβω συμμετοχή αν ξαναγίνει !

***Για να πάτε,μπορείτε να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα στη σελίδα της Seventeen , πατήστε εδώ. Μπορείτε να δοκιμάσετε ότι θέλετε από τα προιόντα της εταιρίας,και μάλιστα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Διαβάζω πολύ καλά σχόλια γι'αυτά τα σεμινάρια!Θα δηλώσω συμμετοχή κάποια στιγμή,πρέπει να είναι πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και θα σε ειδοποιήσουν για το πού και το πότε...http://seventeencosmetics.com/el/seminars/signup/
      Θα περάσεις πολύ ωραία!
      xxx

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ναι είναι ωραία!Δήλωσα συμμετοχή και δεύτερη φορά για να δοκιμάσω και τα νέα προιόντα τους :)

      Διαγραφή
  3. einai teleia oses den exete paei prepei na pate,pragmatika a3izei

    ΑπάντησηΔιαγραφή