βερνίκια νυχιών

Avon : Όλα όσα έχω στη συλλογή μου & reviews-Μέρος Τρίτο

10:45 π.μ.


Γεια σας κορίτσια!Σήμερα έχω να σας δείξω το τελευταίο μέρος από τη συλλογή μου με πραγματάκια Avon,καθώς και τη γνώμη μου.Τα περισσότερα τα έχω αρκετό καιρό (το πιο καινούργιο το έχω 3 μήνες),οπότε η γνώμη μου είναι σίγουρη και διαπιστωμένη.

Θα ξεκινήσουμε με τη σειρά κραγιόν ColorTrend,την οποία έχω λατρέψει όχι μόνο εγώ αλλά και οι περισσότερες φίλες μου.Είναι από τα λίγα ματ κραγιόν που μπορούμε να βρούμε στην Avon,και φυσικά σούπερ οικονομικά(περίπου 4-5 ευρώ το ένα).

Οι περισσότερες αποχρώσεις είναι έντονες,και η απόδοσή τους στα χείλη είναι πολύ καλή και διαρκεί ώρες.Τα συγκεκριμένα κραγιόν τα έχουμε τεστάρει (εγώ & οι φίλες) σε φαγητό,νερό ή ακόμα και σε φιλιά και δεν έχουν φύγει από τη θέση τους.Πολλές μου ανέφεραν ότι είναι "ανεξίτηλο",και το συνειδητοποιώ και μόνη μου αφού η αφαίρεσή του είναι σχετικά δύσκολη.Το καλύτερο;Είναι ματ ,σταθερά και έντονα χωρίς lip liner.


Οι αποχρώσεις που βλέπετε παρακάτω είναι :
1)Rich Ruby
2)Poppy Love
3)Passion
4)Doll Pink

 

 Συνεχίζουμε με τα αγαπημένα μου SuperShock Eyeliners ,τα οποία είναι σε μορφή μους.Ειλικρινά ,δεν έχω τίποτα κακό να τους προσάψω,μου αρέσουν πάρα πολύ και θα σας πω γιατί.

Οι αποχρώσεις που έχω είναι υπέροχες,και γράφουν πολύ έντονα με ένα απλό πέρασμα.Τα έχω χρησιμοποιήσει με κοφτό πινελάκι λεπτό για να κάνω τη γραμμή eyeliner,αλλά και σαν σκιές για τέλεια smoky eyes-και άκουσα τα καλύτερα.Η μυρωδιά τους είναι λίγο δυσάρεστη,αλλά ευτυχώς καθόλου έντονη οπότε δε με έχει ενοχλήσει ποτέ.

Όσον αφορά την ποσότητα;Είναι πολύ ικανοποιητική!Τα συγκεκριμένα τα έχω πάνω από εξάμηνο,και φαίνονται σχεδόν καινούργια.Μία μικρή ποσότητα αρκεί για να δείτε μία πολύ καλή απόδοση.Και η τιμή τους είναι πολύ καλή ,περίπου 7 ευρώ ανάλογα με τις προσφορές.


Οι αποχρώσεις είναι οι :
Για το μπλε η shimmering sapphire (ιριδίζει) και για το γκρι η blackened metal(περιέχει shimmer).



Ακολουθεί ένα προιόν το οποίο είναι απαραίτητο για το καλοκαίρι,αφού προσφέρει τέλεια μπρονζέ λάμψη.Είναι της σειράς Avon Glow οι πέρλες Bronzing Pearls*.Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές,μόνο που επειδή έχω την απόχρωση warm χρειάζεται πολύ ελαφρύ χέρι επειδή είναι η πιο σκούρη κι εγώ είμαι ακόμη άσπρη σαν το γάλα!Είναι πολύ καλή λύση διότι δε χρειάζεται να αγοράσετε καινούργιo makeup και πούδρα αν πάρετε χρώμα,απλά περνάτε με αυτές τις πέρλες το πρόσωπό σας και είστε 1-2 τόνους πιο ηλιοκαμμένη.



Ένα υπέροχο βερνικάκι με τέλειο όνομα,το nailwear pro+ seduce me strawberry! Είναι λιίγο πιο καρπουζί από ότι φαίνεται στη φωτογραφία,και περιέχει πολλά στρασάκια τα οποία το κάνουν έξτρα ανθεκτικό.Για να το αφαιρέσω δυσκολεύτηκα πολύ,οπότε μία στρώση είναι αρκετή για να έχετε όμορφο αποτέλεσμα.Επίσης μου αρέσουν πολύ τα βερνίκια avon γενικά για την μεγάλη ποσότητά τους,12 ml,και κοστίζουν συνήθως γύρω στα 5 ευρώ.Θα το αγόραζα άνετα και σε άλλες αποχρώσεις,αλλά έχω ήδη άπειρα βερνίκια.


Για το τέλος,σας άφησα ένα προιόν με το οποίο έχω σχέση αγάπης-μίσους.Είναι το Avon Magix eye radiance ,στικ για λάμψη κάτω από τα μάτια.Με το που το είδα,δε μου άρεσε η ποσότητά του.Είναι μόλις 12 ml,ποσότητα οκ για προιόν που είναι για τα μάτια απλά θα προτιμούσα λίγο μεγαλύτερη.Μου άρεσε επίσης ο τρόπος που εφαρμόζεται,με το ειδικό σφουγγαράκι.

Τι δε μου άρεσε όμως;Η υφή του,είναι υπερβολικά απαλή και σχεδόν εξαφανίζεται μόλις το τοποθετώ κάτω από τα μάτια.Επιπλέον,ροζίζει αρκετά για το δικό μου τόνο επιδερμίδας.Για να μην πάει όμως χαμένο,το χρησιμοποιώ ως highlighter στα ζυγωματικά και δείχνει πολύ καλό,με λίγη παραπάνω ποσότητα από την κανονική φυσικά.


Αυτά είχα να σας δείξω!Μπορεί να τελείωσαν τα προιόντα Avon που έχω στη συλλογή μου,θα επανέλθω όμως σύντομα με νέο Review για την Mega Effects Mascara.
 *Τα προιόντα με αστερίσκο(*) μου τα έχει δώσει η Avon για δοκιμή.
 
Μέχρι το επόμενο Post,πολλά φιλιά!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Πολυ ωραια φαινονται τα κραγιονακια ColorTrend η αληθεια ειναι οτι δεν τα ειχα προσεξει ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κι εγώ όταν βγήκαν δεν τους είχα δώσει σημασία,αλλά τελικά με κέρδισαν!

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραία όλα.. Ειδικά τα κραγιονάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή