Σχέσεις

Ιδέες για να εκπλήξετε ευχάριστα τον καλό σας!

2:12 π.μ.

Γειά σας κορίτσια...όπως καταλάβατε και από τον τίτλο,το σημερινό Post δεν έχει να κάνει με μακιγιάζ-ομορφιά αλλά με μερικές ιδέες για να κάνετε έκπληξη στον καλό σας χωρίς να "ξοδευτείτε".Αν έχετε κάνει κάποιο λάθος στη σχέση με το αγόρι σας που θέλετε να διορθώσετε,αν έχετε επέτειο και θέλετε μαζί με το δώρο να κάνετε κάτι πρωτότυπο ή αν απλά σας αρέσει να κάνετε δώρα αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε σας!


Το παν για να είστε πρωτότυπες στα δωράκια σας είναι να είστε αυθόρμητες.Μην είστε προκατειλλημένες ότι στους άντρες δεν αρέσουν πχ τα ερωτικά γράμματα ή τα ποιήματα.Δεν είναι όλοι ίδιοι,σε άλλους αρέσουν σε άλλους όχι.Θα σας δώσω μερικές πιο συγκεκριμένες ιδέες ,εσείς μπορείτε να τις δείτε και να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές ή να τις αναπροσαρμόσετε στις ανάγκες του δικού σας αγοριού.

1)Εκτυπώστε τη δική σας προσωπική εφημερίδα!
Δείξτε του την αγάπη σας με ένα πολύ εύκολο και οικονομικό τρόπο.Ανοίξτε στο Word ένα νέο αρχείο ,προσαρμόστε το να γράφει σε στήλες εφημερίδας και γράψτε ότι σας κατέβει σχετικά με την αγάπη σας,τη σχέση σας,την επέτειό σας ή ότι άλλο θέλετε. 



Μπορείτε να του ανακοινώσετε και κάποιο δικό σας νέο με αυτό τον τρόπο ,πχ μία νέα εργασία/εγκυμοσύνη/πτυχίο ή ότι άλλο θέλετε.Αν δε βρίσκετε ιδέες για τίτλους,μπορείτε να βρείτε στο ίντερνετ αρκετούς,όπως :
Εφημερίδα των ερωτευμένων/Αποκλειστικό...,Συγκλονίζει η είδηση ότι..., και πολλά άλλα!

2)Φτιάξτε του ένα CD για το αυτοκίνητο με τα αγαπημένα σας Love Songs ,ή αν θέλετε να του κάνετε κάποιο δωράκι μπορείτε να του αγοράσετε ένα USB στικ και φτιάξετε ένα φάκελο με φωτογραφίες σας/αγαπημένα σας ερωτικά ποιήματα/τραγούδια και ότι άλλο θέλετε.Ιδανικά αν είστε καλές και ασχολείστε με την τεχνολογιά,το καλύτερο θεωρώ πως είναι ένα video αφιερωμένο στη σχέση σας!

3)Εκτυπώστε το χάρτη της πόλης/χώρας/ηπείρου(!) σας και κάντε καρδούλες στα σημεία που γνωριστήκατε ,που φιληθήκατε τις πρώτες φορές ή ότι άλλο μέρος έχει σημασία για τη σχέση σας.



4)Αν του αρέσουν τα γλυκά ,μπορείτε να του αγοράσετε μία πάστα σε σχήμα καρδιάς και στο κουτάκι να γράψετε μία αφιέρωση ειδικά για εκείνον.Φροντίστε το κουτάκι να έχει κορδέλα ώστε να του αρέσει περισσότερο η διαδικασία του να το ανοίξει.Σε περίπτωση που έχετε κάνει λάθος και είναι θυμωμένος ή στεναχωρημένος,θα χαρεί πολύ με την ιδέα και ίσως ξεχάσει τι έχετε κάνει διαβάζοντας μία όμορφη αφιέρωση (πχ Συγγνώμη για χτές).


Όλα αυτά φυσικά μπορούν να λειτουργήσουν ως συνοδευτικά στα κανονικά δωράκια (μπλουζάκια,εσώρουχα,κασκόλ,βιβλία,gadget) που θέλετε να κάνετε στο αγόρι σας.Λέγεται ότι οι άντρες δεν είναι πια ρομαντικοί...εγώ διαφωνώ!Αξίζει να προσπαθήσετε να τους δείξετε την αγάπη σας κάνοντας κάτι πρωτότυπο,που θα τον εντυπωσιάσει και θα το θυμάται για πάντα.

You Might Also Like

13 σχόλια

  1. Πολυ ωραιες ολες οι ιδεες, πλησιαζει και η επετειος μας μου δωσες ιδεα μαλλον να κανω καποιο βιντεο χιχι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικά η ιδέα με την εφημερίδα πολύ μου άρεσε, θα την κάνω σύντομα! Thanks για όλες τις ιδέες, πολύ όμορφες και πρωτότυπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ έχω φτιάξει κάρτες στον δικό μου.. Και επειδή είχαμε απόσταση του την έστειλα με ταχυδρομείο και ήταν ακόμα πιο γλυκό!! Ξετρελάθηκε χιχιχ :)
    Υπέροχες οι ιδέες σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλειο κι αυτό!
      Γενικά ότι δείχνει ότι ασχολήθηκες προσωπικά και δεν είναι κάτι έτοιμο έχει μεγαλύτερη αξία :)
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή
  4. Πόσο ωραίες ιδέες!!!!
    Μπράβο γι' αυτό το ποστ!!!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλε τι ρομαντικη που εισαι..αυτα θα ηταν ωραιες ιδεες για δωρο Αγιου Βαλεντινου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι γιατί όχι;
      Εμένα μου αρέσουν οι μικρές εκπλήξεις ακόμα κι όταν δεν υπάρχει λόγος...πχ γενέθλια και γιορτές...
      Όταν νιώθεις ερωτευμένος δεν περιμένεις 1 μέρα του χρόνου να δείξεις την αγάπη σου :)

      Διαγραφή
  6. Εκπέμπω sos! Πλησιάζει του Αγίου Βαλεντίνου και έχω αγχωθεί τι να πάρω στον καλό μου. Βρήκα αυτό το πουκάμισο σε πολύ καλή τιμή https://www.atticadps.gr/attica-picks/men/clothing/shirts/upokamiso-mm-12050013462/G0374/ αλλά θέλω να μας γράψεις και εσύ την δική σου γνώμη! Φιλιαααααά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραίο!!
      Μόλις τώρα ετοίμασα μία ανάρτηση για το pampering που μπορούμε να κάνουμε για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου :)
      Όσον αφορά τα δώρα, δυστυχώς δε θα κάνω κάποια αντίστοιχη ανάρτηση, καθώς ο κάθε ένας είναι διαφορετικός, και μόνο η κοπέλα/γυναίκα του ξέρει τι του ταιριάζει καλύτερα ^^

      Διαγραφή