βερνίκια νυχιών

Golden Rose Products-Review

8:32 π.μ.

Γειά σας κορίτσια !
Όσο ασχολούμαι με το blogging και διαβάζω και άλλα blogs (από Ελληνίδες-αλλά και από ξένες bloggers) ανακαλύπτω ότι τελικά υπάρχουν φθηνά καλλυντικά που αξίζουν όσο και τα ακριβά,για να μην πω ότι είναι και καλύτερα.
 Για αυτό και σήμερα θα σας μιλήσω για την Golden Rose ,μία εταιρία που έχει σταθερά οικονομικά και αξιόλογα καλλυντικά .


Το αγαπημένο μου προϊόν ,το κραγιόν που δεν αποχωρίστηκα για το καλοκαίρι! Μία υπέροχη φούξια απόχρωση,το Lipstick 53,την οποία συνδυάζα με άβαφα μάτια για πρωινές εμφανίσεις και με μαύρο eyeliner για βραδινές.Αυτό που μου άρεσε είναι ότι είναι ματ χωρίς να ξεραίνει τα χείλη και να αισθάνομαι ότι με "τραβάει".Η μυρωδιά του μου αρέσει πολύ,ειδικά αν σκεφτείς ότι τα κραγιόν συνήθως μυρίζουν δυσάρεστα.Το χρώμα του είναι αρκετά έντονο και η διάρκειά του πάρα πολύ καλή.Και το καλύτερο είναι η τιμή του...Κοστίζει περίπου 3 ευρώ (μπορεί και λιγότερο),κάτι που θεωρώ μεγάλο προσόν.

 
 Συνεχίζουμε με μία πουδρίτσα σε compact μορφή.Είναι η Mineral Terracotta Powder #02,η οποία λέει ότι είναι τερακότα αλλά η απόχρωση που μου έστειλε η εταιρία είναι ακριβώς η δική μου!Οπότε δεν τη χρησιμοποίησα ως τερακότα ...Αλλά μου άρεσε πολύ η μαύρη σικ συσκευασία της,το γεγονός ότι είχε και σφουγγαράκι για ευκολία και η υφή της.Είναι πολύ απαλή και μπορεί να σετάρει εύκολα το μακιγιάζ,καθώς και να σταθεροποιήσει την bb κρέμα μου.Απλά χρειάζεται αρκετά ελαφρύ χέρι διότι με ένα κανονικό άγγιγμα το πινέλο θα "φορτώσει" μεγάλη ποσότητα,η οποία ενδεχομένως θα πέσει.Το άρωμά της είναι αναιπέσθητο,η ποσότητα αρκετά μεγάλη και η τιμή της περίπου στα 5 ευρώ.



Τελευταία και άκρως καλοκαιρινή επιλογή είναι και το παρακάτω βερνικάκι νυχιών...To 104 της πολύ όμορφης σειράς Jolly Jewels.Διαρκεί στα νύχια για πολλές μέρες ,και η αφαίρεσή του είναι αρκετά δύσκολη για αυτό σας συνιστώ να περάσετε τα νύχια σας μόνο με μία στρώση.Εναλλακτικά αν δε θέλετε ένα τόσο εκκεντρικό μανικιούρ μπορείτε να βάψετε μόνο ένα νύχι του χεριού(ή του ποδιού) με το συγκεκριμένο βερνίκι.




Η ποικιλία των βερνικιών είναι μεγάλη,με πολλά σχέδια και 
χρώματα για να διαλέξετε!



Όπως καταλαβαίνετε έμεινα πολύ ευχαριστημένη με τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας.Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν της Golden Rose;Πώς σας φάνηκε;

*Τα προϊόντα μου τα έστειλε για δοκιμή η εταιρία Londessa,η οποία είναι ο αντιπρόσωπος της Golden Rose στην Ελλάδα.

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. prosfata agorasa to verniki Jolly se apoxrwsh 115 !!! Einai teleiooo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το έχω βάλει στο μάτι αυτό το βερνικάκι :)
      Ισως και να το πάρω τελικά-αν το βρω!

      Διαγραφή
  2. Πέρα από βερνίκια δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάτι άλλο από την συγκεκριμένη εταιρία αν και έχω ακούσει τα καλύτερα!! Μάλλον ήρθε η ώρα να πάρω και άλλα.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ μία από τα ίδια :p
      Ξεκίνησα με βερνίκια και ύστερα δοκίμασα κι άλλα :)

      Διαγραφή
  3. τέλεια η πούδρα. Δεν έχω βρει ποτέ προϊόντα της εταιρίας αλλά τα παρακολουθώ από εδώ στα blogs και των άλλων κοριτσιών και ομολογώ πως είναι αρκετά δελεαστικά :) πολύ καλή παρουσιάση :) Ρίξε και μια ματιά στο δικό μου blog αν θες. Φιλιά:*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σε βρήκα!
      Έχει και πολύ ωραία βερνίκια,ειδικά τη σειρά Jolly Jewels τα έχω αγαπήσει :)

      Διαγραφή