Πινέλα

Τα 5&1 βασικά πινέλα μακιγιάζ!

7:04 π.μ.

Όσες ξεκινήσατε μόλις να βάφεστε θα αναρωτιέστε σε τι χρησιμεύουν τα πινέλα, καθώς και γιατί δεν απλώνουμε όλα τα προιόντα με τα χέρια μας. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι τα πινέλα δεν αποτελούν πολυτέλεια,αλλά απαραίτητο κομμάτι του ολοκληρωμένου και σωστού μακιγιάζ. Εγώ έχω ολόκληρο σετ 18 πινέλων ,όμως χρησιμοποιώ κυρίως 5 από αυτά και θα σας τα δείξω σήμερα! Επιπλέον θα δούμε και ένα πολύ όμορφο τρόπο να απλώνουμε το μεικ απ ή την bb κρέμα μας,για φυσικό αποτέλεσμα.


Είναι τα 5 βασικά κομμάτια που θα σας λύσουν τα χέρια...πάμε να τα δούμε λοιπόν.

1)Ξεκινώντας από τη βάση, χρησιμοποιώ αυτό το σφουγγαράκι για να απλώσω το foundation ή την bb κρέμα μου. Είναι πολύ βολικό αφενός γιατί δε χρειάζεται να λερώσω τα χέρια μου,αφετέρου διότι δεν απορροφά το προιόν στο εσωτερικό του αλλά με ένα μικρό τσίμπημα το επιστρέφει. Το αποτέλεσμα που προσφέρει είναι πολύ φυσικό! Μπορείτε να το βρείτε νομίζω στα σταντ της radiant,εμείς το πήραμε ως δώρο στα σεμινάρια της Seventeen και μας ενημέρωσαν ότι κοστίζει περίπου 4-5 ευρώ.


2)Συνεχίζουμε με το κονσίλερ κάτω από τα μάτια. Ένα μεσαίο πινελάκι θα μας βοηθήσει σε αυτό. Επιπλέον ,μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και για να καλύψουμε διάφορα σπυράκια, ή κοκκινίλες.



3)Για να σετάρουμε το μακιγιάζ μας και να διώξουμε τη λιπαρότητα κυρίως από τη ζώνη Τ, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μεγάλο πινέλο για την πούδρα. Καλά είναι να το τινάξουμε λίγο πριν το περάσουμε από το πρόσωπό μας, για να μην φορτώσει πολύ προιόν.


4)Από τα πιο χρήσιμα πινέλα είναι αυτό του ρούζ. Το ιδιαίτερο και κοφτό σχήμα του επιτρέπει να το απλώσουμε ακριβώς στα μήλα. Αν είσαι λίγο πιο προχωρημένη, μπορείτε να κάνετε και ελαφριά κοψίματα με αυτό το πινέλο.


5)Ένα πινελάκι μικρό ,που σχηματίζει μία μικρή καμπύλη μπροστά είναι ότι πρέπει για να απλώσουμε τη σκιά μας στο κινητό βλέφαρο.


5&1)Και για το τέλος σας άφησα ένα ιδιαίτερο και κοφτό πινελάκι,για τη γραμμή του eyeliner. Μπορούμε να καθορίσουμε και την κόγχη του ματιού, για να τονίσουμε έντονα τη γωνία.



Αυτά είχα να σας πω! Ελπίζω να σας άρεσε το Post και να σας βοηθήσει τώρα στις διακοπές σας να ετοιμάσετε το νεσεσέρ σας, με τα απολύτως απαραίτητα πινέλα.

Μέχρι το επόμενο post, πολλά φιλιά !!

You Might Also Like

0 σχόλια