Ελληνική Εταιρία

Biokal Cosmetics Review-Dalon & Victoria Silk Touch

8:54 π.μ.

 Γειά σας κορίτσια! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα προϊόντα που μου απέστειλε πολύ ευγενικά η Biokal cosmetics, και αφού τα χρησιμοποίησα όλο το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να σας πω τη γνώμη μου. Η αλήθεια είναι ότι τα προϊόντα Dalon και Victoria Silk Touch τα έβλεπα στα Jumbo, όμως ποτέ δεν είχα κάνει κίνηση να αγοράσω κάποιο. Αφού τα δοκίμασα όμως κατάλαβα ότι δεν ήταν έξυπνο που τα υποτίμησα.


Οι ποσότητες των προϊόντων είναι πολύ μεγάλες ,όπως θα διαπιστώσετε και μόνες σας, και οι τιμές τους είναι πολύ οικονομικές-νομίζω από έρευνα που έκανα όλα τα προϊόντα που σας δείχνω κυμαίνονται κάτω από 5 ευρώ.

 
dalon Vaseline με χαμομήλι,καλέντουλα,βιταμίνη Ε Vanilla



Αγαπημένο και πολυχρηστικό προϊόν για τους καλοκαιρινούς μήνες ήταν η βαζελίνη αυτή με άρωμα βανίλια. Την αγαπώ διότι μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σε σκασμένες πατούσες, φτέρνες, γόνατα και χείλη. Γενικότερα όπου υπάρχει ξηρότητα στο σώμα μας η συγκεκριμένη κάνει θαύματα. Η μυρωδιά της είναι πολύ καλή και διακριτική και απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα. Σε σχέση με τις κλασσικές βαζελίνες την προτιμώ διότι μου αρέσει τόσο το άρωμα της όσο και η σχέση ποσότητας-τιμής.


dalon αντηλιακό χειλιών με SPF 25 UVA/UVB filters και βιταμίνες Α,Ε & C



 Το πρώτο lip balm με Δείκτη προστασίας 25 που χρησιμοποίησα! Κάτω από οποιοδήποτε κραγιόν ή στην παραλία με συνόδευε φέτος και μου αρέσει πολύ. Η υφή του δεν διαφέρει πολύ από αυτή της κλασσικής βαζελίνης ,μόνο που δεν έχει άρωμα (τι καλά!). Αυτό το καλοκαίρι τα χείλη μου δεν έσκασαν ούτε μία φορά πάντως. Με χάλασε λίγο το γεγονός ότι χάλασε ο μηχανισμός που βγαίνει και μπαίνει, πρέπει να το πιάνω με το χέρι. Δεν πειράζει όμως ένα τόσο μικρό κακό για ένα τόσο καλό προϊόν.



dalon Baby Oil με βιταμίνη Ε,χαμομήλι και καλέντουλα



  
Αυτό το καλοκαίρι προτίμησα κυρίως το ξυραφάκι για μέθοδο αποτρίχωσης, το οποίο όμως άφηνε πολύ ξηρά τα πόδια μου. Για αυτό και δεν αρκέστηκα σε μία ενυδατική κρέμα αλλά μετά το μπάνιο έβαζα στα πόδια μου αυτό εδώ το λαδάκι. Τα άφηνε σούπερ ενυδατωμένα, είναι λίιγο πιο λιπαρό από το αντίστοιχο της johnson baby oil αλλά εμένα μου άρεσε περισσότερο γιατί απορροφάται αρκετά εύκολα και η επιδερμίδα στο σώμα μου ήταν ξηρή.
* ΥΓ : Το χρησιμοποιούμε όλες οι γυναίκες στο σπίτι και έχουμε την ίδια άποψη. Σίγουρα όταν τελειώσει θα το ξαναγοράσουμε !


dalon nail polish remover -ξεβαφτικό νυχιών 


 Συνεχίζουμε με το ξεβαφτικό νυχιών ,το οποίο το είχα αγοράσει και με δικά μου χρήματα από κάποιο σούπερ μάρκετ και μου είχε αρέσει αρκετά. Πρώτον γιατί δεν ξηραίνει πολύ τα νύχια όπως τα άλλα και δεύτερον γιατί με μία μικρή πίεση στα νύχια αφαιρεί αμέσως το βερνίκι! Αν έχω γκλίτερ μπορεί να χρειαστεί και λίγο τρίψιμο.
Δε μου άρεσε η μυρωδιά, τη βρίσκω λιγάκι έντονη αλλά γνωρίζω ότι όλα τα ξεβαφτικά μυρίζουν έτσι έντονα οπότε το προσπερνω.

 Επειδή όμως το καλοκαιράκι ήταν μικρό και ο καιρός πέρασε γρήγορα, τα 3 επόμενα προϊόντα δεν πρόλαβα να τα χρησιμοποιήσω! Μόλις γίνει αυτό θα σας πω εντυπώσεις...Αν θέλετε review για κάποιο από τα παρακάτω αφήστε μου στα σχόλια για να επισπεύσω τη διαδικασία.

dalon Vaseline με χαμομήλι,καλέντουλα,βιταμίνη Ε Σοκολάτα

 Victoria Silk Touch Lip Balm SPF 6 Coconut

dalon Lip care stick Vanilla,με βιταμίνες Α,Ε & C



Αυτά είχα να σας δείξω!!!
Πώς σας φάνηκαν ; Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά και ποιά είναι η γνώμη σας ;
Μέχρι το επόμενο post, πολλά φιλιά !
 

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο το review σου Λίλα μου!!
    Το ασετόν το χρησιμοποιώ χρόνια..και πάντα προσπαθώ να επιλέγω αυτό!!
    Το lip balm coconut δεν μου αρεσε καθολου...ωραία μυρωδιά αλλά από ενυδάτωση τίποτα!
    Πρέπει να πάρω μια βαζελίνη,μου το θύμισες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Βίκυ μου :) Το lip balm που αναφέρεις το χρησιμοποίησε για λίγο η μητέρα μου και δεν της άρεσε η γεύση, αλλά είπα να μη σας επηρεάσω αρνητικά μιάς και δεν είχα η ίδια κάποια αρνητική εμπειρία με αυτό !

      Διαγραφή
  2. Ωραιο review Λιλα, δεν εχω δοκιμασει καποιο απο αυτα αλλα ηθελα να δοκιμασω την βαζελινη με αρωμα σοκολατα πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τη δοκιμάσεις είναι προιόν πολυχρηστικό, τεράστια ποσότητα και πολύ οικονομική <3

      Διαγραφή
  3. Γεια, μήπως ξέρετε κάποιο κατάστημα online που να πουλάει το victoria silk touch lip balm?

    ΑπάντησηΔιαγραφή