Ελληνική Εταιρία

H-ēra - Απογειώση του στυλ από την Ήρα Λιμνιωτάκη

11:53 π.μ.

Η Ήρα Λιμνιωτάκη και το brand της H-era έκαναν την Τρίτη μου πιο όμορφη... Η Ήρα είναι μία Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, γεννήθηκε στο Ηράκλειο και αποτελεί μία από τις πιο υποσχόμενες σχεδιάστριες μόδας στον τομέα της. 


Εδώ και μισή ώρα παρατηρώ fashion shows, διαβάζω τη βιογραφία της, βλέπω τα υπέροχα και συνάμα πρωτότυπα φορέματά της. Δεν σας το κρύβω, έχω εντυπωσιαστεί! Χαίρομαι πολύ να βλέπω Έλληνες σχεδιαστές μόδας να τα πηγαίνουν τόσο καλά σε έναν τομέα που είναι δύσκολο να διαπρέψεις στην Ελλάδα. Τα ρούχα της Ήρας αντανακλούν δυναμική, κομψότητα και διαχρονισμό μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα.



*Το Anemone το βρίσκω καταπληκτικό! 

Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο www.h-era.com για περισσότερα outfits και θηλυκότητα. Δείτε και εδώ, που είναι ένα e-shop και μπορείτε να βρείτε ρούχα της Ήρας.
Εσείς τι λέτε;

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Kαι εγώ βρίσκω τις δημιουργίες της Λιμνιωτάκη πάρα πολύ όμορφες,θυμίζουν παλιές ρομαντικές εποχές,με μια κάπως ρετρό αισθητική με μοντέρνα όμως προσέγγιση.Πολύ όμορφη η παρουσιασή σου!
    Μόλις έγινα μέλος στο όμορφο blog σου,θα χαρώ να γίνεις και εσύ στο νέο δικό μου http://lipstickandlacelov.blogspot.gr/.
    Φιλιά,
    Δέσποινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έριξα μια ματιά στη σελιδα της και όντως έχει υπέροχα ρούχα..μου αρέσει που προχωρα η ελληνικη μόδα..τώρα τελευταια ξεφυτρώνουν πολλά νέα ταλέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πολύ ωραίο που υπάρχουν νέα παιδιά με μεράκι και φαντασία στην ελληνική μόδα :)

      Διαγραφή