ιδέες

Pre-Christmas Ιδέες για Περιποίηση Προσώπου & Σώματος

6:37 π.μ.

Τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις λίγες μέρες, και όσο να 'ναι εμάς τις γυναίκες μας πιάνει ένα μικρό άγχος σχετικά με τις γιορτές. Θέλουμε να είμαστε όμορφες, περιποιημένες αλλά χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα σε σπα και ακριβά προιόντα. Σε αυτό το post λοιπόν σκέφτηκα να σας δώσω εύκολες ιδέες pampering, που θα σας ξετρελάνουν με τις ιδιότητές τους και τις όμορφες μυρωδιές τους. Θα σας προτείνω τη διαδικασία που ακολουθώ εγώ, και χρήσιμα προιόντα που τα δοκίμασα και όντως αξίζουν.


Χαρίστε στον εαυτό σας χαλάρωση, μετά από μία κουραστική μέρα με ένα ζεστό μπάνιο. Βυθίστε στο νερό ένα χαριτωμένο cupcake από τα Bomb Cosmetics, το οποίο θα λιώσει και θα σας ξεκουράσει σίγουρα. Αν δεν έχετε χρόνο για μπάνιο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για ποδόλουτρο... Η αίσθηση απαλότητας που θα σας αφήσει μετά είναι απερίγραπτη.

Σώμα






Ξεκινήστε με ένα απολαυστικό αφρόλουτρο, και μην ξεχάσετε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από το σώμα σας με ένα scrub. Σας προτείνω τη σειρά Wild Argan Oil από τα Body Shop, που μυρίζει υπέροχα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή σαν χάδι. Μην ξεχάσετε την ενυδάτωση στο τέλος, γιατί είναι πολύ σημαντικό να μην μείνει αφυδατωμένη μετά το peeling. Το αγαπημένο μου body lotion fig από την Olivia Papoutsanis* είναι ότι χρειάζεστε, γιατί θα σας αφήσει ενυδατωμένη επιδερμίδα και υπέροχη μυρωδιά σύκου.

Μαλλιά

Αυτές τις μέρες, η λέξη κλειδί είναι μία: Λάμψη!
Κάντε τα μαλλιά σας απαλά και μεταξένια, με τον ορό από τη σειρά Σαγήνη* της Beauty Cooking. Περιέχει ένα συνδιασμό από θαυματουργά έλαια και ίνες μεταξιού. Θα σας καταπλήξει με τη μυρωδιά του!

Πρόσωπο


 Ίσως το πιο σημαντικό μέρος του σώματός μας, που χρειάζεται τη δική του φροντίδα και αγάπη για να λάμψει!
Αρχικά, θα σας πω πως πρέπει να πίνετε πολύ νερό και να κοιμάστε τουλάχιστον 8 ώρες για να δείτε το πρόσωπό σας να λάμπει στα αλήθεια. Είναι δύσκολο βέβαια, αλλά δίνει πραγματικά αποτελέσματα! 
Τα αγαπημένα μου προιόντα αυτό το διάστημα, που με έχουν βοηθήσει εδώ και 1 μήνα περίπου να έχω πεντακάθαρο και ενυδατωμένο δέρμα είναι:
Το scrub με ελιά για βαθειά απολέπιση* και η μάσκα με ροζ άργιλο της Apivita* ,τα χρησιμοποιώ μιά φορά την εβδομάδα και νιώθω πραγματική αναζωογόνηση.
Το νερό της Avene Eau Thermal, που μετά τον καθημερινό καθαρισμό δίνει μία αίσθηση δροσιάς και λάμψης.
Και φυσικά το Ultimune της Shiseido, το οποίο έχει καταφέρει να απομακρύνει τα σπυράκια από το πρόσωπό μου για πάνω από 1 μήνα-ακόμα και τις "δύσκολες" μέρες!



Τέλος, μην ξεχάσετε την αγαπημένη σας ενυδατική χεριών αυτές τις μέρες. Τα χέρια μας βοηθάνε να αισθανόμαστε, να αγκαλιάζουμε, να αγαπάμε... Για αυτό χρειάζονται και αυτά τη φροντίδα μας.

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προιόντα περιποίησης για να προετοιμαστώ για τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Εσάς 
ποιά είναι τα δικά σας;

Πείτε μου στα σχόλια αν θέλετε να δείτε παρόμοια ανάρτηση και για το γιορτινό μου νεσεσέρ...



Follow me on

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Το ιαματικό νερό το χρησιμοποιούσα χωρις σταματημό..μάλλον πρέπει να το παρω ξανα!
    Οι μάσκες της apivita είναι φοβερές! :) Ναι να κάνεις παρόμοια ανάρτηση και για το γιορτινό νεσεσέρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ μπήκε κι αυτό το post στη λίστα! Το νερό της Avene είναι όντως πολύ ωραίο :)

      Διαγραφή
  2. πόσο μα πόσο όμορφη η ροζ η μάσκα;;;;;;
    Θα την έπαιρνα και μόνο για να την βλέπω και να μου φτιάχνει τη διάθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές οι νέες συσκευασίες είναι έρωτας...Και το περιεχόμενο βέβαια δεν πάει πίσω!

      Διαγραφή