Elixir

Ξέρει η μαμά, ακόμα και για την ομορφιά!

6:24 π.μ.

 
Μετά το τραγούδι που ακούσαμε στο Tangled (Mother knows best) και το νέο hashtag που βλέπουμε συνέχεια στην αρχική μας #mama_eixes_dikio, σκέφτηκα πως λόγω της ημέρας θα ήταν ωραίο να σας παρουσιάσω τα αγαπημένα προιόντα ομορφιάς της μαμάς μου!
Αφού η μαμά ξέρει τα πάντα, φυσικά ξέρει και για προιόντα μακιγιάζ και skincare... Πάμε να τα δούμε;

 Θα ξεκινήσουμε με προιόντα περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών. Η μαμά μου λοιπόν έχει σχεδόν τελείωσει ένα μπουκάλι της εταιρίας Papoutsanis Olivia Fusion, το οποίο είναι body lotion με άρωμα ρόδι. Φυσικά και την καταλαβαίνω, καθώς το συγκεκριμένο μυρίζει απίστευτα και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Για την περιποίηση του προσώπου της η μαμά μου εμπιστεύεται τελευταία την 24ωρη ενυδατική κρέμα της gaia, η οποία έχει πλούσια υφή και ελαφριά μυρωδιά. Για τα μαλλιά της χρησιμοποιεί συχνά το Color Protect της Kyana, το οποίο μαλακώνει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά πανεύκολα και όπως σας έχω πει πολλές φορές είναι και δικό μου αγαπημένο.

Συνεχίζουμε με προιόντα μακιγιάζ, τα οποία νομίζω πως είναι τα πιο απαραίτητα για ένα γυναικείο νεσεσέρ και η μητέρα μου είναι της φιλοσοφίας "less is more"(καμία σχέση με εμένα και τα καλλυντικά μου!). Το πιο απαραίτητο προιόν είναι για την μαμά μου το concealer, καθώς έχει έντονους μαύρους κύκλους. Αυτή την εποχή της αρέσει το Golden Rose Liquid Concealer #04, το οποίο έχει μέτρια κάλυψη και απίθανη διάρκεια χωρίς να κάθεται άσχημα σε λεπτές γραμμές. Η σκιά που δεν λείπει από κανένα μακιγιάζ της είναι η έντονη και πολύ αγαπημένη μου #200 από ΚΙΚΟ και την σειρά water eyeshadows. Έχει απίστευτη απόδοση με ένα άγγιγμα, αν κάνετε παραγγελία από ΚΙΚΟ μην ξεχάσετε να την δοκιμάσετε. Η μαμά μου έχει αδυναμία στις μάσκαρα που κάνουν απαλές και πυκνές της βλεφαρίδες (και δεν τις ξηραίνουν), για αυτό και το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιεί την YSL Volume Effer faux cils. Γενικά όμως της αρέσει πολύ και η The Rocket από την Maybelline. Για το τέλος σας άφησα ένα ρουζ το οποίο η μαμά μου είχε τόσο καιρό στο νεσεσέρ της που ξέχασα πόσο μου αρέσει και μένα, το Elixir Silky Long Lasting Blusher στην απόχρωση #106. Αφήνει ένα απίστευτα λαμπερό ροδακινί-ροζ χρώμα της υγείας και κοστίζει μόνο 5€ στο myaroma.gr, σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις στο μέλλον γιατί η απόδοσή του είναι επίσης απίθανη.

Αυτά ήταν τα αγαπημένα προιόντα της μαμάς μου! Ελπίζω να σας άρεσε η ιδέα μου... Εύχομαι σε όλες τις μαμάδες 
Happy Mother's Day!



You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Χρόνια πολλά στη μητέρα σου!Πολύ ωραίες οι επιλογές της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια της πολλά! μου άρεσε πάρα πολύ η ανάρτηση σου όπως και η αγαπημένη της σκιά της ΚΙΚΟ! Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο το κονσιλερ το αγαπω και η σκια φαινεται υπεροχη +_+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παλύ ωραία η ιδέα με τα αγαπημένα της μαμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία η ιδέα και πρωτότυπη! Το γαλάκτωμα σώματος του Παπουτσάνη είναι πολύ καλό, έχει την ιδανική σύσταση! Φιλάκια! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή