οικονομικά προιόντα

Jessup τα διάσημα πινέλα μακιγιάζ #review

6:19 π.μ.


Πάντα πίστευα πως όταν για κάποιο προιόν δημιουργείται "ντόρος", τότε κατά 99% πραγματικά αξίζει. Στα blogs και το αγαπημένο youtube με τόσες κοπέλες να μας ενημερώνουν καθημερινά για το ποιά πινέλα αξίζουν και ποιά όχι, έλεγαν τα καλύτερα για τα πινέλα Jessup (τα οποία είναι αντιγραφές από Sigma). Είναι πυκνά, στο σετ περιέχονται 5 πινέλα ματιών και 5 προσώπου και βγαίνουν σε πολλα απίθανα χρώματα όπως baby pink, μαύρα με ασημί, μαύρα με χρυσό, λευκά, μπλέ, μωβ και πολλά ακόμα. Επειδή είχα μόνο ένα σετ πινέλων στην συλλογή μου δεν άργησα να προσθέσω στο καλάθι μου τα Jessup, και μάλιστα είπα να ξεφύγω από το λατρεμένο μου girly ροζ και να πάρω τα πινέλα στο πιο in χρώμα της άνοιξης, αυτό το υπέροχο απαλό γαλάζιο!

Τα περίμενα για 3 εβδομάδες με ανυπομονησία, και ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω! Κόστισαν περίπου 14€, αλλά ήρθαν πολύ γρήγορα και άριστα συσκευασμένα. Υπάρχουν διαθέσιμα τόσο στο ebay όσο και σε διάφορα ασιάτικα sites, όπως στο Sheinside, στο Dresslink και σε άλλα. Μπορείτε να τα βρείτε και χωριστά, αν θέλετε να πάρετε μόνο τα πινέλα προσώπου ή μόνο των ματιών.


Ποιοτικά πραγματικά με εξέπληξαν! Είναι απίστευτα πυκνά, οι τριχούλες τους είναι πολύ απαλές και ενώ τα έχω πλύνει πολλές φορές δεν έχουν μαδήσει καθόλου. Από τα 10 πινέλα, μόνο το 1 δεν είναι πολύ καλά κολλημένο στην λαβή του αλλά αν ξεκολλήσει θα το φροντίσω. 

Τα πινέλα για τα μάτια είναι όλα πολύ φουντωτά, και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για ότι σε βολέψουν. Ουσιαστικά είναι πολυχρηστικά, καθώς με το ίδιο πινέλο μπορείς να κάνεις πολλές δουλειές. Για παράδειγμα μπορείς να βάλεις concealer, να κάνεις blending, και να τοποθετήσεις σκιά στην κόγχη. Επίσης υπάρχει και κάποιο μυτερό πινέλο που μπορείς να κάνεις λεπτομέρειες στην κόχγη ή να τοποθετήσεις κάποια shimmery σκιά στις εσωτερικές γωνίες του ματιού.


 Όσον αφορά τα πινέλα του προσώπου, είναι εξίσου πολυχρηστικά και πυκνά! Στο καθάρισμα ίσως σας παιδέψουν λίγο, καθώς είναι τόσο πυκνά που δύσκολα καθαρίζονται και για να στεγνώσουν χρειάζονται σίγουρα 1 μέρα. Στο μέγεθος δεν είναι πολύ μεγάλα, σας έβγαλα μία φωτογραφία στο χέρι μου για να δείτε το μέγεθός τους. Υπάρχει ένα μυτερό πινέλο που βολεύει πολύ για τα κοψίματα (κάποιες ίσως το χρησιμοποιούν και για concealer, αλλά εμένα δεν με βόλεψε για αυτή την χρήση), 2 φλατ πινέλα(ένα ίσιο και ένα με γωνία) και 2 πιο στρογγυλεμένα.
Τα πινέλα που δεν αποχωρίζομαι πλέον είναι τα στρογγυλεμένα, χρησιμοποιώ το ίσιο για τοποθέτηση makeup ή πούδρας και το κοφτό για κοψίματα. Είναι πάρα πολύ βολικά, και ακριβώς επειδή είναι τόσο πυκνά παίρνουν ακριβώς την κατάλληλη ποσότητα από το προιόν και όχι λιγότερη.


 Τα πινέλα μακιγιάζ είναι ένα εργαλείο που αξίζει να επενδύσεις! Εσύ ακόμα δεν δοκίμασες τα Jessup;
Είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν!

You Might Also Like

19 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο post, φαίνεται η δουλειά που "ρίχνεις" σε όλο σου το blog!
    Αυτά τα πινέλα τα έχω βάλει εδώ και πολύ καιρό στο μάτι! Υπάρχουν και πολλά άλλα πινέλα τύπου Sigma, τα οποία όμως δεν αναγράφουν Jessup, για την ακρίβεια αναγράφουν άλλα ονόματα ή και τίποτα. Ξέρουμε αν είναι το ίδιο ποιοτικά ή οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πάρα πολύ που ακούω τόσο καλά λόγια Τόνια! Έχω την εντύπωση πως και τα άλλα πινέλα που είναι ανώνυμα είναι τα ίδια με αυτά, απλά δεν είμαι 100% σίγουρη για αυτό :)
      xx

      Διαγραφή
    2. Σόρρυ για την "κσθυστερημένη" ενημέρωση, αλλά πρόσφατα έμαθα περισσότερα για τα ανώνυμα πινέλα. Όχι, δεν είναι τόσο φουντωτά όσο τα Jessup αν και μοιάζουν να είναι ίδια. Βέβαια είναι κι εκείνα πολύ καλά, αλλά τα Jessup για μένα είναι πολύ καλύτερα αν τα συγκρίνουμε με τα ανώνυμα. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Με έπεισες θα τα πάρω σίγουρα! Τόσα πολλά και ποιοτικά και τόσο μα τόσο οικονομικά; Σίγουρα αξίζουν!
    Υπέροχο ποστ, φιλάκια Λίλα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα αξίζουν και τα αποθηκεύω έτσι μέσα στο βαζάκι τους για να τα βλέπω, και να μου φτιάχνουν τη διάθεση! xx

      Διαγραφή
  3. Τι όμορφες φωτογραφίες...Μπραβο😃Τα πινέλα μου φαίνονται εξαιρετικά κ η τιμη τους σουπερ.Θα τα εχω υποψιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνονται πολύ καλά. Δεν τα έχω ξαναδεί? και έχουν και πολύ καλή τιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο blog μου σίγουρα τα έχεις ξαναδεί, γιατί τα έχω βάλει και σε Haul και σε αγαπημένα του μήνα. Επίσης πολλές bloggers & youtubers τα λατρεύουν και όχι άδικα!! Όντως είναι πάμθηνα και πολύ ποιοτικά :) xx

      Διαγραφή
  5. Τα έχω ξαναδεί και σκέφτομαι να τα αποκτήσω και εγώ! Ωραίο post!!! :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα αποκτήσεις Αναστασία μου, περιμένω εντυπώσεις :) Ευχαριστώ πολύυ!

      Διαγραφή
  6. Τα έχω κι εγώ και τα λατρεύω!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λατρεύω τα πινέλα της Sigma και αν αυτά είναι dupe σίγουρα τα θέλω!Τόσο οικονομικά; Απίστευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τα Sigma για να σου κάνω σύγκριση, αλλά τα συγκεκριμένα είναι απίθανα!

      Διαγραφή
  8. Κριμα κοριτσια ! Η πληρωμή ειναι με κάρτες και εγω θελω με αντικαταβολή! Ειναι πολυ ωραια πινελα και με φοβερή τιμη! Αλλα που ειδα ή ειναι πανάκριβα ή δεν θα εχει το σετ οτι θελω! Κριμα! Αν ξέρει καποια κανενα αλλο σάιτ με οικονομική τιμη και αντικαταβολή ας με πληροφορήσει ! Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αντικαταβολή είναι υπηρεσία αποκλειστικά ελληνική, και τα Jessup ακόμα δεν τα έχει φέρει καμία ελληνική εταιρία. Και να τα φέρει κάποια στιγμή, θα είναι σίγουρα πολύ πιο ακριβά οπότε θα σου πρότεινα να βγάλεις χρεωστική και να τη συνδέσεις με το Paypal. Όχι μόνο για τις άπειρες επιλογές που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά, αλλά και για την ασφάλεια που εξασφαλίζεται σε κάθε σου αγορά.
      xx

      Διαγραφή