βερνίκια νυχιών

CND Vinylux Flora & Fauna #Review

4:17 π.μ.


Τα τελευταία χρόνια η φύση και τα χρώματά της αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης για τις εταιρίες καλλυντικών, αφού η ομορφιά της φύσης είναι ανεξάντλητη. Η πολύ γνωστή εταιρία στον τομέα των επαγγελματιών, η CND λανσάρει φέτος την πολύ ανοιξιάτικη σειρά της Flora & Fauna. Που σημαίνει ότι τα χρώματα στα βερνίκια της έχουν άμεση σχέση με τη χλωρίδα(που σημαίνει το flora) και την πανίδα(που σημαίνει το fauna). Η CND εδώ και 36 χρόνια δημιουργεί βερνίκια καινοτόμα και με πρωτοποριακές τεχνολογίες, καθώς και άλλα προιόντα ομορφιάς τα οποία εξάγει σε 65 χώρες παγκοσμίως. Οι περισσότερες γνωρίζετε την σειρά Shellac της CND, η οποία έχει μοναδική διάρκεια(εως και ένα μήνα) και εφαρμόζεται ως ημιμόνιμη βαφή από επαγγελματίες, όμως υπάρχει και η σειρά Vinylux Weekly Polish για εφαρμογή στο σπίτι η οποία προσφέρει αυξημένη διάρκεια(πάνω από 7 μέρες) και αντοχή σε φυσικό φως.


Και στις 2 συλλογές (Shellac & Vinylux) θα βρείτε πολλές καινούργιες αποχρώσεις για να φέρετε την άνοιξη στα νύχια σας, μέσα από τα νέα βερνίκια Flora y Fauna. Χρώματα παστέλ, που θυμίζουν ανατολή ή δροσερό γρασίδι και είναι στα αλήθεια πολύ πρωτότυπα. Σήμερα θα σας μιλήσω για 3 βερνίκια της σειράς Vinylux*, τα οποία υπόσχονται 7 μέρες διάρκεια και μοναδική λάμψη. Από την πρώτη στιγμή με εντυπωσίασε το χρώμα του Greekside, που είναι ένα παστέλ μπλε-γαλάζιο με γκρι υποτόνους. 


 Τα χρώματα στα νύχια βγαίνουν ακριβώς όπως τα βλέπουμε και στις συσκευασίες, καθώς είναι αρκετά οπακ και ακόμα και με μία μόνο στρώση καταφέρνουν να καλύψουν το χρώμα του νυχιού. Επίσης δεν κάνουν αντιαισθητικές γραμμές, και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ πολύ διότι τα νύχια μου από μόνα τους κάνουν γραμμές. Τα πινελάκια τους δεν είναι ούτε πολύ πλατιά αλλά ούτε και πολύ λεπτά, για μένα ιδανικά ώστε με 2 φορές να καλύπτεις όλο το νύχι. Παρατήρησα επίσης ότι το top coat έχει πιο πλατύ βουρτσάκι, κάτι που είναι αρκετά έξυπνο για να τελειώνεις πιο γρήγορα το μανικιούρ σου. Περιέχουν 15ml προϊόντος και η συσκευασίες τους είναι πολύ βολικές, και περιέχουν μπίλιες για να μην ξεραθούν τα βερνίκια και να αναμιγνύονται εύκολα.


Τα χρώματα που δοκίμασα είναι και τα 2 πολύ όμορφα και ανοιξιάτικα. Το πρώτο που σας ανέφερα και παραπάνω, το απαλό μπλε Greekside θεωρώ πως ταιριάζει υπέροχα με ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και είναι παράλληλα σικ, ουδέτερο αλλά όχι τόσο προβλέψιμο όσο ένα nude μανικιούρ. Το επόμενο είναι το Salmon Run, όπως καταλαβαίνετε θυμίζει πολύ το χρώμα του σολομού και νομίζω πως θα ταιριάζει υπέροχα και σε πιο μαυρισμένες επιδερμίδες. 
Παρακάτω σας δείχνω το σημερινό μου μανικιούρ με το Greekside, και το σχεδιάκι στον παράμεσο έγινε με τη βοήθεια του Salmon Run.


 Όσον αφορά την διάρκεια, νομίζω πως είναι το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό τους! Διαρκούν το λιγότερο 7 μέρες, ακόμα κι αν ταλαιπωρείτε τα νύχια σας ή κάνετε δουλειές. Σε αυτό πιστεύω πως βοηθάει πολύ το αρκετά διάσημο Vinylux Weekly Top Coat, χάρη στο οποίο πολλές φίλες μου με ρώτησαν αν είναι ημιμόνιμο το μανικιούρ μου και γιατί λάμπει τόσο πολύ! Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα top coat άριστης ποιότητας που θα κάνει όλα σας τα βερνίκια να δείχνουν επαγγελματικά, δοκιμάστε το σίγουρα.


Η σειρά Vinylux της CND όπως καταλάβατε μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, και κατανοώ απόλυτα γιατί είναι τόσο γνωστή και αγαπητή εταιρία καθώς αρκετές φορές έχω δοκιμάσει και Shellac σε κάποια επαγγελματία. Η συλλογή Flora & Fauna ανανέωσε τις χρωματικές επιλογές, και πλέον μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα.
Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε συγκεντωμένες όλες τις αποχρώσεις της ανοιξιάτικης συλλογής, και να εμπνευστείτε πολλά νέα μανικιούρ και πεντικιούρ.


 Όλα τα βερνίκια της CND θα τα βρείτε στο e-creativegroup.gr, που είναι μία ελληνική εταιρία και δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς πάνω από 20 χρόνια και διανέμει περισσότερα από 2.000 επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης νυχιών, μακιγιάζ και μαλλιών.

Εσείς έχετε δοκιμάσει βερνίκια της CND; 
Ποιά είναι η δική σας άποψη για αυτά;

*Τα προιόντα που αναφέρθηκαν είναι PR Samples, για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε την ενότητα Disclaimer*

Facebook-Instagram-Twitter-Bloglovin'

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Ωωω με γεια το blog χιχι πολυ ωραιο το εκανες ^^ πολυ ωραιο review το μπεζ-peachy μου αρεσε πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. wow είσαι η μόνη που το πρόσεξε και μου άφησε σχόλιο!! Ευχαριστώ πολύ Kate μου, εγώ από την άλλη έχω κολλήσει εντελώς με το απαλό γαλάζιο. xx

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα βερνίκια, θέλω τόσο να τα δοκιμάσω ... Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα δοκιμάσεις, είναι όλα εξαιρετικά Nazh Μου...ειδικά το top coat δεν παίζεται!xx

      Διαγραφή
  3. Φαίνονται ωραία τα βερνίκια και είναι πολύ θετικό το ότι κρατάνε τόσες μέρες! Φιλάκια Λίλα μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φανταστικά, το top coat δεν έχω σταματήσει καθόλου να το χρησιμοποιώ και δεν έχω και λίγα. :)

      Διαγραφή