Επαγγελματικά Προιόντα

CND Vinylux ♡ Καλοκαιρινή Σειρά Garden Muse #Review

12:15 μ.μ.


Η νέα σειρά της CND Vinylux ήρθε για να μας μαγέψει για άλλη μία φορά. Είναι η Garden Muse και αποτελείται από πολλές νέες αποχρώσεις που μαρτυρούν πως το καλοκαίρι ήρθε, είναι ζωηρό και πρέπει να συνοδεύεται από έντονα χρώματα. Από την πρώτη στιγμή οι συγκεκριμένες αποχρώσεις με έκαναν να τις αγαπήσω, γιατί είναι αρκετά δύσκολο να τις βρεις σε άλλη εταιρία. Εκτός από τις χρωματιστές αποχρώσεις, στο kit μου βρήκα και το αγαπημένο Weekly Top Coat που είναι το πιο υπέροχο top coat που μπορείς να βρεις με επαγγελματική λάμψη και απίθανη διάρκεια!


Χρωματικές επιλογές που θυμίζουν καλοκαίρι, υπέροχη διάρκεια που ξεπερνάει τις 7 ημέρες και οπάκ σύνθεση για τέλειο αποτέλεσμα ακόμα και με μία στρώση. Η Garden Muse έχει απίθανες αποχρώσεις που δύσκολα θα βρεις σε άλλες εταιρίες, και την ίδια ποιότητα των CND Vinylux που γνωρίζουμε. Τα συγκεκριμένα βερνίκια πολυμερίζονται χωρίς ειδική λάμπα, αλλά απλά με το φως και υπόσχονται αποτέλεσμα άψογο για περισσότερες από 7 ημέρες... Στην αρχή μου φάνηκε λίγο υπερβολικό, αλλά όντως έχουν πολύ καλή διάρκεια και λάμψη που διαρκεί.


Το βουρτσάκι τους είναι ιδανικό, ώστε με 2 κινήσεις να έχετε καλύψει ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού. Δεν κάνουν γραμμές ακόμα και σε νύχια που δεν είναι εντελώς λεία (τα δικά μου νύχια σχεδόν σε όλα τα βερνίκια κάνουν γραμμές!) και έχουν πολύ καλή οπάκ σύνθεση. Ακόμα και με μόνο μία στρώση καλύπτεται το χρώμα του νυχιού, η δεύτερη στρώση όμως εξασφαλίζει τέλειο αποτέλεσμα και πολύ καλή διάρκεια. Για το Weekly Top Coat σας έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές, προσφέρει σε όλα τα βερνίκια απίστευτη διάρκεια και εκτυφλωτική λάμψη (σαν να έχετε κάνει gel) -όμως με τα ίδια βερνίκια της σειράς πετυχένεται ακόμα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.


 Για να σας λύσω και την απορία σχετικά με τις 2 υπέροχες νέες αποχρώσεις που δοκίμασα, το πρώτο απίθανο ροζ-τριανταφυλλί είναι το Crushed Rose και το τόσο ιδιαίτερο μπλέ είναι το Reflecting Pool
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τα βερνίκια με 2 στρώσεις και χωρίς top coat... Είδατε λάμψη;


 Τι ξεχωρίζει την σειρά Garden Muse; Πως ενώ είναι καλοκαιρινή, έντονη και ζωηρή έχει γλυκά χρώματα και όχι neon. Και φυσικά, όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που κάνουν τα CND Vinylux τόσο αγαπητά σε εμάς, γιατί μας προσφέρουν επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι.

Θα βρείτε ακόμα 4 υπέροχες νέες αποχρώσεις στην σειρά Vinylux, και 6 στην σειρά Shellac η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες και δεν είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό. Για να τα αγοράσετε, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το e-Creativegroup.gr στο οποίο θα βρείτε τα πάντα σε σχέση με τα νύχια και το μακιγιάζ (είτε είσαι επαγγελματίας είτε όχι). 

 Δοκίμασε τις νέες καλοκαιρινές αποχρώσεις τις CND Vinylux Garden Muse και είμαι σίγουρη πως θα σε ξετρελάνουν! Περιμένω και τα δικά σου σχόλια. Τα έχεις δοκιμάσει;

*Τα προιόντα που αναφέρθηκαν είναι PR Samples. Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε μέσω της σελίδας Disclaimer.*


You Might Also Like

4 σχόλια