Ελληνική Εταιρία

Beauty Tool Youth Lab #review

12:19 μ.μ.

Τα gadgetάκια ομορφιάς πάντα ήταν τα αγαπημένα προιόντα όλων των beauty addicts. Τι καλύτερα από το να ανακαλύπτεις νέους τρόπους για να κάνεις την επιδερμίδα σου ακόμα πιο απαλή και λεία; Αυτό σκέφτηκε και η ελληνική εταιρία Youth Lab, και έτσι δημιούργησε το Beauty Tool για να κάνει την ρουτίνα ομορφιάς μας πιο εύκολη και αποτελεσματική.


 Τι είναι το Beauty Tool;

 Ουσιαστικά είναι ένα βουρτσάκι προσώπου, με εργονομική λαβή και πολύ απαλές τριχούλες. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας, και μεγιστοποιεί τη δράση του καθαριστικού προσώπου σου. Βοηθά το καθαριστικό να καθαρίσει ακόμα και τις πιο "δύσκολες" περιοχές γύρω από τη μύτη, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για να απομακρύνεις τη μάσκα προσώπου κάνοντας παράλληλα ελαφρύ μασάζ. Μπορεί επίσης να απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας βέβαια το κατάλληλο καθαριστικό. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, και αφήνει τέλεια και καθαρή την επιδερμίδα.

Πώς λειτουργεί;

 Είναι πολύ απλό στη χρήση! Αρχικά βρέχεις την επιδερμίδα σου με χλιαρό (κατά προτίμηση) νερό. Έπειτα βρέχεις τις τριχούλες του με χλιαρό νερό, και τοποθετείς το καθαριστικό σου είτε στο πρόσωπό σου είτε απευθείας επάνω στο Beauty Tool. Ξεκινάς με απαλές,κυκλικές κινήσεις να κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου, και να το καθαρίζεις με τη βοήθεια του Beauty Tool. Αυτό ήταν! 
Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις για να απομακρύνεις την μάσκα του προσώπου σου. Βρέχεις το Beauty Tool με χλιαρό νερό, και κάνεις απαλό μασάζ στο πρόσωπο για 1 περίπου λεπτό. Μετά ξεπλένεις το πρόσωπό σου, για να απομακρύνεις όλα τα υπολείμματα!  


Κάνει τελικά όσα υπόσχεται;
 Ναι! Αρχικά είχα μεγάλη περιέργεια να δω αν θα ερεθίσει το δέρμα μου, αλλά οι τριχούλες του είναι πολύ απαλές και ιδανικές ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Μου άρεσε πολύ και πλέον το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ στον καθαρισμό του προσώπου μου, αλλά και για να απομακρύνω τις μάσκες ομορφιάς που κάνω περίπου μία φορά την εβδομάδα.

Η συσκευασία του περιέχει και ένα πλαστικό κάλυμμα, για να το μεταφέρετε σε ταξίδια. Κοστίζει 7,80€ και μπορείς να το βρείς εδώ, καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία και e-shops. Αν θέλεις να αισθανθείς την επιδερμίδα σου πιο καθαρή από ποτέ, δοκίμασέ το!


You Might Also Like

7 σχόλια

  1. με πτοβληματίζει η άποψή σου σχετικά με το προϊόν να σου πω την αλήθεια γιατί έχω ακούσει ότι σκουριάζει εύκολα και ότι οι τρίχες του είναι πολύ σκληρές :/ Όπως και να έχει δύσκολα θα το εμπιστευόμουν γιατί επειδή που και που βγάζω κάποια σπυράκια φοβάμαι μήπως μου μεταφέρουν τη μόλυνση :/ Φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μας Έφη!
      Οι τριχούλες είναι απαλές και σχεδιασμένες ώστε να μην ερεθίζουν, για ευαίσθητες επιδερμίδες συνιστάτε η χρήση του 2-3 φορές την εβδομάδα.. Το πρόβλημα του "σκουριάσματος" μπορεί να αποφευχθεί με καλό πλύσιμο και ξέβγαλμα μετά από κάθε χρήση καθώς και καλό στέγνωμα (με τις τριχούλες προς τα κάτω χωρίς το προστατευτικό καπάκι).
      Όσο για την ακμή, το Beauty Tool σίγουρα θα σε βοηθήσει καθώς χαρίζει βαθύ καθαρισμό, απολέπιση και αναζωογονητικό μασάζ στην επιδερμίδα. Μετά από κάθε χρήση θα το πλένεις με σαπούνι και θα το ξεβγάζεις καλά και έτσι δεν θα έχεις φόβο για επιμόλυνση!
      :)

      Διαγραφή
    2. Έφη μου κι εγώ αυτό θα σου απαντούσα, ότι ίσως σε κάποιες να σκούριασε λόγω του ότι δεν το άφηναν να στεγνώσει εντελώς μετά τη χρήση. Οι τριχούλες του πάντως δεν είναι καθόλου σκληρές, ακόμα και μετά από πολλές χρήσεις παρέμειναν απαλές όπως στην αρχή. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  2. Το έχω αγαπήσει και εγώ πραγματικά! Το χρησιμοποιώ κατά κόρον πρωί γιατί το βράδυ δεν μπορω να αποχωριστώ το foreo luna Μου! σε συνδυασμο πάντως κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε και σένα Μαίρη μου! Το foreo luna θέλω κι εγώ πολύ να το δοκιμάσω στο μέλλον :)

      Διαγραφή
  3. Το έχω βάλει στη λίστα μου ήδη! Ευχαριστώ για το βοηθητικό review ;) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή