ασιάτικα sites

Autumn Chic Look ❤

7:50 π.μ.


Υποδεχόμαστε τη νέα εποχή με νέα διάθεση, ανανεωμένες και με θυληκότητα! Back to basics λοιπόν για ακόμα μία φορά, με ρούχα άνετα και ταυτόχρονα σέξυ. Στο σημερινό outfit λοιπόν σας δείχνω 2 πράγματα που με ενθουσίασαν τις τελευταίες ημέρες: το νέο μου ombre look στα μαλλιά και δύο πολύ βολικά και βασικά κομμάτια για την ντουλάπα σας. Αφενός το πουκάμισο είναι ένα πολύ basic κομμάτι για κάθε γυναίκα, που μπορεί να φορεθεί με όλα τα στυλ και να πειραματιστείτε με άπειρους συνδιασμούς και αξεσουάρ - ιδανικά το φαντάζομαι φορεμένο ακόμα και με σκισμένο τζιν και έντονα χρυσά αξεσουάρ. Αφετέρου η συγκεκριμένη φούστα, η οποία δίνει ένα πιο σικ στυλ στο σύνολο και το μετατρέπει σε πιο αυστηρό νομίζω ότι απογειώνεται σε συνδιασμό με πουκάμισα-ακόμα και τζιν.
Εσύ τι λες;



Θα τα βρείτε εδώ και εδώ σε σούπερ τιμές!
Όσον αφορά τα νούμερα, θέλω να σας δώσω κάποια έξτρα tips σχετικά με τα συγκεκριμένα κομμάτια:
Το πουκάμισο ανταποκρίνεται στο νούμερο που το επέλεξα, το Small δηλαδή και έχει ένα απίθανο-απαλό ύφασμα. Για την τιμή του νομίζω πως είναι απλά εξαιρετικό, αν ψάχνατε κάτι παρόμοιο απλά αγοράστε το και θα το λατρέψετε! Η φούστα από την άλλη είναι one size και αν δεν φοράτε Small μην την επιλέξετε, εμένα μου έρχεται ίσα ίσα. Το ύφασμά της είναι αρκετά περίεργο και χοντρό, αλλά στέκεται πολύ ωραία και δίνει στυλ στο σύνολο.
Το shein.com αν δεν το γνωρίζετε ήδη είναι ένα ασιάτικο site με πολύ ποιοτικά γυναικεία ενδύματα, και σε αγορές άνω των 30 δολλαρίων προσφέρει δωρεάν μεταφορικά. Τα δέματα έρχονται εντός 2-3 εβδομάδων και είναι πάντα συστημένα στο ταχυδρομείο. Γενικά το συγκεκριμένο site μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, και σίγουρα στο μέλλον θα προσθέσω ρουχαλάκια στο καλάθι μου καθώς συνδιάζει ποιότητα-προσιτές τιμές και σούπερ εξυπηρέτηση!

Γόβες: Envie Shoes
Τσάντα: Gift me

 *Τα προιόντα που αναφέρθηκαν είναι PR Samples.  Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε μέσω της σελίδας Disclaimer.*


You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Μα πόσο όμορφη!!!!!!!!!!! φτού-φτού!!!!!
    Έχω πολύ καιρό να μπω στο shein, απο τότε που άρχισε το όλο θέμα με τις τράπεζες. Ελπίζω να φτιάξει σύντομα γιατί θέλουμε και χειμωνιάτικα ρούχα ;-ρ ! πολλά φιλιά γλυκιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Natts μου! Κι εγώ περιμένω πώς και πώς να μπορούμε να ψωνίζουμε και πάλι όπως πριν, έχω χιλιάδες πράγματα στη wishlist μου :)
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  2. τελικά όλες ανυπομονούμε να βάλουμε τα φθινοπωρινά μας!! πολύ ωραίος συνδυασμός!!!!!!! περιμένουμε και άλλες προτάσεις! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή