Ελληνική Εταιρία

Sixteen Concealer #Review

7:39 π.μ.

 
Μου αρέσει πολύ να διαβάζω αναρτήσεις από άλλες φίλες beauty bloggers, και να βλέπω βιντεάκια από youtubers για να ενημερώνομαι για νέα προιόντα που κυκλοφορούν. Έτσι έμαθα για την ύπαρξη του concealer της Sixteen-με τη διαφορά ότι άλλες κοπέλες δηλώνουν ξετρελαμένες μαζί του και άλλες το κατατάσουν στα χειρότερα προϊόντα ομορφιάς. Δεν μπόρεσα λοιπόν να αντισταθώ, και το αγόρασα για να έχω τη δική μου άποψη και να σας κάνω σχετικό review. Εξάλλου η τιμή του είναι στα 2.30€, αρκετά δελεαστική για να μην το δοκιμάσεις!


 Αν δε γνωρίζετε τη Sixteen, ευκαιρία να σας τη συστήσω: Είναι η θυγατρική, πιο νεανική εταιρία μακιγιάζ της γνωστής και αγαπημένης Elixir. Το συγκεκριμένο concealer είναι το πρώτο προιόν που δοκιμάζω από τη Sixteen, το χρησιμοποιώ καθημερινά και μου αρέσει! Έχει βέβαια αρκετά μειονεκτήματα, αλλά για μένα και τις ανάγκες μου νομίζω πως είναι μία χαρά.

Πλεονεκτήματα
 Πρόκειται για ένα πολύ οικονομικό προϊόν (η τιμή του είναι στα 2,30€), περιέχει αρκετή ποσότητα και είναι ελληνικής εταιρίας. Είναι πολύ καλυπτικό (ιδανικό για μαύρους κύκλους) το συγκεκριμένο, το #322 και επίσης θα το βρείτε σε άλλες 4 αποχρώσεις.

Μειονεκτήματα
Έχει απίστευτα έντονη μυρωδιά και μετά από λίγες ώρες χρήσης "κάθεται" στις λεπτές γραμμές. Δεν είναι καθόλου σταθερό, και ειδικά σε λιπαρές επιδερμίδες θα φεύγει πανεύκολα. Τέλος είναι το μόνο concealer που πήρα ποτέ που δε μπορεί να εφαρμοστεί με πινέλο, γιατί θα δώσει άσχημο αποτέλεσμα. Χρειάζεται προσεκτικό άπλωμα με τον παράμεσο, για να απλώσετε την απαραίτητη ποσότητα.


 Είμαι σίγουρη πως σε λιπαρές επιδερμίδες δεν πρόκειται να μείνει στη θέση του ούτε για μισή ώρα, για αυτό αν έχεις λιπαρή/μεικτή επιδερμίδα σου προτείνω να το αποφύγεις. Είναι σούπερ καλυπτικό, και σε μερικές ώρες από τη στιγμή που το φοράς μαζεύει στις λεπτές γραμμές. Γενικά μου αρέσει πολύ για μένα, αλλά δεν θα το πρότεινα σε γυναίκες με ρυτίδες/λεπτές γραμμές γιατί μετά από λίγη ώρα θα έδειχνε πολύ άσχημο. Μην ξεχνάμε όμως ότι η Sixteen είναι μία εταιρία που απευθύνεται κυρίως σε νεανικό κοινό.

ΑΡΑ: Αν είσαι κάτω από 30, δεν έχεις ρυτίδες και λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια, έχεις μαύρους κύκλους και ψάχνεις ένα καλυπτικό concealer προτίμησέ το
Αν πάλι το δέρμα σου έχει τάσεις λιπαρότητας, απλά αγόρασε κάποιο άλλο


  Facebook InstagramTwitterBloglovin

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Ωραία παρουσίαση Λίλα μου, με κάλυψες απόλυτα και με έσωσες απο μία οικονομική αλλά άσκοπη αγορά, καθώς έχω λιπαρό δέρμα και λεπτές γραμμές! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαρία! Καλύτερα τότε να το αποφύγεις ♡ Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. νομίζω ότι είναι αγγλική μάρκα, απλώς έχει εργοστάσιο κι εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχω δοκιμασει απο αυτην την εταιρια διαφορα αλλα οχι το κονσιλερ. μου τελειωνει το fit me και εμαθα δεν θα ξαναβγει και ειμαι να σκασω. ισως το δοκιμασω αυτο γτ ειναι πανφθινο αν και δε νομιζω να μ κατσει καλα. εμενα με ενδιαφερει πιο πολυ να δινει φως και οχι τοσο η καλυψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι περισσότερο για κάλυψη, αλλά νομίζω πως θα βρεις και μία ιδανική για φως! :)

      Διαγραφή
  4. Τώρα αν σου πω, πως εγώ πιστεύω πως είναι κυρίως για λιπαρές επιδερμίδες, θα με πιστέψεις?
    Αν το παρατηρήσεις κυρίως οι κοπέλες με λιπαρή επιδερμίδα το λάτρεψαν & εγώ αν το έβαζα σε σημείο, όπου ήταν έστω & λίγο ξηρό, καθόταν πολύ άσχημα & ειδικά μετά από ώρα, ήταν... άστα να πάνε!
    Αλλά όντως, είναι αρκετά καλυπτικό & αν & εμένα η μυρωδιά του δεν με ενοχλεί, είναι έντονη.

    Καλό βραδάκι Λίλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίστευτο! Εγώ το ανέφερα αυτό, διότι πιστεύω πως επειδή δεν είναι καθόλου σταθερό σε λιπαρές επιδερμίδες θα φεύγει κατευθείαν :) Anyway, όπως βολεύει τον καθένα! Φιλάκια

      Διαγραφή